[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Bardzo dobry żart. Pjus mógł wytrzymać z Mesem, bo go nie słyszał xD a pan 2rzyn chyba o feata walczy
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Słabo się zestarzało z tym, jak ty możesz nawijać, że mi na chatę wjedziesz i miękka fajo xD
1:57:32
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ten numer od mesa siedzi jak zły. Było warto wszystko tamto, jaca. Sam bym zdissowal mesa gdybym wiedział, ze w zamian dostanę od niego fajny numer do posłuchania
jesteś psem czy strażnikiem miejskim?arystokrata91 pisze: ↑02 wrz 2025, 22:58 Pracuję zresztą w zawodzie, który nie jest powszechnie lubiany i spotyka się z dużym ostracyzmem ze strony społeczeństwa, miewałem groźby, zastraszanie i inne nieprzyjemne sytuacje i jak mocno by one nie wybrzmiewały to potrafią chodzić po głowie, nawet "po robocie
Dodano po 2 minutach 20 sekundach:
przez chwile wyobraziłem sobie że faktycznie mesiu żeni kosę tedemu i roskminka że to byłoby najgłupsze morderstwo w historii 3rp xD bo mu sie muzyczka tdfa nie podobała
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Mes wrócił do alkoholu?Haczapurjan pisze: ↑02 wrz 2025, 23:21 Oglądam „Ślub od pierwszego wejrzenia” ze swoją kobieciną, a tu Mes styrany po beefie i relacji z Tunezyjką. Nawet trochę Nawrockiego zaczął przypominać
![]()
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
To faceci z krwi i kości, mogliby co najwyżej adopotować z Afryki. Imię dla takiego gagatka? Ten typ Tede. I Rest my case biiiiiitch
Górna połowa twarzy od mesa, dolna od tedego
nie no za bycie potwierdzaczem i znieważenie młodego rycha
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2025, 7:47 przez jajca, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak wygląda aktualny flashscore? Będzie Tedenovela wieczorem i kolejny rozdział w beefie?
Wiem, że o snach się nie opowiada, ale śniło mi się, że pytałem młodszą siostrę, czy już wśród znajomych używają sformułowań "obsrany output", czy "dupa silencio" i jak powiedziała, że nie, to komentowałem, że to mało młodzieżowe z ich strony itd.
Nie tylko raperzy żyją beefem :/
Nie tylko raperzy żyją beefem :/
nie wiem kto...,te kawałki wydają sie tak słabe, lubie stare numery obu tych kolesi, ale muszę się zgodzić z opinią użytkownika powyżej (nie pamietam),że ...beefy są dla szczawików
, oldboye nie dowożą
Hyphap! |
|
Kurwa ludzie przypomnijcie sobie co wasi rodzice robili w wieku 49 i 43 lat. Przecież to jest abstrakcja, matrix, żyjemy w symulacji.
Dziadek Mesa w 1940 miał beef z Niemcami więc to inna abstrakcja.
Dziadek Mesa w 1940 miał beef z Niemcami więc to inna abstrakcja.
Spoiler

Dodano po 1 minucie 16 sekundach:
Jutro Tedenovelive, ciekawe czy będzie diss i w ogóle live, czy akat pies pogryzł matkę dziś nic nie będzie
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Kanaremchuj pisze: ↑03 wrz 2025, 2:37jesteś psem czy strażnikiem miejskim?arystokrata91 pisze: ↑02 wrz 2025, 22:58 Pracuję zresztą w zawodzie, który nie jest powszechnie lubiany i spotyka się z dużym ostracyzmem ze strony społeczeństwa, miewałem groźby, zastraszanie i inne nieprzyjemne sytuacje i jak mocno by one nie wybrzmiewały to potrafią chodzić po głowie, nawet "po robocie
Rapuję: https://www.youtube.com/@ERDOJ
Jeszcze gorzej
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- Oportunistycznyebaka
Spoiler
Myślałem, że będzie o Lygrysie. Swoją drogą jebaniutki umie polecieć, czy Jacek kiedykolwiek potrafił tak połamać?
- gods bidness
Czy Jacek kiedyś w ogóle śpiewał lub podśpiewywał? Tak! I to więcej niż Jay Z.