Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Krynew

Re: Transfery

Post autor: Krynew »

No prawda jest taka, że wybór dyrektora sportowego w tym sezonie będzie kluczowy, bo teraz widać, że Boehly tam leci totalnie od czapy miotając się od prawej do lewej.
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

Borja Mayoral ofi w Getafe (10mln euro) więc pojawił się temat RdT w Realu Madryt, krótko mówiąc - dawać tego dzika
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
Kebo

Post autor: Kebo »

Niebiescy chyba po prostu chcą się poczuć jak Barcelona i kogoś wyruchać, a nie ciągle być ruchanym.
https://linktr.ee/don_kebo

Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Leno za 8 do Fulham

Torreira za 5,5+ 1,5 do Galatasaray. Tutaj props za wielkie "pierdol się" do Fiorentiny, która umówiła się z Arsenalem na 15 mln przed wypożyczeniem i potem oferowali 8.

Jeszcze tylko Bellerin, Pepe, Mari, Maitland-Niles, Nelson i Runarsson :roll:
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

Belottiego dawać do Romy, fajnie by było
2do5

Post autor: 2do5 »

no ciekawe czy uda się im spieniężyć Pepe chociaż za 30 baniek :lol: innej opcji niż Newcastle nie widzę
yaneq

Post autor: yaneq »

wg Di Marzio Lipsk chce kupić (nie wypożyczać) Timo Wernera
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

gambler pisze: 01 sie 2022, 16:28 Borja Mayoral ofi w Getafe (10mln euro) więc pojawił się temat RdT w Realu Madryt, krótko mówiąc - dawać tego dzika
Totalnie bez sensu takie coś mayoral = rdt według mnie, a nawet mayoral lepszy.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
yaneq

Post autor: yaneq »

Idrissa Gueye prawdopodobnie wróci do Evertonu, ciekawe
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Jednocześnie podobno Everton chce kupić Michyego Batshuayia xD

DiMarzio: Lipsk szykuje się do złożenia oferty za Wernera, mówi się, że wolą go kupić niż wypożyczać, sam Werner chce wrócić o gotowy obniżyć sporo pensję.
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Kepa już też praktycznie w Napoli, też tego nie kumam [jeszcze Chelsea i tak 3/4 pensji będzie płacić :D], bo Slonina przecież i tak pójdzie do Fire jeszcze i dopiero po Mundialu ma wbić, czyli co jeszcze ktoś dojdzie czy jak się Mendemu coś stanie to ten amator Betinelli będzie stać :D
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

Groszek pisze: 01 sie 2022, 20:02
gambler pisze: 01 sie 2022, 16:28 Borja Mayoral ofi w Getafe (10mln euro) więc pojawił się temat RdT w Realu Madryt, krótko mówiąc - dawać tego dzika
Totalnie bez sensu takie coś mayoral = rdt według mnie, a nawet mayoral lepszy.
Ok, to samo przeszło mi przez myśl skoro Mayoral był na miejscu, a potencjalnie na tej wymianie trzeba dopłacić z 20mln za RdT.

ALE, Raul mnie bardziej przekonuje jako napastnik w obrębie pola karnego i opcja B.
Mayoral przez ostatnie trzy sezony 33 gole, RdT 48 sztuk. Podobnie + de Tomas starszy i miał sezon w 2 lidze, ale ja czuję w nim więcej parcia na bramki, a w Mayoralu na kreowanie, schodzenie do boków etc tylko że buty KB9 zostawmy, bo nikt w nie wejdzie, a on nadal w komisjach
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Alexis Sanchez za darmo w Marsylii, rozwiązał kontrakt z Interem za porozumieniem stron, co ponoć kosztowało Inter 8 mln.

Ramsey w OGC Nice
elkacpero

Post autor: elkacpero »

ten ruch z Alexisem jest kurwa głupi, niezrozumiały i obnażający skale problemów finansowych z którymi zmaga się Inter :bag:

mianowicie rozwiązują z nim kontrakt wypłacając mu 8mln odprawy (podobno, bo według innych źródeł 4-5mln), co zapewnia oszczędność na jego kontrakcie +/- 2mln i teraz pytanie czy lepiej mieć Alexisa przez rok w składzie jako rezerwowego i zapewnioną głębie składu (szczególnie w obliczu fiaska z Dybalą) czy te kurwa, nie bójmy się użyć tego słowa, drobne?
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

No dobra ale Alexis już w zeszłym sezonie imo nie dojeżdżał a ego ma w kosmosie i nie sądzę żeby przełknął rolę 5 napastnika bez odpierdalania scen.
elkacpero

Post autor: elkacpero »

śledząc tę sagę wygląda na to, że to Inter za wszelką cenę chciał Sancheza wypchnąć żeby zaoszczędzić na pensji (b. wysokiej swoją drogą) a nie Alexis chciał odejść w związku z rolą w drużynie

teraz zostaje gra na kilku frontach z Lautaro, Lukaku, wiecznie rozjebanym Correą, który nie dojeżdza i Dżeko od którego bardziej przydatny byłby drewniany kołek wbity gdzieś w okolicach szesnastki rywala :roll: faktycznie Sanchez to już nie ten sam zawodnik, ale no to są śmieszne sumy nie oszukujmy się
Awatar użytkownika
Kebo

Post autor: Kebo »

Jedyny ofensywny rezerwowy, który mógł dać jakikolwiek impuls. Średnia bramek i asyst na ilość zagranych minut bardzo przyzwoita. Jebać chińczyków i komunizm.
https://linktr.ee/don_kebo

Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

nie wiem jak będzie grał pan Tudor, ale jeśli nadal jednym napastnikiem to wydaje mi się, że ciężary ciężary Arka Milika. Jest Suarez, Bakambu, Dieng, Milik i jeszcze Alexis, który oczywiście nie jest typową 9, ale też kolejny do rotacji czy coś w tym stylu.

Klich raczej odejdzie z Leeds, strasznie dużo naszych zmienia przed Mundialem, wygląda mi na to że możemy mieć dużo graczy z problemami z regularną grą.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

a do tego Bednarek wciąż nie zmienił klubu (tak się trąbiło o tym Napoli, a Partenopei olali Polaka-rodaka i wzięli Kima po raptem roku w europejskiej piłce), doszedł mu niemiecki wariat z Bochum do rywalizacji i się nie zdziwię, jeśli trochę straci pozycję

Drągowski w jakiejś Spezii, Piątek chuj wie gdzie (może zapchajdziura po chemioterapeutujacym się Hallerze? a może jakaś Salernitana na kiju?), Glik w Serie B, a w kadrze grający głownie siłą woli, Moder rozjebany, jeszcze tylko kontuzji Lewego nam brakuje do kompletu
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

o Piątku coś ostatnio czytałem w kontekście BVB w związku z nowotworem Hallera, ale to mogły być słowa jakiegoś Mateusza Borka, więc z góry przepraszam za wprowadzenie w błąd prawda
trójkąt bermudzki wola mokotów
ODPOWIEDZ