Przemek Ferguson

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
arboozrap

Re: Przemek Ferguson

Post autor: arboozrap »

Szanuję Przemka, mimo jego truskulofaszystowskich ciągot.
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

kurwa mam przed oczami oświadczenie belmondziaka ktory pisal ze byli koledzy niszczyli mu życie :bowdown:
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

kurwa grubo :bowdown:
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Jestem w stanie w to uwierzyć, mało to cweli którzy robią sobie zabawkę z chorych osób?
Awatar użytkownika
arboozrap

Post autor: arboozrap »

Przemek, nie przejmuj się mordko. Jestem Twoim fanem od kiedy usłyszałem pierwsze numery i sławetne hot16, czekałem mocno na płytkę i epkę od razu zakupiłem jak wystartował preorder. Kibicowałem Ci, gdy wyszła informacje, że znalazłeś się w Stopro, a to co teraz się dzieje to aż przykro czytać. Mam nadzieję, że się nie poddasz i będą nowe numery, a także pełnoprawny album na który mocno czekam. Nie przejmuj się ludźmi, we większości to zawistne stworzenia, które utopiłyby bliźniego w łyżce wody. Trzymaj się, chłopie!
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

Nie brakuje też chorych osób, którzy jak się czują zdradzeni, to sami próbują siebie oszukać, że wszyscy obok źli niedobzi
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
stratemirat

Post autor: stratemirat »

Odnośnie Remika wierzę Przemkowi, łysolowi źle patrzy z oczu, nie zdziwiłbym się gdyby niedługo wyszło na jaw, że te jego wszystkie poszukiwania talentów dla dzieci to tak naprawdę poszukiwania przyszłych ofiar.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

z dj'em remo to zawsze byly jakies afery, to mnie nie dziwi, ze to faja ale mysle ze przemek tez sam sobie winny. inaczej by wszystko wygladalo jakby przestal cpac, chcial sie wyleczyc naprawde i nie knul jakiejs intrygi caly czas
pzdr z farcikiem
zuperhero

Post autor: zuperhero »

ale co tam jest takiego w oskarżeniach przemka? że remik powiedział że wygląda jak żul? no kurwa jak jest uzależniony i przyszedł na plan najebany, czy tam naćpany, to co miał powiedzieć XD? albo że mu koncertów nie organizował- no kurwa x2 stopro to wytwórnia, a nie agencja menadżerska, oni są od wydawania płyt, a nie organizowaniu mu koncertów, kolejna przyjebka że mu nie dali więcej kasy, no właśnie mu dali ale rozjebał od razu na głupoty jakby nazywał się lygrys. Jedyne czego nie mogę odbić to fakt, że remik nie wysłał przemkowi koszulki, tutaj rzeczywiście strasznie krzywa akcja.
Kurwa gość dostał od życia szanse jeden na milion, żeby nie skończyć pod budą z piwem ale odjebało mu i spierdolił, po czym stopro wyciągneło do niego rękę drugi raz ale typ znowu ją ugryzł, a teraz jeszcze cośtam szczeka
Ostatnio zmieniony 30 sty 2022, 14:32 przez zuperhero, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
yungXpaproch

zuperhero pisze: 30 sty 2022, 14:29 ale co tam jest takiego w oskarżeniach przemka?
a no tez przede wszystkim prawda, nic wielkiego mu nie zrobili, a on kreci afere. wedlug mnie jedyna krzywa akcja w jakims stopniu to kontrakt na trzy plyty ale chuj z tym tak naprawde bo przemek go podpisal, wiec zgodzil sie na to
pzdr z farcikiem
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Również to widzę w ten sposób. Chciałem tylko przypomnieć, że Ferguson jak dostał pierwsze zaliczki, to kupił sobie bluzę Hugo Bossa i nagrał o niej track + pokazywał na Instagramie jakie to on przelewy za rap dostaje :rotfl:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
zuperhero

Post autor: zuperhero »

i jeszcze oddzielny bowdown za to że przemek ma pretensję o to, że remik śmiał, ze swoich pieniędzy, opłacić teledysk własnego syna, zamiast dać ten hajs niezrównoważonemu psychicznie, otyłemu narkomanowi +
mój instagram miał być wolny nawet gdy odejdę, dziś nie mam do niego dostępu choc nie mówię, że to Twoja ingerencja
XD
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

apropo tego dostępu na ig
mój instagram miał być wolny nawet gdy odejdę, dziś nie mam do niego dostępu choc nie mówię, że to Twoja ingerencja
kilka godzin wcześniej ferguson postuje na fb, że poszukuje osoby do prowadzenia swoich social media. ktoś w komentarzu zarzuca mu, że przecież nie ma do nich dostępu, a ten mu odpisuje
mam dostęp ale podejrzewam, że oprócz mnie dostęp mają także osoby niepożądane (wiem kto) 🙂 dostępu nie mam w tej chwili do swojego kanału youtube. Dlatego też poszukuje profesjonalistów w zakresie obsługi Instagrama, którzy chcieliby mi pomóc.
no debil

edit; decks już go zaorał na swoim story
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Remik tyle lat siedzi w biznesie, a popełnił taki błąd podpisując grubasa narkomana. Chwila nieuwagi i tak wtopa
frontkick

Post autor: frontkick »

Jeśli ci na mnie choc troche zalezy poznajmy sie :bowdown:
Awatar użytkownika
ManE

Post autor: ManE »

A Kałach siedzi i się śmieje on na tym najlepiej wyszedł
Awatar użytkownika
marco_pantani

Post autor: marco_pantani »

wrzucajcie jako skriny bo zaraz te posty z fb i ig znikna
zwracam honor
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Nie przejmuj się, Przemo, tylko posłuchaj motywacyjnej piosenki i popatrz jak Remo i Mezo piją pałarejda patrząc w niebo.

Ja pierdolę, a ludzie się dziwią, że w tego Meza rzucali kasztanami już 20 lat temu.
Awatar użytkownika
mlodykopek

Post autor: mlodykopek »

Siemanko co do Przemka, będzie się niedługo działo, macie tutaj coś z dzisiaj wspólnego ze mną.
jebac 60
ODPOWIEDZ