emde pisze: ↑10 sty 2023, 15:37
Kurwa nawet ja zrobiłem numer z VNM i co z tego? Nie wybiłem się, a jednak top ksywa znana słuchaczom .
Mieć fita VNMa to żadna sztuka, gość się dogrywał każdemu za kilka stówek swego czasu i ludzie o tym wiedzieli. Zresztą V nigdy nie był taką postacią, żeby jego feat robił wrażenie takie, aby sprawdzić całą płytę kogoś komu się dogrywał.
A wracając do poprzedniej strony to vkie nawinął w ostatnim kawałku, że zarobił ćwierć miliona w 2021.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
@oldschool Nie wyłożyłem na to złotówki i track jest u niego na kanale ale nie o tym. Chłop, któremu odpowiadałem napisał, że wybiła się, bo ma feat "Vin Vinci" i teraz zestaw sobie VNM z tym chłopem .
Co do vkiego możliwe, że tyle zarobił patrząc na to, że ma swój kanał, napierdala tych numerów hurtowo, ma strimingi, gra koncerty. Mimo, że nie czaje fenomenu to akurat jest przykładem WYBICIA SIĘ.
Przecież vkie to ma sztamę dziś z assterem, rusiną i WH i nawet razem sobie jeżdżą na koncerty. Wy serio jesteście tam wyżej niektórzy zdziwieni że vkie jest ustawiony na lata.
Asster na dniach puszcza feata z Malikiem.
Rusina,WH,vkie i asster sprytnie się obudowali by szybko nie zniknąć ze sceny.
emde pisze: ↑10 sty 2023, 15:51
i teraz zestaw sobie VNM z tym chłopem .
No nagranie i z jednym i drugim chuja da, a nie boost do popularności.
Old nie do końca zgadzam się , że feat mało daje do boostu popuarności.
Waima przez Żabe ma 1 mln na Spotify.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
ja rozumiem, że była przerwa kilkuletnia między edycjami, ale ozzy i 27pieprzyćdemony, to już na początku pandemii latali na storkach, odpowiednio u real i fake altek
z drugiej strony 4wb reprezentant będzie kopalnią kontentu, więc może tym razem chujowy refleks emateja przyniesie profit
bawi mnie, że oni w teorii bardzo stawiają na różnorodność: jest bananowy debil moczko, rapująca laska, osoba po tranzycji, obowiązkowy mudżin, itd.
a w praktyce wszyscy tak samo nudni, bezpłciowi, szarzy jak fota gówna w negatywie
najmocniej kibicuję chyba temu rene, bo potrafi nawijać - szkoda tylko że taki normik z niego :/
dlaczego muzyka, która mi się podoba jest tworzona przez totalnie zwykłych chłopaczków dla totalnie zwykłych chłopaczków?
a bożyszcza zbuntowanych julek robią rzeczy, których nie daję rady przesłuchać więcej niż raz...
aha, i zapomniałem dodać: kogo kurwa obchodzą młode wilki w 2024!?
może jeszcze pimp my ride z waldkiem kastą reaktywujcie
ostatnia dobra edycja to była trzecia
normalna osoba powie, że czwarta, ale ja w głębi duszy jestem rondelkiem, więc nie dla mn wac toja feat. żabson
e: ta z łajciorem i magika synem też spoko, śledziłem na bieżąco
frosti co tam dał w cypherze Spoiler
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?