Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
fran zamyka usta heaterom
Co tam heaterzy joselu typ przyszedł robić 1 rzecz i ja robi dobrze 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
uznaję wyższość Pana Joselu
Ćwiąkała chciał zdejmować Frana Garcie w przerwie
A tu takie ciasteczko.
- ConeyIsland
Roma jak się wczoraj zabawiła, uuuuu. W pierwszej minucie niestety to Walukiewicz podarował im karnego. Chyba zasiadł do loży osób pozytywnie zakręconych stolika "młody Polak kopnął trzy razy prosto piłkę i poszedł za granicę, która to go zweryfikowała" na amen...
Dla Was druga żółta czy dobry argument w dyskusji dla użytkownika @jajca?
A na VARze tutaj Sylwestrzak
Ale marciniak tylko w pucharach, bo w lidze tez fachowo tnie w chuja ze spora regularnoscia
bledy wypaczajace wynik - nieuznany gol, niewidzialny spalony, kartka z dupy - są i będą, a ten sylwestrzaka w kategorii łatwość do wychwycenia gołym okiem to nawet nie jest top 100 typowego sezonu, no nie czaje zdziwienia
bledy wypaczajace wynik - nieuznany gol, niewidzialny spalony, kartka z dupy - są i będą, a ten sylwestrzaka w kategorii łatwość do wychwycenia gołym okiem to nawet nie jest top 100 typowego sezonu, no nie czaje zdziwienia
damian sylwestrzak najlepszy w polsce jest
najlepszy w polsce jest
pierdoli gks
najlepszy w polsce jest
pierdoli gks
trójkąt bermudzki wola mokotów
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Leao jak nie poprawi celnosci to będzie tylko Dembele2.0
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
To jest właśnie twoja wiedza piłkarska w pigułce pizdo na podstawie filmików takich jak wyżej

Jantar czy Kukulska - wybrałbym mamę z dwóch
dzieciaki rozkminiały kim jest kurwa DJ Buhh
-
Bisclavret
Swoją drogą gdzie to potężne newcastle, pamiętam jak się podniecałes że robią mega pakę, a oni fartem remisują z Milanem świeżo po gwałcie w derbach 
Nie oglądałem, ale no remis na San Siro z grającym co roku w pucharach Milanem dla drużyny, która ma zerowe doświadczenie w pucharach a klub ostatnio grał ze 20 lat temu to imo dobry wynik, nie wiem czego się spodziewałeś
- ConeyIsland
Dzisiaj to raczej milan pała niż ncastle props
joao felix złota piłka
Elegancko poklepane
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan