Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
dobra Real jechać z nimi
- zemsta1camzata
FEDEEEEEEEEEEEEEE

jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
ale on ma pierdolniecie
co zajebał 
Jak zapierdolił

Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
ten Onana to też niezły ananas
-
Bisclavret
Onanas
Dodano po 30 sekundach:
Lautaro dzisiaj występ im. Arkadiusza Milika
Dodano po 30 sekundach:
Lautaro dzisiaj występ im. Arkadiusza Milika
- the badman
- Artysta
Ja pierdole, miałem przygotowany kupon na totalbet za 100 zł bez ryzyka gol Jude i zwycięstwo Interu i więcej różnych... kasa od 19 nie doszła a bym zrobił 1000, jebać mój pech do bukmacherki.
united XD
Mattys Tel szykuje się na mega talent, kibicuje chlopakowi
Mattys Tel szykuje się na mega talent, kibicuje chlopakowi
Upadek ten shaga po to tu jestem i na to czekam za cr7. Zajebisty start sezonu 6 porażek w 10 meczach 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Ciekawe jak długo jeszcze ten Haag wytrwa i kto tym razem winny tej porażki wg niego
- ConeyIsland
Wypierdolą go lada moment zapewne i znowu przyjdzie ktoś ze swoją filozofią, ze swoim sztabem. Albo ktoś przyjdzie tymczasowo, będzie efekt nowej miotły, zostanie na dłużej i przy zniżce formy go wypierdolą.
Oglądając wszystkie mecze Utd, oprócz uświadomienia sobie że jestem masochistą i ten klub nie przypomina już niczego z drużyny którą za dzieciaka oglądałem z wypiekamk, próbuję szukać przyczyn tych wyników. Zero zbierania drugich piłek, zero schematów, zero gry na pamięć tam gdzie by się przydała... Jedyne co trzeba oddać ten hagowi to szpital aka ilość kontuzji. Chociaż z drugiej strony może coś jest na rzeczy że po tak intensywnym lecie teraz co chwilę ktoś nabawia się urazu? Podsumowując chujnia z grzybnią i piję by zapomnieć
Oglądając wszystkie mecze Utd, oprócz uświadomienia sobie że jestem masochistą i ten klub nie przypomina już niczego z drużyny którą za dzieciaka oglądałem z wypiekamk, próbuję szukać przyczyn tych wyników. Zero zbierania drugich piłek, zero schematów, zero gry na pamięć tam gdzie by się przydała... Jedyne co trzeba oddać ten hagowi to szpital aka ilość kontuzji. Chociaż z drugiej strony może coś jest na rzeczy że po tak intensywnym lecie teraz co chwilę ktoś nabawia się urazu? Podsumowując chujnia z grzybnią i piję by zapomnieć
Łysy ściągnął pół ajaxu za 300 mln i każdy jest kurwa tragiczny, niech już wypierdala. Ole wróć.
IT’S COMING HOME

A takie były w zeszłym sezonie zachwyty nad wielkim ten haagiem, że rewolucja, że super gra united, że wyjebał gwiazdkę Ronaldo, a tu CIACH
- ConeyIsland
Większość kibiców Utd propsowało łysego widząc w nim światełko w tunelu. Zewsząd napływały przecieku o wyjebanych jajcach piłkarzy w klubie. Mourinho o tym przebąkiwał, Ole także po czasie coś tam mówi. Pierwszy sezon niejako na przetarcie dość udany (puchar pasztetowej aka efl cup jakby nie patrzeć zdobyli) ale to co się odpierdala od tego lata to jest le cabaret.