[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Najgodzej jak te dissy tedego nie sa na kolanie pisane tylko siedzi skulony na podlodze i wygniata te wersy ze swoich miazdzycowych zyl.
A mes siada w fotelu, bierze pędzel z konskiego wlosia, sztaluge rozklada mu kjuti:
"No dobra kurwo kabacka, lecimy"
2 machnięcia pędzlem pozniej:
"Tedeef tas de fleja flejtuch..."
A mes siada w fotelu, bierze pędzel z konskiego wlosia, sztaluge rozklada mu kjuti:
"No dobra kurwo kabacka, lecimy"
2 machnięcia pędzlem pozniej:
"Tedeef tas de fleja flejtuch..."
- marmolad_k2
- Haczapurjan
Nie sądzę. Te pierwsze nagrywał szybko i na odpierdol. Wydaje się, że nad tym rzeczywiście siedzi dłużej, a przynajmniej chciałbym tak myśleć
nadzieja matką głupich jak to mówią, ale też w to wierzę
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- Haczapurjan
Co tu kminic?
- Haczapurjan
-
arystokrata91
Tede by starcie cholesterol ldl + trojglicerydy wygral raczej w obecnej formie, dobrze przeciez wyglada a jest sporo starszy
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- Haczapurjan
Ale te blaszki miażdżycowe, które mu się odkładały, gdy przez wiele lat był spaślunem, nie znikną magicznie, tylko już z nim zostaną. Dlatego na jego miejscu i tak bym się zakręcił koło jakiegoś kardiologa
- JESTEM_HIPHOPEM
Graniecki szykuje marketingowy cios z Szmita. Czekajcie.
siema tede zioom
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- gods bidness
Tede nie odpowie niczym ciekawym, ani nie poświęci więcej niż zwyczajowych 10 minut, bo dla niego to wartość, że pisze w 10 minut. Jest już za stary, żeby dać coś z polotem, werwą i jakąś oryginalnością. Więc będzie wyjaśniane i odbijane, wszystko do bólu oczywiste, że już nawet teraz wam mogę powiedzieć co będzie odbijał:
Patrz jak spływa po mnie ta fala hejtu - no właśnie widzę, jak się tłumaczysz po internecie każdemu kto skrytykuje
Mój syn ma cztery mieszkania, ja jedno, zero kredytu - ta, jak dostałeś od ojca wszystkie pięć, a ja od swojego tylko jedno
Ty biłeś się w życiu …tylko z myślami/Debiutancka walka Is coming, ale my z tego pizgamy - następny raz jak przyjdziesz na bójkę, "fajterze", to sprawdź czy nie jestem w Czechach i zostaw już ten domofon, bo woźny się wkurwia, co to za zjeby do mnie przychodzą
Na to ludzie i boty mu złagodzą kłopoty - taa boty, mówiłem że ci się odkleiło i wszędzie widzisz boty, a to mnie dzieci lubią, a ciebie nie
Jacek to taki szczęściarz - taa jestem szczęściarz menciu bo w beefie za rywali mam samych upośledzeńców
Idź gamoniu z Boysami proś wioski na dancefloor Co tu kminić?! Skolimowi rób rimming - ja ze skolimem i boysami będę grał stadiony, a ty płakał w domu ze swoimi wirtuozami z piwnicy
Po kolei cię wyjaśnił już Wini, mój limit - Wini mnie wyjaśnił? Dziś tam spokój tej bulwie, to ja go wyjaśniłem oraz ciebie również
Dobra dalej mi się nie chce, ale na tym właśnie będzie polegać odpowiedź Tedego, potem dzieci w necie napiszą, że "ale rozjebał, wszystko odbił" i można wrócić do CSa.
Patrz jak spływa po mnie ta fala hejtu - no właśnie widzę, jak się tłumaczysz po internecie każdemu kto skrytykuje
Mój syn ma cztery mieszkania, ja jedno, zero kredytu - ta, jak dostałeś od ojca wszystkie pięć, a ja od swojego tylko jedno
Ty biłeś się w życiu …tylko z myślami/Debiutancka walka Is coming, ale my z tego pizgamy - następny raz jak przyjdziesz na bójkę, "fajterze", to sprawdź czy nie jestem w Czechach i zostaw już ten domofon, bo woźny się wkurwia, co to za zjeby do mnie przychodzą
Na to ludzie i boty mu złagodzą kłopoty - taa boty, mówiłem że ci się odkleiło i wszędzie widzisz boty, a to mnie dzieci lubią, a ciebie nie
Jacek to taki szczęściarz - taa jestem szczęściarz menciu bo w beefie za rywali mam samych upośledzeńców
Idź gamoniu z Boysami proś wioski na dancefloor Co tu kminić?! Skolimowi rób rimming - ja ze skolimem i boysami będę grał stadiony, a ty płakał w domu ze swoimi wirtuozami z piwnicy
Po kolei cię wyjaśnił już Wini, mój limit - Wini mnie wyjaśnił? Dziś tam spokój tej bulwie, to ja go wyjaśniłem oraz ciebie również
Dobra dalej mi się nie chce, ale na tym właśnie będzie polegać odpowiedź Tedego, potem dzieci w necie napiszą, że "ale rozjebał, wszystko odbił" i można wrócić do CSa.
- Haczapurjan
No w odbijaniu panczy nie ma nic złego, pod warunkiem, że sam przykurwi czymś solidnym, a nie jak w „88 lajnach” spowiedź w konfesjonale szczecińskim
myślicie że wyjdzie w tym tygodniu odpowiedź tedego?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
To kiedy deadlajen Tedego? Niech się jakiś ekspert od zasad wypowie.
-
arystokrata91
Pewnie dziś wieczorem, coś tak czuję.
Nie spodziewam się za wiele oryginalności, jak kolega wyżej wspomniał, ale i tak czekam i będę gwalcił na słuchawkach.
Nie spodziewam się za wiele oryginalności, jak kolega wyżej wspomniał, ale i tak czekam i będę gwalcił na słuchawkach.
- gods bidness
Dlatego to Mes prowadzi narrację w tym beefie, bo ma wyjebane na reguły, a Tede świeci jedynie światłem odbitym i skonsternowany nie wie jak odbijać wersy o dziadku z XIX wieku i saniach na uniwerek. 
- JESTEM_HIPHOPEM
wyjdzie jutro po lajwie na YT. potwierdzone info.