Livescore Euro 2020
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Euro 2020
No dej Jacka jeszcze do zabawy a nie
- qualite_de_schizoide
bakłażan miał polecieć na perma przy wyniku 3;0 dla anglii, natomiast floo przy 2;1 dla ukrainy
chuj mnie boli co se napiszesz na forze
-
ksiazenieporzadek
Potem zmienili zasady. Jak wygra Anglia to bakłażan leci, jak Ukraina to floo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
mądrze się założył z floo XD
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- qualite_de_schizoide
o kurwa to niezłe zasady xd kto do tego dopuścił jasny gwint
-
ksiazenieporzadek
Sami się zgodzili, po co ktoś trzeci ma się zgadzać?
Jestem w stanie się poświęcić i przyjąć bana za @baqlashan. Nie pozwolę by taki wartościowy user opuścił te forum.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
o chuj to niezły hazard ostatnio na slgwk co poradzić
Ukraińcy się wręcz anbią ta połową, jezusie jak mozna byc tak słabym hospody pomyłuj
Ukraińcy się wręcz anbią ta połową, jezusie jak mozna byc tak słabym hospody pomyłuj
- qualite_de_schizoide
no z humanitarnych względow, bakłażan stracił rozum swoim zauroczeniem ekipą ukrainy
I tak zaraz przybiegnie @SWN i powie ze nikomu nie da perma
pickford jest beznadziejny, jakby miał kilogram srania w gaciach kiedy ma piłkę w zasięgu nogi
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Hmm, szkoda, że Ukraina przegrała.
Natomiast co do czysto "racjonalnego" obstawiania to będzie tak jak powiedziałem tuż przed 1/8 turnieju, że:

Doceniam twoją wyrozumiałość Adminie, ale jednak nie o to był zakład. Założyliśmy się o to kto opuszcza miasteczko - w wyniku zaawansowanych procesów zjawiska znanego szerzej jako "magia futbola" padło na mnie, i biorę perma na klatę. To jest dziki zachód.
Dobragenocidegeneral pisze: ↑03 lip 2021, 13:06 I beg to differ, no ale pozdrów tam zemstękadłuba w zaświatach
I tak, i nie. Zdrowy rozsądek nie pozwolił mi wyprodukować procesu dialektycznego, na bazie, którego stwierdziłbym "Ukraina wygra mundial". Ale futbol to przede wszystkim emocje, i ja je świadome na czas turniejów piłkarskich chce spuszczać ze smyczy, tak jak za dzieciaka kiedy "magia futbola" wjeżdżała na banie i pozwalała się rozmarzyć. Ukraina, Polska, Rosja - to są wszystko moje więzi emocjonalne, które skutecznie potrafią zniekształcić obraz - i dobrze, bo piłka kopana to nie matematyka (dlatego mniej oglądam piłki klubowej) Jeden kocha swoją super zajebistą karynę i wierzy, że ona jest wyjątkowa, (chociaż nie jest ni huja ) a drugi kibicuje Ukrainie na Euro. Taka zajawka.ksiazenieporzadek pisze: ↑03 lip 2021, 21:13BakłażanFLoo pisze:Serio ktoś myślał ze Anglia tego nie wygra?
Natomiast co do czysto "racjonalnego" obstawiania to będzie tak jak powiedziałem tuż przed 1/8 turnieju, że:
Essa
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
no bez przesady z tym permem chłopy, ale na miesiąc bana, to kondominium ukraińsko-rosyjskie pod żydowskim zarządem powierniczym powinno polecieć
nie ma co umierać za tą upadline
nie ma co umierać za tą upadline
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Dóbra bakłażan możesz wypierdalac i nie wracać nabralem się na twoja ukrainskom miłość i chuj po kuponie mam 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
nie no daj spokój bakłażan
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
-
ksiazenieporzadek
Papa bakłażan