Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Za łatwo idzie, pewnie się coś wysypie 
Nowe info od Nathana Gissinga: od Chelsea 52-55mln, teraz Monchi chce wojny licytacyjnej i czeka na ruch Barcy, która jutro uruchamia nową dźwignię 
Imo jak Barca wyrówna ofertę to Kundel pójdzie do nich
Imo jak Barca wyrówna ofertę to Kundel pójdzie do nich
Kocham, pozdrawiam
Sytuacja jest trochę inna niż z Raph ten chciał tylko do Barcy, a Kounde jednak rozmawia z oboma klubami. Niby chce iść do Barcy, ale Chelsea pewnie mu da 2x większe zarobki niż dostanie w Barcelonie. Romero też pisał, że Barca nie chce wchodzić w wojnę licytacyjną i ma przyszykowane opcje zastępcze. Trochę dziwne, że poszli all in w Raphinie i Lewego wpierw zamiast sprowadzić obrońce gdzie tu są największe braki kadrowe. Po Koulibalyego też nie podbijali bo Kounde był priorytetem, zaraz mogą stracić obu, a ciekawych alternatyw na rynku to ja za bardzo nie widzę.
Jutro się pewnie wszystko wyjaśni.
Southampton jaki FM w realu uskutecznia: Bazunu [02 r.], Bella-Kotchap [01], Lavia [04] i dziś kolejny młodzian Sekou Mara z Bordeaux [02]. Oprócz tego jeszcze Haribo i Lis więc trudno powiedzieć czego się po nich spodziewać, imo będą walczyć o spadek. Ale to w przyszłym tygodniu zaczniemy prognozować 
hm, ja mysle ze Xavi chce zrobic Barce taka jaka on pamieta, gdzie obrona miala 3 razy w meczu cos do robotyjefecito pisze: ↑20 lip 2022, 22:35 Sytuacja jest trochę inna niż z Raph ten chciał tylko do Barcy, a Kounde jednak rozmawia z oboma klubami. Niby chce iść do Barcy, ale Chelsea pewnie mu da 2x większe zarobki niż dostanie w Barcelonie. Romero też pisał, że Barca nie chce wchodzić w wojnę licytacyjną i ma przyszykowane opcje zastępcze. Trochę dziwne, że poszli all in w Raphinie i Lewego wpierw zamiast sprowadzić obrońce gdzie tu są największe braki kadrowe. Po Koulibalyego też nie podbijali bo Kounde był priorytetem, zaraz mogą stracić obu, a ciekawych alternatyw na rynku to ja za bardzo nie widzę.
wiadomo - zeby cos wygrywac to obrona musi byc kozacka, na ten moment jest Araujo ktorego i tak zaden transfer by nie wygryzl, a drugi stoper to Eric/Chriastensen, no Pique w sumie tez, moze jakiegos mlodego wprowadzi
mnie to bardziej boli to ze na prawej obronie nikogo nie ma, a na lewej jest sam Alba - to jest wiekszy problem, szczegolnie ze jakos nie widze zeby Raphinia/Dembele beda sie wracac i trzymac pozycje (chociaz wierze, ze Xavi jakos to ogarnie i ich zmotywuje)
srodek obrony nie jest az tak beznadziejny jak te boki ;<
Raphinha o ile dobrze pamietam w Leeds sporo harował w defensywie, z Bembele to wiadomo inny temat
- ebismolarek
No w zamyśle boki obrony mają być asymetryczne, stąd podkręcany temat Azpiego i Kounde, który mógłby grywać jako taki zostający prawy obrońca, podobnie jak Araujo w poprzednim sezonie, a na lewej jeździłby Alba i Alonso/Galan/Reguilon. Co do samego Dembele to za Xaviego potrafił popressować i cofnąć się do defensywysuitup pisze: ↑21 lip 2022, 16:03hm, ja mysle ze Xavi chce zrobic Barce taka jaka on pamieta, gdzie obrona miala 3 razy w meczu cos do robotyjefecito pisze: ↑20 lip 2022, 22:35 Sytuacja jest trochę inna niż z Raph ten chciał tylko do Barcy, a Kounde jednak rozmawia z oboma klubami. Niby chce iść do Barcy, ale Chelsea pewnie mu da 2x większe zarobki niż dostanie w Barcelonie. Romero też pisał, że Barca nie chce wchodzić w wojnę licytacyjną i ma przyszykowane opcje zastępcze. Trochę dziwne, że poszli all in w Raphinie i Lewego wpierw zamiast sprowadzić obrońce gdzie tu są największe braki kadrowe. Po Koulibalyego też nie podbijali bo Kounde był priorytetem, zaraz mogą stracić obu, a ciekawych alternatyw na rynku to ja za bardzo nie widzę.
wiadomo - zeby cos wygrywac to obrona musi byc kozacka, na ten moment jest Araujo ktorego i tak zaden transfer by nie wygryzl, a drugi stoper to Eric/Chriastensen, no Pique w sumie tez, moze jakiegos mlodego wprowadzi
mnie to bardziej boli to ze na prawej obronie nikogo nie ma, a na lewej jest sam Alba - to jest wiekszy problem, szczegolnie ze jakos nie widze zeby Raphinia/Dembele beda sie wracac i trzymac pozycje (chociaz wierze, ze Xavi jakos to ogarnie i ich zmotywuje)
srodek obrony nie jest az tak beznadziejny jak te boki ;<
Dzisiaj wjechała druga dźwignia na 400 mln, ale coś na fcbarca czytałem że potrzebna będzie trzecia żeby zarejestrować piłkarzy
Zaczyna się robić ciekawie w sprawie transferu Kounde. Sevilla chciała żeby nie jechał na obóz przygotowawczy z zespołem i dopiął dziś transfer do Chelsea bo kluby się dogadały. Kounde jednak woli poczekać na ofertę od Barcy i zdecydował się pojechać na obóz z zespołem co nie podoba się Chelsea, a jest na rękę Barcelony bo kupuje jej więcej czasu.
Przecież to Romero podkręca temat tylko a wiadomo że chłop specjalnie wypuszcza takie info jak to, że Chelsea da mu 12 mln pensji.
Jules Koundé showed up at 6:30pm and voluntarily traveled with Sevilla to Portugal. Has his transfer to Chelsea gone to waste? NO. Sevilla and Chelsea now exchange documents. The player wants to wait for news with the team and not train alone.
- @butacondelgarci
Chyba lepiej żeby trenował niż siedział i czekał
Jules Koundé showed up at 6:30pm and voluntarily traveled with Sevilla to Portugal. Has his transfer to Chelsea gone to waste? NO. Sevilla and Chelsea now exchange documents. The player wants to wait for news with the team and not train alone.
- @butacondelgarci
Chyba lepiej żeby trenował niż siedział i czekał
No i jednocześnie głównie lokalne konta powiązane z Sevillą grzeją temat o pełnym porozumieniu z Chelsea nie chcąc oddać go do ligowego rywala. Reszta jest ostrożniejsza i zostawia furtkę dla Barcy. Jak dla mnie Kounde dał im czas na dogadanie się i jeśli tak będzie to wybierze ich.
Nie wiem czy było, Lingard wbił do Notthingam, kontrakt na rok więc szybka furtka na ewakuacje jeśli jednak by się nie utrzymali.
Nie wiem czy było, Lingard wbił do Notthingam, kontrakt na rok więc szybka furtka na ewakuacje jeśli jednak by się nie utrzymali.
Kocham, pozdrawiam
Dodajemy że z pensją 200k
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Chyba wbija do Chelsea, Barca nie złożyła żadnej oficjalnej oferty i ostatnie leaki z klubu wskazują na to, że nie będzie żadnej szalonej ofensywy transferowej i raczej odpuszczą.
ta już nawet hiszpańscy dziennikarze bliżej Sevilli nabijają się z tego durnia Romero i jego kolejnych bzdur także już nic się nie powinno wysypać.
Dawać tego kunde kurde
- nihil Novi
tak se kminie, że lewy to jest ambitny chłopak, i tera może będzie realnie czuł że cały świat go ogląda, a nie grupa hugo bossow z landów. teraz jest napastnikiem, ba, główną nadzieją jednego z najbardziej rozpoznawalnych i utytułowanych klubów na świecie. myślę, że czuje te jebaną presję, tym bardziej, że wie, że jakiś messi, ibra czy ronaldo są jeszcze starsi od niego a dalej mogą, i dalej zachwycają. moim zdaniem on będzie zapierdalał jeszcze mocniej i bedzie stawał na huju byle sprostać oczekiwaniom milionów fanów barcy z całego świata, którzy widza w nim nowego mesjasza. (bez kitu, obczajcie komentarze hiszpanow) więc biorąc to pod uwagę, myślę, że następne 2 sezony to może być serio peak formy u Roberta. a wy co o tym sadzicie?
jasny wracaj na forum