Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- ebismolarek
Re: Transfery
Francja lepsza od Hiszpanii? xD
lepiej Feyenoord niż jakaś jebana Hertha
gorzej, ze wypo z możliwością wykupu, czyli niewykluczony jest powrót Szymańskiego na łono abrahama na to moskiewskie zadupie Europy
gorzej, ze wypo z możliwością wykupu, czyli niewykluczony jest powrót Szymańskiego na łono abrahama na to moskiewskie zadupie Europy
chujowo kurwa
feye to nie jest obecnie klub ktory nawet za rok wylozy te (tak zgaduje) kilkanascie baniek za 24-latka, nie ma opcji ze wykupia sebka wiec za rok znowu saga pt. nie mozemy go sprzedac definitywnie i spiewka ze sebek nie moze odejsc definitywnie bo nie funkcjonuja transfery miedzy ue a rosja
jedyny plusik ze trafia pod skrzydla arne slota i bedzie mogl zasuwac w swoim ulubionym pressingu co mecz
feye to nie jest obecnie klub ktory nawet za rok wylozy te (tak zgaduje) kilkanascie baniek za 24-latka, nie ma opcji ze wykupia sebka wiec za rok znowu saga pt. nie mozemy go sprzedac definitywnie i spiewka ze sebek nie moze odejsc definitywnie bo nie funkcjonuja transfery miedzy ue a rosja
jedyny plusik ze trafia pod skrzydla arne slota i bedzie mogl zasuwac w swoim ulubionym pressingu co mecz
- Cz4rny1337
- Moderator
Ornstein: (plus dziś od rana inni) West Ham blisko Broji, 30 mln funtów, pracują nad transferem definitywnym (Chelsea chce wypo)
Całość pod naciskiem Broji, a nie jako pomysł Chelsea, Broja chciał…. Regularnych występów w 1 składzie, No na łeb upadają te typki xDDD
Chelsea będzie chciała klauzule odkupu/procentu ze sprzedaży
Beka, typ 4 letni kontrakt, a Boehly się daje terroryzować, Marina by go szybko ustawiła ehhhh
Szkoda w chuj bo charakterniak zadziorny i liczyłem ze będzie chciał powalczyć o 1 plac
Na rynku brak napastników, a Ci wypuszczają jednego z potencjałem za 30 marnych baniek żeby się budżecik spiął, drugie 30 za colwilla i szczęśliwi, a z przodu Werner i Kai z 5 bramkami ehhhh
Całość pod naciskiem Broji, a nie jako pomysł Chelsea, Broja chciał…. Regularnych występów w 1 składzie, No na łeb upadają te typki xDDD
Chelsea będzie chciała klauzule odkupu/procentu ze sprzedaży
Beka, typ 4 letni kontrakt, a Boehly się daje terroryzować, Marina by go szybko ustawiła ehhhh
Szkoda w chuj bo charakterniak zadziorny i liczyłem ze będzie chciał powalczyć o 1 plac
Na rynku brak napastników, a Ci wypuszczają jednego z potencjałem za 30 marnych baniek żeby się budżecik spiął, drugie 30 za colwilla i szczęśliwi, a z przodu Werner i Kai z 5 bramkami ehhhh

od holenderskiej, Feyenoord gra w holenderskiej
- ebismolarek
@potter No wiem, ale dobra małe nieporozumienie xd
Młodych wyprzedają a takie Barkleye nadal będą w kadrze 
- Cz4rny1337
- Moderator
Z cyklu nikogo:
Kolejny do odstrzału to Billy Gilmour, w planach transfer definitywny, zainteresowany Everton. Boehly chyba zbiera na Neymara.
szkoda chlopaka, w Norwich mu krzywde zrobili
natomiast Harvey Vale i Tino Anjorin idą na wypożyczenie
Kolejny do odstrzału to Billy Gilmour, w planach transfer definitywny, zainteresowany Everton. Boehly chyba zbiera na Neymara.
szkoda chlopaka, w Norwich mu krzywde zrobili
natomiast Harvey Vale i Tino Anjorin idą na wypożyczenie

oby Gallaghera nie wyjebali gdzieś w buraki
Zinchenko w Arsenalu, 30+2
Oficjalka pewnie w najbliższym czasie
Oficjalka pewnie w najbliższym czasie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Ciekawe
w sumie spoko, jeszcze Tielemans i byłoby kozackie okienko Arsenalu
- rozklad_gaussa
co do tielemansa
[David Ornstein] Arsenal have a firm interest in Tielemans and the key decision makers at the club are all in on him - but there may need to be a departure first for Tielemans to come to Arsenal
fakt faktem, jest jeszcze kilku gagatkow do sprzedazy
[David Ornstein] Arsenal have a firm interest in Tielemans and the key decision makers at the club are all in on him - but there may need to be a departure first for Tielemans to come to Arsenal
fakt faktem, jest jeszcze kilku gagatkow do sprzedazy
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Tymczasem u nowego nabytku BVB Sebatiana Hallera zdiagnozowano nowotwór jądra. Zasłabł na treningu i po badaniach wyszło, że ma guza. Przejebana sprawa
Kocham, pozdrawiam
- Cz4rny1337
- Moderator
Djed Spence oficjalnie w Tottenhamie, ciekaw jestem co wyciśnie z niego Conte. W ogóle kozak okienko plus pozostanie Conte, coś czuje, ze koguty wysoko w przyszłym sezonie
Bruno Alemany (SER): piłkarze/piłkarz których przyszłość zależy od Kounde dostali info, ze zostal przyklepany transfer, nie wiadomo który klub, nawet dziś może wszystko być domknięte
Di Marzio/Włosi: jak nie uda się z Kimpembe (lequip twierdzi ze wcale mu nie spieszno do zmian) to kolejny na liście Gvardiol
Bruno Alemany (SER): piłkarze/piłkarz których przyszłość zależy od Kounde dostali info, ze zostal przyklepany transfer, nie wiadomo który klub, nawet dziś może wszystko być domknięte
Di Marzio/Włosi: jak nie uda się z Kimpembe (lequip twierdzi ze wcale mu nie spieszno do zmian) to kolejny na liście Gvardiol

Radosław Majecki zostanie zapewne wypożyczony bo Cercle Brugge (czemu nie Lech??????????), co umożliwiło mi zapoznanie się z rebrandingiem ich herbu, ja pierdole

Spoiler

- Cz4rny1337
- Moderator
zajebiste ostatnie ruchy Interu nie ma co, teraz niech jeszcze Skriniar wyląduje w PSG ehh
Dodano po 19 minutach 52 sekundach:
No i Bremer w Juve here we go
Dodano po 19 minutach 52 sekundach:
No i Bremer w Juve here we go