Sentino
Re: Sentino
Niech już skończy tak pierdolić, bo odpuścić teraz - jak ma się wolną ręke, to tak jakby się zesrał metr od kibla.PerrierLaPadite pisze: ↑25 maja 2021, 18:02 - Nowej muzyki chyba nie będzie bo mu się nie opłaca, nie chce inwestować prywatnych środków
Teraz jedynym problemem Sentino będzie sam Sentino.
Jest bardzo duże prawdopodobieństwo że nowe materiały same polecą szerzej, niech mu tylko ktoś chłodzi ten nagrzany hiszpańskim słońcem łeb (Raffa I believe in You) no i przydałby się jakiś kolejny polski feat z kimś kto ma cyferki, a nie z byle kasztanami za jakiś tam hajs.
Troche cierpliwośći i będzie należny fejm. Potencjał artystyczny i wizerunkowy top , jak się rozkręci na nowym kanale to pójdzie daleko.
rozpierdol Givenchy
rozpierdol Givenchy
#free2rzyn
-
PerrierLaPadite
Rozjebane. I teraz porównać to sobie z wysrywami Intruza lub Dawida Masturbatora

ciężko porównać bo intruz na jednym traku dostarcza więcej skurwysyńskich emocji niż sentino w całej dyskografii pretty much
- qualite_de_schizoide
no jeśli ciarki żenady można zaliczyć do skurwysyńskich emocji to tak
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
ta tylko ze kumpel inmtruza siedziali byl zapodawany a tutaj wielki latnos z malagi daje dobre nuty
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
tym się różni artysta od gościa co lubi se rapować, potrafi nawinąć o sprzątaniu z woźnym w taki sposób że masz ciary i spocone dłonie z emocji, gdzie inny koleżka nawija o zabijaniu wrogów, szmuglowaniu dragów i bandyckim życiu w taki sposób, że jedyną reakcją odbiorcy jest 'no heh fajne tylko hujowy miks' i zmiana karty w przeglądarce
- SentoAlainDelon
A o czym ma rapować intruz skoro ma 25lat, nie zdał w gimnazjum i zajął się sprzedawaniem trawki czy mefedronu. Zdarzały mu się wypady po auta i portfele do Berlina.
- qualite_de_schizoide
słabe prowo oyche, musisz spróbować z kimś innym bo na intruza nikt się nie nabierze
tak wam wjechalem na psyche ze obaj polecieliscie do tematu o intruzie pisac ze chujowe
essa
- qualite_de_schizoide
pokaż mi gdzie napisałem w temacie Intruza że chujowe
Ej parę skalpow mu wpadłoqualite_de_schizoide pisze: ↑25 maja 2021, 21:52 słabe prowo oyche, musisz spróbować z kimś innym bo na intruza nikt się nie nabierze
Intruz wyżej od Sentino na karcie "Na czasie" ale się potężnie wybił lokalny chłopaczek na możnym Sebastianie z Berlina ://
ten numer givenchy fajny tylko za mało energii na wokalu
ten numer givenchy fajny tylko za mało energii na wokalu
mundialopsychoza
- SentoAlainDelon
@eddy_wata
- Kanał Sentino przez ostatnie 2 miesiące nie istniał
- Kanał na którym wydał Intruz to kanał wytwórni(50k subskrybcji więcej niż u Seby) Która jest zaprzyjaźniona ze Stepem, który jest największym Labelem w kraju.
- Track Intruza jest z klipem, Seby nie
- Track Intruza został dodany 8h przed premierą Sentino
- W Polsce jest więcej patologii, niż ulicznych huslerów z Warszawy, posiadających międzynarodowe koneksje.
A tak na serio to takie porównania będą na miejscu w lipcu(może?) jak minie trochę czasu od afery ze stepem i będą klipy posiadały normalny budżet, a nie Iphone 12 pro max żony.
- Kanał Sentino przez ostatnie 2 miesiące nie istniał
- Kanał na którym wydał Intruz to kanał wytwórni(50k subskrybcji więcej niż u Seby) Która jest zaprzyjaźniona ze Stepem, który jest największym Labelem w kraju.
- Track Intruza jest z klipem, Seby nie
- Track Intruza został dodany 8h przed premierą Sentino
- W Polsce jest więcej patologii, niż ulicznych huslerów z Warszawy, posiadających międzynarodowe koneksje.
A tak na serio to takie porównania będą na miejscu w lipcu(może?) jak minie trochę czasu od afery ze stepem i będą klipy posiadały normalny budżet, a nie Iphone 12 pro max żony.
śmiem twierdzić, że sentino dostał przez ostatnie miesiące więcej promo od stepu, niż intruz i jak afera wygaśnie i sebastian nie bedzie tak ekscytował środowiska to się można bedzie tymi wyswietleniami zdziwic negatywnie. oby, bo smutny sentino to najlepszy raper sentino
mundialopsychoza
- oKulTywowany
Dobra ciepło się robi, niech te kurwy przywrócą Zapytaj o Mnie na spotify
This page is no longer available.
- SentoAlainDelon
O północy na streamingach premiera albumu Ilprofety, na którym jest gościnka Sentino. Niestety to nie jest numer "Milano"