Bedoes
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Bedoes
@SWN
@oldschool
Ile Bedoes mógł wziąć za reklamę Pepsi?
@oldschool
Ile Bedoes mógł wziąć za reklamę Pepsi?
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
paletę pepsi
Bedoes jeszcze nawet miliona nie zrobił, bo kiedyś nawinął że zanim będzie miał dzieciaka musi najpierw zrobić milion. A Range Rover był w leasingu i teraz Porsche też ma w leasingu.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
myślisz, że jak na koncie będzie miał siedem cyfr, pierwsze co to potomka se pierdolnie by uczcić?
cztery żubry i dwie kurwy
jest juz multimilionerem
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Przecież Bedoes 1 mln zł to ma jak w banku.
White który jest od niego krócej w tej branży, sam często nie ukrywa że jest milionerem a co dopiero Bedi.
Szpaku teraz przed sądem powiedział że jego dochody to około 20 tysięcy zł miesięcznie.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Multimilionerami to są CEO/właściciele wytwórni typu np. Solar, Białas. Wytwórnia w chuj hajsu ucina jakby nie patrzeć. Do artysty trafia może 30%.
Dlatego właśnie artyści o większej rozpoznawalności jak naruchają liczb w wytwórni to wypierdalają na swoje bo nie opłaca im się na pewnym pułapie być pod skrzydłami dużej wytwórni.
Dlatego właśnie artyści o większej rozpoznawalności jak naruchają liczb w wytwórni to wypierdalają na swoje bo nie opłaca im się na pewnym pułapie być pod skrzydłami dużej wytwórni.
Światem kręcą pieniądze
oj mysle, ze nie masz pojecia o tym, jaki hajs trzepie ta scisla czolowka
taki keke to z tego co rapowal w jakims tam numerze (a akurat jemu wierze) milion rocznie to samego podatku placil. wiec orientacyjny dochod mozna sobie wyliczyc
taki keke to z tego co rapowal w jakims tam numerze (a akurat jemu wierze) milion rocznie to samego podatku placil. wiec orientacyjny dochod mozna sobie wyliczyc
Białas rapował ostatnio, że na jednym dobrym singlu można dom wybudować, a tutaj rozkminy czy bedoes odłożył 1kk 
To jest pułap dla biznesmenów pokroju Sokół, Kali, Kękę, Solar/Białas tu się zgodzę. Ale młodzi, którzy dopiero zaczęli przygodę z pójściem na swoje i rozkręceniem swojej marki typu Bedoes, Mata itp. no to myśle że im jeszcze trochę brakuje do tego pułapu.
Światem kręcą pieniądze
Przecież Bedoes swoją najlepszą zwrotkę dziesięć lat temu na alc zajebał, a potem już tylko gówno nagrywał, to jakie rozkręcanie
cztery żubry i dwie kurwy
RIVALDO111 pisze: ↑28 cze 2023, 20:46 Szpaku teraz przed sądem powiedział że jego dochody to około 20 tysięcy zł miesięcznie.
20 miesięcznie to chyba Michał Szpak a nie Szpaku. Myślę że Szpaku troszeczkę więcej
20 miesięcznie to robi Guzior jak kręci roczną pauzę i go nigdzie nie ma.
Światem kręcą pieniądze
Mamy 2023, Bedoes jest topowym raperem od wielu lat, a obecnie raperzy czerpią zyski z:
- streamingów
- współprac marketingowych
- koncertów
- merchu
- sprzedaży płyt
i wielu innych rzeczy, a ktoś się zastanawia czy Bedoes zarobił marny 1 mln PLN
- streamingów
- współprac marketingowych
- koncertów
- merchu
- sprzedaży płyt
i wielu innych rzeczy, a ktoś się zastanawia czy Bedoes zarobił marny 1 mln PLN
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Przecież mata za samą reklamę maka wziął bańkę
Bedoes nie ma dziecka bo:
a) mu nie staje
b) jest impotentem
c) była dziewczyna quebo mu wgl nie daje dupy
a) mu nie staje
b) jest impotentem
c) była dziewczyna quebo mu wgl nie daje dupy
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Bedi sam jest w 8 miesiącu.
ostatnio latało po necie że kizo odebrał któryś-tam diamentza Disney, a żeby dostać ww. wyróżnienie singiel musiał wygenerować 1,5mln zysku, wiadomo że to jest dzielone na sporo ludzi ale to jest jeden jebany singiel i liczą tylko cyfre+fizyki(ale te fizyki to nawet nie jestem pewny)
To źle myślisz. Najwięcej pieniędzy raper dostaje za koncert, z którego wytwórnia ma najmniejszy procent. Jeżeli Bedoes za każdą swoją sprzedaną płyte dostawał 1zł to za sprawą koncertów i tak dawno zarobił już bańkę
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO