Szybko poszło: https://weszlo.com/2025/10/06/w-ekstrak ... -wyklucza/erotsreppir pisze: ↑17 cze 2025, 15:43 Krychowiak niedawno był pytany o opcję gry w Legii i już wtedy mu polska liga śmierdziała:
W tym wieku w Ekstraklasie nie mam nic do zyskania, mogę tylko stracić, więc jeżeli przyszedłbym teraz grać do polskiego klubu, to świadczyłoby to tylko o mojej ambicji
Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- erotsreppir
Re: Ekstraklasa
przesada xD nie można jakoś dyscyplinarnie?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
-
masz_szluge_
@eddy_wata
prawdopodobnie na to liczyl, odpierdalajac takie tarlo w ostatnich meczach
prawdopodobnie na to liczyl, odpierdalajac takie tarlo w ostatnich meczach
ogólnie mam wrażenie, że ten Dobrzycki szybciej się nauczy piłki od Miodka (Miodek ciągle na trójach leci), ale tymczasowo fajnie się ten serial ogląda, zwłaszcza biorąc pod uwagę to, jak tego Jovicevicia pompował pewien sympatyczny dziennikarz ze Ślunska
trójkąt bermudzki wola mokotów
- ConeyIsland
Fiu fiu, elegancko
...
No ale ekstraklasa już nie jedno dobre nazwisko na papierze mieliła
No ale ekstraklasa już nie jedno dobre nazwisko na papierze mieliła
I tak długo był ten tymczasowy jakiś co się po weselach rozbijał, nie wiem czemu czekali tyle
- rozklad_gaussa
w sensie? dali mu przeciez kontrakt do 2029 roku 
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
-
Bisclavret
Dokładnie, on był tymczasowy po myśliwcu, teraz to był długofalowy projekt, pełne zaufanie, szukamy swojego siemienca i tak dalej.
Sprawdza się to co słychać było o nikoliciusie i jego pracy w hajduku - bardzo dużo hajsu on przepala. Trzeciego trenera w sezonie to się zatrudnia na wiosnę a nie w 12 kolejce
Sprawdza się to co słychać było o nikoliciusie i jego pracy w hajduku - bardzo dużo hajsu on przepala. Trzeciego trenera w sezonie to się zatrudnia na wiosnę a nie w 12 kolejce
Oj tam, oj tam czteroletni kontrakt, można się było spodziewać że nawet do wiosny nie wytrwa jak słabo zacznie, skoro Widzew tyle hajsu wydaje to nie może ryzykować z trenerem.
Gdy czytam nagłówki, że w kontekście nowego trenera Motoru Lublin padają MOCNE NAZWISKA, a te nazwiska to:
Lodu na głowę...
Spoiler
Myśliwiec i Vuković
I misiura xdddd ale to by bylo w stylu jakubasa xd mysliwiec xd
świadomość swojej ignorancji
Przecież Legia nie ma jak stracić dziś punktów patrząc z kim grają.
O co chodzi tam z tym Grzybem w Jadze? Żony się pokłóciły i święty Adrian wywalił przez to asystenta?
O co chodzi tam z tym Grzybem w Jadze? Żony się pokłóciły i święty Adrian wywalił przez to asystenta?
No to jedna z teorii, kolejna jest taka że sam coś odjebal i że przez dłuższy czas Siemieniec chciał go już odpulić. Straszna drama z dupy się z tego zrobiła.
Bogowie ekstraklasy dzisiaj wykreują wygraną Zagłębia
ale to nie ma znaczenia akurat xD przy meczach legii z zaglebiem starcia lecha z warta to walka na noże