Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
Re: Warny/Bany
Wejdź na discord to nie odczujesz braku tego starucha.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
@Bolo jaki cwel konfident podpierdalacz
chuj ci w okrężnicę chyba nie liczysz na medal, taka piosenka mi się przypomniała
Z racji obecnych głównych tematów w debatach o polskiej scenie dajcie mu podpis pod nickiem "Forumowy Jacula" 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Będziecie chcieli, żeby wam koszuleczkę zrobił 
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
@Bolo jak zgłaszasz posty i chcesz w taki sposób wysłać komuś wiadomość, to niestety, ale widzi to tylko moderacja
Dodano po 12 minutach 3 sekundach:
Dodano po 12 minutach 3 sekundach:
przestań, @BoloBolo pisze:Wystarczy żebyś upomniał czaka jak powinieneś gdyż taka twoja rola na forum a nie do mnie się przypierdalac zawsze
- Cz4rny1337
- Moderator
Ty to ja myslalem, ze to jakas beka i Bolo spoko, a on serio wyjebal ludzi na te koszulki?
przestan zglaszac
przestan zglaszac

- zemsta1camzata
No wyjebał, żadna beka. Myślisz że czemu przestał cokolwiek pisać? 
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Bo mu sie nie chce pisac np, nie wiem moze byc milion powodow dlaczego czyta a nie pisze (zreszta sporo jest takich uzytkownikow). Czekamy na bialko ja bym poczytal o tym wyjebaniu na koszulki.
No i tez nie rozumiem przypierdolki ze chlop zglasza posty, ja tez uwazam za zabawne oznaczanie @Bolo wszedzie gdzie sie da ale no mysle ze jednak mu moze przeszkadzac to w przegladaniu forumka, nie wiem czy jest taki zapis w regulaminie bo go nie czytalem ale jak za to nalezy sie warn to notmalne ze zglasza i sie domaga konsekwencji od moderacji (chyba ze nie ma zadnych podstaw prawnych na takie cos to wtedy no naciagane te zglaszanie ale no zrozumiale imo)
No i jak mnie @Bolo zglosi to przyjme warna na klate nie ma problemu
No i tez nie rozumiem przypierdolki ze chlop zglasza posty, ja tez uwazam za zabawne oznaczanie @Bolo wszedzie gdzie sie da ale no mysle ze jednak mu moze przeszkadzac to w przegladaniu forumka, nie wiem czy jest taki zapis w regulaminie bo go nie czytalem ale jak za to nalezy sie warn to notmalne ze zglasza i sie domaga konsekwencji od moderacji (chyba ze nie ma zadnych podstaw prawnych na takie cos to wtedy no naciagane te zglaszanie ale no zrozumiale imo)
No i jak mnie @Bolo zglosi to przyjme warna na klate nie ma problemu
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
przestań kurwa zgłaszać te jebane posty bo cie zaraz do wora spakuje
XDDD
Z doswiadczenia powiem ze nie, bo moderacja go uciska wiec mozna bez lipy @Bolo dawac w kazdym poscie i i tak nic nam nie bedzie tylko sam @Bolo dostanie nagane na pw lub w tym temacie zeby przestal zglaszac za @Bolo bo on i tak nie pisze na forum.
Chyba ze powoli moderacja poczuje ze przeginamy paleczke z @Bolo i ze juz specjalnie zylujemy ten patent na potege bo smieszne tez jak moderacja jest zaklopotana sytuacja i np musi upubliczniac to ze @Bolo zglasza posty, ale nie wiem kiedy moderacja tak poczuje chyba jeszcze nie teraz
tak przyjme warna na klate za prowokacyjny post w strone moderacji, nie ma problemu
Chyba ze powoli moderacja poczuje ze przeginamy paleczke z @Bolo i ze juz specjalnie zylujemy ten patent na potege bo smieszne tez jak moderacja jest zaklopotana sytuacja i np musi upubliczniac to ze @Bolo zglasza posty, ale nie wiem kiedy moderacja tak poczuje chyba jeszcze nie teraz
tak przyjme warna na klate za prowokacyjny post w strone moderacji, nie ma problemu
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
no kto bo nie chce pomawiać
Radzę zważać na słowa bo jeszcze pomówienia pójdą w świat na glamrapie bez żadnego potwierdzenia
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Uprzejmie informuję, że nadrobiłem zgłoszenia w offtopicu za ostatni miesiąc z hakiem.
Proszę nie być dla siebie takimi kurwami.
Pozdrawiam!
Proszę nie być dla siebie takimi kurwami.
Pozdrawiam!
Ile zgłoszeń miesięcznie wpada?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK