PRO8L3M
- Oportunistycznyebaka
Re: PRO8L3M
https://rapnews.pl/steez-wchodzi-w-dysk ... temat-nft/
Ciekawe czy w tym roku włączył sobie zapisane komentarze i się smieje z ludzi, spoglądając z ukosa na swoje NFT, które pięknie pierdolnelo i obecnie jest warte wielkie nic.
Ciekawe czy w tym roku włączył sobie zapisane komentarze i się smieje z ludzi, spoglądając z ukosa na swoje NFT, które pięknie pierdolnelo i obecnie jest warte wielkie nic.
Haha, nie znałem wcześniej tej akcji

Przecież to brzmi jak wygenerowane przez chatGPT z ustawionym promptami "kadłub" "ten typ mes" "pierdolenie"Wczorajszy post wraz z całą listą komentarzy został przeze mnie stokenizowany (na Polygonie, który działa w oparciu o POS) i wrzucony na OpenSea. Na pohybel ignorancji i głupocie, którą eksponują social media. Wszystkie Wasze komentarze zostały tam zapisane. Będę do niego co roku wracał i będziemy wspólnie świadkami tego, jak niektóre z nich się źle zestarzeją.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Elo mordy, ponoć dla posiadaczy tych kart NFT jest ukryty discord? Ktoś coś na ten temat? Wymieniłem tą zasraną kartę z preorderu Widma, założyłem to gówno NFT, ale za cholerę przegapiłem gdzie niby oni wrzucili jakies info/link do tego discorda. Jeśli jakaś dobra dusza ma dostęp to niech proszę podrzuci link w priv 
a co fajnego jest na takim discordzie problemu?
- zemsta1camzata
Ten discord to po prostu discord ślizgawki
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
to w ogóle legalne? pisząc komentarz na instagramie zgadzam się by jakiś gamoń go "stokenizował" (cokolwiek to znaczy) i być może na nim zarabiał?SWN pisze: ↑21 sie 2023, 15:31 Wczorajszy post wraz z całą listą komentarzy został przeze mnie stokenizowany (na Polygonie, który działa w oparciu o POS) i wrzucony na OpenSea. Na pohybel ignorancji i głupocie, którą eksponują social media. Wszystkie Wasze komentarze zostały tam zapisane. Będę do niego co roku wracał i będziemy wspólnie świadkami tego, jak niektóre z nich się źle zestarzeją.
ty praw do tego komentarza na bank nie masz, ale insta moze czuc sie oszukany
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
Na stopce forum masz link.Grabbster pisze: ↑07 wrz 2023, 13:08 Elo mordy, ponoć dla posiadaczy tych kart NFT jest ukryty discord? Ktoś coś na ten temat? Wymieniłem tą zasraną kartę z preorderu Widma, założyłem to gówno NFT, ale za cholerę przegapiłem gdzie niby oni wrzucili jakies info/link do tego discorda. Jeśli jakaś dobra dusza ma dostęp to niech proszę podrzuci link w priv![]()
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Czy tylko mnie się wydaje, że Oskar jest bardzo podobny do aktora/reżysera Krzysztofa Skoniecznego?
Co jeśli to jakaś zorganizowana akcja i Oskar sie ukrywa pod pseudonimem
To by wyjaśniało podobieństwo tekstów Pioruna do Problemu.
Dużo rzeczy mi się pokrywa i już sam nie wiem co o tym myśleć

Co jeśli to jakaś zorganizowana akcja i Oskar sie ukrywa pod pseudonimem
Dużo rzeczy mi się pokrywa i już sam nie wiem co o tym myśleć

Milczenie jest złotem
Jakie opinie po Nicei?
Osobiście nie mogłem się do końca wczuć w klimat, propsy za stare postacie powracające w teledysku, ale muzycznie nie siadało mnie
Osobiście nie mogłem się do końca wczuć w klimat, propsy za stare postacie powracające w teledysku, ale muzycznie nie siadało mnie
Taka, że kto się nie rozwija ten się cofa w rozwoju ale trzepie kapuchę na przyklaskujących temu napływach i normictwie.
Kurwa @SWN skad ich ty bierzesz typ zarejestrowany od 2019, teraz piszę pierwszy post o chuj tu chodzimatikanka pisze: ↑07 wrz 2023, 14:02 Czy tylko mnie się wydaje, że Oskar jest bardzo podobny do aktora/reżysera Krzysztofa Skoniecznego?
Co jeśli to jakaś zorganizowana akcja i Oskar sie ukrywa pod pseudonimemTo by wyjaśniało podobieństwo tekstów Pioruna do Problemu.
Dużo rzeczy mi się pokrywa i już sam nie wiem co o tym myśleć![]()
![]()
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
potwierdzam, to ten sam czlowiekmatikanka pisze: ↑07 wrz 2023, 14:02 Czy tylko mnie się wydaje, że Oskar jest bardzo podobny do aktora/reżysera Krzysztofa Skoniecznego?
Co jeśli to jakaś zorganizowana akcja i Oskar sie ukrywa pod pseudonimemTo by wyjaśniało podobieństwo tekstów Pioruna do Problemu.
Dużo rzeczy mi się pokrywa i już sam nie wiem co o tym myśleć![]()
![]()
Niezły wywiad ze Steezem. Bardziej od strony biznesowej, ale jest sporo o problemie, sporo o współpracach, o 2020, o umowach
- gods bidness
Odświeżam od 2 dni raper Problem i to jednak dobry zespół jest. Podbijam i daję okejkę.