krul pisze: ↑20 kwie 2021, 20:52
Mi się nie chce wierzyć, że takie kurwa dzbany rządzą Chelsea i Man City, że wjebali się do takiego projektu, a po dwóch dniach chcą wyjść Raczej powinni liczyć się z krytyką. No zobaczymy.
Od początku była informacja, ze oba kluby średnio to widza bo nie potrzebują kasy jak Real, Barca i włoskie kluby - ale dostali wręcz ultimatum i bali się ze całość wypali i będą pominięci
I myśle ze oprócz środowisk kibicowskich to opinia piłkarzy miała znaczenie, plus w odróżnieniu od Levyego czy amerykańskich właścicieli Roman jest fanem piłki i ma w pizdzie hajs
Dodam jeszcze tylko ze CPO ma prawa do nazwy Chelsea i do gruntu pod Stamford Bridge i mieli się spotkać i omówić ewentualne odebranie tego klubowi XD
Ostatnio zmieniony 20 kwie 2021, 21:06 przez Cz4rny1337, łącznie zmieniany 1 raz.
Mega szkoda mi jak to upadnie już pomijając wszystko i to że jebać UEFA to zwyczajnie przestałem oglądać piłkę bo w weekendy mam lepsze rzeczy do roboty i nie bd dostosowywał pod mecz, a w CL mecze o 1 porze co moim zdaniem jest mega zjebane i nie da się oglądnąć wielu ciekawych spotkań na żywo a inaczej nie czuję emocji, liczyłem że ogarną ta SUPERLIGE i będą grać w tygodniu o różnych porach i będzie to porozbijane na więcej dni ( to byłoby chyba najkorzystniejsze finansowo więc możliwe) i zwyczajnie liczyłem że będę mógł spowrotem oglądać wiele meczy na szczycie i odzyskam zajawke ale nic pozostaje mieć dalej wyjebane na nożna
Nie pal jointów, nie pal wiader, pal aluminium i majkę czasem walnij w kabel
Twój chłopak kaloryfer kurwa, a ja se noszę bojler
No bo jem co chcę, a ten głupek liczy kalorie tak jak drobne
By cię wziąć na randkę i zamówić sałatkę
No naprawdę trochę scam, nie?