co? to miała być ironia?
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Oficjalnie poszła oferta 32 mlne (już z bonusami), dla Piętra 4mln + bonusy.gambler pisze:Gianluca Scamacca wbija do West Hamu i ponoć poszła oferta za Piotrka Zielnskiego, ale Napoli podbija cene. Ja bym się jarał
Napoli podobno oczekuje 6mln więcej.
wydaje mi się, że Piotr ciepła klucha Zieliński nie będzie chciał opuścić słonecznych Włoch, w których jest zakochany i żyje tam od nastu lat na rzecz śmierdzącego gównem Londynu, choć chciałbym się mylić. chłop ogólnie przespał swój moment żeby stamtąd wypierdolić a szkoda
Inter odpuszcza temat Milenkovicia z Fiorentiny (20mln to za drogo, a póki nikt nie odejdzie to środki się nie znajdą) i wygląda na to, że czeka jedynie na ruchy z klubu (Skriniar, Dumfries, Pinamonti) żeby odblokować środki, ew jeszcze jest gadka o Acerbim z Lazio (trzeba zapłacić około 3/4mln więc powinno się spiąć)
nie wiem tylko jaki jest sens wymiany 34 letniego Ranocchi na 34 letniego Acerbiego
Inter odpuszcza temat Milenkovicia z Fiorentiny (20mln to za drogo, a póki nikt nie odejdzie to środki się nie znajdą) i wygląda na to, że czeka jedynie na ruchy z klubu (Skriniar, Dumfries, Pinamonti) żeby odblokować środki, ew jeszcze jest gadka o Acerbim z Lazio (trzeba zapłacić około 3/4mln więc powinno się spiąć)
nie wiem tylko jaki jest sens wymiany 34 letniego Ranocchi na 34 letniego Acerbiego
btw Pyton85 wspomniał dzisiaj, że Drągowski przez mało grania w minionym sezonie ma w chujec mało tych punktów, potrzebnych do pozwolenia na prace i nawet po odwołaniu by nie przeszedł, wiec jego ewentualne pozostanie w Spezii ma też na celu nabicie sobie występów w opór, by już za rok nie trzeba się było tym martwićnihil Novi pisze: ↑26 lip 2022, 17:25 Czemu żaden lepszy klub nie chce Dragowskiego? Przecież to dobry bramkarz, niezle warunki fizyczne. W dodatku młody jak na golkipera. Wtf. Nie rozumiem.
Bielik podobno ma dołączyć do Płachety w Birmingham, no destynacja mocno bez szalu
do Atletico idzie Nahuel Molina z Udinese za 20 milionów, spoko prawy defensor z chłopa
No to faktycznie top chujograjcow. Szkoda ale i tak się pewnie zaraz połamię
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- ebismolarek
McNeil z Burnley do Evertonu
Wleciała oficjalka Kounde
Dla mnie najważniejszy transfer z tych ostatnich do Barcelony. Cena 50+5M czyli też bardzo spoko wyszło.
Kounde & Araujo duo
Dla mnie najważniejszy transfer z tych ostatnich do Barcelony. Cena 50+5M czyli też bardzo spoko wyszło.
Kounde & Araujo duo
- nihil Novi
Jakiś kibic Chelsea może coś więcej powiedzieć o tym gościu co się Broja nazywa? Podobno Real coś tam się interesuje gościem jako backup dla Benzemy. Umie w ogóle grać w piłkę? Staty nie powalają, ale grał w średnim Southampton.
Sensei życia
Timo Werner może wrócić do Lipska, miał nawet już zgodzić się na obniżke wynagrodzenia o połowę.
Everton za to negocjuje transfery Barkleya i Baczułaja.
Oby wszyscy się dogadali
Everton za to negocjuje transfery Barkleya i Baczułaja.
Oby wszyscy się dogadali
Jezu, ale ten Everton robi tragiczne ruchy od lat 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
dlatego z cała sympatia do tego klubu w ubiegłym sezonie życzyłem im spadku aby ludzie odpowiedzialni za ruchu odmulili pizde lekko, bo to co tam się dzieje to patologia. każdy kto jest po swoim prime/po ciężkiej kontuzji/przeplacony/chujowy można w ciemno stawiać, ze wcześniej czy później trafi na goodison
Dodatkowo mówi się o odejściu Kepy do Napoli.
Natomiast jako transfer do klubu rozważany jest Pavard.
Natomiast jako transfer do klubu rozważany jest Pavard.
eh po chuj on
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

te 70mln za ligta przez bayern to splacone jakies ukryte dlugi dla juve czy o chuj chodzi?
Raz wódzina, raz na witaminach
Słonina do czelsi Here łłeeee go £12m Addons included
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Kto ogląda Serie A regularnie ten wiedział.
https://linktr.ee/don_kebo
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
Gvardiol jest celem numer jeden dla Tuchela, ale Lipsk odrzuca możliwość sprzedaży nawet przy włączeniu w transakcję Timo Wernera.
Drugą opcją ma być Fofana z Lester, jakiś Ignazio Genuardi twierdzi nawet, że Chelsea już dogadała się z samym zawodnikiem.
Pavard zostaję opcją rezerwową, ale sam miał już potwierdzić swoje pozostanie w Bayernie na przyszły sezon.
i tak to sie żyje...
Drugą opcją ma być Fofana z Lester, jakiś Ignazio Genuardi twierdzi nawet, że Chelsea już dogadała się z samym zawodnikiem.
Pavard zostaję opcją rezerwową, ale sam miał już potwierdzić swoje pozostanie w Bayernie na przyszły sezon.
i tak to sie żyje...
-
wyautowany
- Zbanowany
Nie wstyd wam kibicować takiemu klubowi jak Chelsea? Który doszedł gdzie doszedł dzięki brudnej ruskiej forsie? Nie ma żadnej historii? Żył i żyje tylko wyłącznie z pieniędzy właścicieli szemranych
- scam_sakawa
Nie wstyd, polubiłem Chelsea w 2004, gdy pokonali Arsenal w ćwierćfinale LM. Każdy dzieciak wtedy jarał się głównie klubami, które grały wysoko w europejskich pucharach.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.