Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
samir

Re: Transfery

Post autor: samir »

potter pisze: 27 lip 2022, 18:00 Wielkie brawa dla Sevilli, woleli 10 mln mniej i puszczenie obrońcy do rywala ligowego, majstersztyk Monchiego. Kumam, że piłkarz tam wolał iść, ale no właśnie kluby nic nie mają już do gadania dzisiaj, można wszystko wymusić..
co? to miała być ironia?
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

gambler pisze:Gianluca Scamacca wbija do West Hamu i ponoć poszła oferta za Piotrka Zielnskiego, ale Napoli podbija cene. Ja bym się jarał :oops:
Oficjalnie poszła oferta 32 mlne (już z bonusami), dla Piętra 4mln + bonusy.

Napoli podobno oczekuje 6mln więcej.
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Pogba już rozjebany do końca roku.

Dawać tego Ziela do West Hamu, jaranko.
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
elkacpero

Post autor: elkacpero »

wydaje mi się, że Piotr ciepła klucha Zieliński nie będzie chciał opuścić słonecznych Włoch, w których jest zakochany i żyje tam od nastu lat na rzecz śmierdzącego gównem Londynu, choć chciałbym się mylić. chłop ogólnie przespał swój moment żeby stamtąd wypierdolić a szkoda

Inter odpuszcza temat Milenkovicia z Fiorentiny (20mln to za drogo, a póki nikt nie odejdzie to środki się nie znajdą) i wygląda na to, że czeka jedynie na ruchy z klubu (Skriniar, Dumfries, Pinamonti) żeby odblokować środki, ew jeszcze jest gadka o Acerbim z Lazio (trzeba zapłacić około 3/4mln więc powinno się spiąć)

nie wiem tylko jaki jest sens wymiany 34 letniego Ranocchi na 34 letniego Acerbiego
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

nihil Novi pisze: 26 lip 2022, 17:25 Czemu żaden lepszy klub nie chce Dragowskiego? Przecież to dobry bramkarz, niezle warunki fizyczne. W dodatku młody jak na golkipera. Wtf. Nie rozumiem.
btw Pyton85 wspomniał dzisiaj, że Drągowski przez mało grania w minionym sezonie ma w chujec mało tych punktów, potrzebnych do pozwolenia na prace i nawet po odwołaniu by nie przeszedł, wiec jego ewentualne pozostanie w Spezii ma też na celu nabicie sobie występów w opór, by już za rok nie trzeba się było tym martwić

Bielik podobno ma dołączyć do Płachety w Birmingham, no destynacja mocno bez szalu

do Atletico idzie Nahuel Molina z Udinese za 20 milionów, spoko prawy defensor z chłopa
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

mql pisze: 28 lip 2022, 16:03 Bielik podobno ma dołączyć do Płachety w Birmingham, no destynacja mocno bez szalu
No to faktycznie top chujograjcow. Szkoda ale i tak się pewnie zaraz połamię
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

McNeil z Burnley do Evertonu
jefecito

Post autor: jefecito »

Wleciała oficjalka Kounde

Dla mnie najważniejszy transfer z tych ostatnich do Barcelony. Cena 50+5M czyli też bardzo spoko wyszło.

Kounde & Araujo duo :joint:
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Jakiś kibic Chelsea może coś więcej powiedzieć o tym gościu co się Broja nazywa? Podobno Real coś tam się interesuje gościem jako backup dla Benzemy. Umie w ogóle grać w piłkę? Staty nie powalają, ale grał w średnim Southampton.
Sensei życia
yaneq

Post autor: yaneq »

Timo Werner może wrócić do Lipska, miał nawet już zgodzić się na obniżke wynagrodzenia o połowę.

Everton za to negocjuje transfery Barkleya i Baczułaja.

Oby wszyscy się dogadali :bowdown:
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Jezu, ale ten Everton robi tragiczne ruchy od lat :roll:
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
elkacpero

Post autor: elkacpero »

dlatego z cała sympatia do tego klubu w ubiegłym sezonie życzyłem im spadku aby ludzie odpowiedzialni za ruchu odmulili pizde lekko, bo to co tam się dzieje to patologia. każdy kto jest po swoim prime/po ciężkiej kontuzji/przeplacony/chujowy można w ciemno stawiać, ze wcześniej czy później trafi na goodison
yaneq

Dodatkowo mówi się o odejściu Kepy do Napoli.

Natomiast jako transfer do klubu rozważany jest Pavard.
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

eh po chuj on
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
Awatar użytkownika
mancipium
consigliere slgwk

Post autor: mancipium »

te 70mln za ligta przez bayern to splacone jakies ukryte dlugi dla juve czy o chuj chodzi?
Raz wódzina, raz na witaminach
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Słonina do czelsi Here łłeeee go £12m Addons included
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
Kebo

Post autor: Kebo »

mancipium pisze: 30 lip 2022, 22:12 te 70mln za ligta przez bayern to splacone jakies ukryte dlugi dla juve czy o chuj chodzi?
Kto ogląda Serie A regularnie ten wiedział.
https://linktr.ee/don_kebo

Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
yaneq

Gvardiol jest celem numer jeden dla Tuchela, ale Lipsk odrzuca możliwość sprzedaży nawet przy włączeniu w transakcję Timo Wernera.

Drugą opcją ma być Fofana z Lester, jakiś Ignazio Genuardi twierdzi nawet, że Chelsea już dogadała się z samym zawodnikiem.

Pavard zostaję opcją rezerwową, ale sam miał już potwierdzić swoje pozostanie w Bayernie na przyszły sezon.

i tak to sie żyje...
wyautowany
Zbanowany

Post autor: wyautowany »

Nie wstyd wam kibicować takiemu klubowi jak Chelsea? Który doszedł gdzie doszedł dzięki brudnej ruskiej forsie? Nie ma żadnej historii? Żył i żyje tylko wyłącznie z pieniędzy właścicieli szemranych
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Nie wstyd, polubiłem Chelsea w 2004, gdy pokonali Arsenal w ćwierćfinale LM. Każdy dzieciak wtedy jarał się głównie klubami, które grały wysoko w europejskich pucharach.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
ODPOWIEDZ