Sentino
Re: Sentino
5 koła euro to Seba moze widział 4 lata temu od flera na unterwegs. Od quebo chciał jakies marne polskie złote , 5pln papieru ? Których i tak nie dostał ,a od jakiegos hanysia 5€ papieru wyciągnął ? Typ mu dał maks 300€ i sam przyleciał do tej marbelli i wyłożył 100€ na klip i to wszystko .Seba nie ma hajsu i dogrywa się leszczom za śrubki , a stary nie wysyła przelewów tak gęsto jak za czasów rezydentury sebka w wwa
- qualite_de_schizoide
no no, tak nie ma szmalu, dlatego kurwa żyje jak król w odpicowanym domu w słonecznej Hiszpanii xd
Chłopie sprawdź ceny nieruchomości w Hiszpanii, zwłaszcza w mniejszych i mniej turystycznych miejscowościach, to żaden luksus w tych czasach. W cenie kawalerki w wwa czy innym Gdańsku możesz se kupić fajna chatkę nad morzem, tak pewnie alwarez zrobił po sprzedaży mieszkania które dostał od mamy. Teraz ukrywa się przed step armia w jakiejś dziurze, której nawet na mapie nie ma
Sentino to chyba wynajmuje tę chatę w Hiszpanii, a nie ma na własność.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Byłoby zabawne, że chłop kupuje jakieś gucci gówna za tyle pieniędzy, a nie ma własnego kąta na własność - co jest bardzo prawdopodobne xD
-
ksiazenieporzadek
na 99% tak jest, przecież on wcześniej mieszkał na majorce i stamtąd się przeprowadził jakiś czas temu do jakiejś dziury w okolicach malagi chyba
Czyli co typ chwalił się jakaś figurką zwierza za kilka patyków ojro, która nawet nie należała do niego? 
No to akurat jest pewne , ale dużo ludzi tak robi , sokół w wywiadzie po ostatniej płycie przyznał , ze całe życie mieszka w wynajmowanych mieszkaniach ,a hajs rozpierdala na wycieczki ze swoją nowa Marysią. Ale kazdy ma inne podejście do życia. W każdym razie do czego zmierzam , polscy raperzy sie kreują na onassisow a hajsu maja tyle co co byle jaki random z warszawskiego korpo . Eis chciał być rentierem w wieku 28 lat , ale żaden polski raper nie będzie rentierem nawet w wieku 50 lat
https://glamrap.pl/kozak-mowi-kto-ucisz ... -milionow/
może nie do końca w temacie ale we wcześniejszej dyskusji na lini żulczyk--sentino--krok ---chada ciekawe spekulacje.
może nie do końca w temacie ale we wcześniejszej dyskusji na lini żulczyk--sentino--krok ---chada ciekawe spekulacje.
#free2rzyn
-
wielkifanwesta
.....
Ostatnio zmieniony 13 mar 2022, 10:13 przez wielkifanwesta, łącznie zmieniany 1 raz.
@wielkifanwesta Mam trochę podobne odczucia, ale i zarazem odmienne - do zl3 to dla mnie słabe wytwory, kiczowate bity i śmieszny sposób nawijki, nawet nie chce mi się tego słuchać czy też do tego wracać od zl3, które weszło pięknie o wiele lepiej przyswaja mi się Alvareza. Raczej te numery są bardziej melodyczne bo nie ma co oczekiwać od niego poetyckich tekstów i pewnie dlatego Ci tak wchodzą, choć mogę się mylić. Co do samej trójeczki imo najprzyjemniejsza płyta z całej dyskografii, ale mowa o tej z 16 walkami. Jeśli chodzi o najnowszy album to dla mnie wyszedł średnio, ale przynajmniej podkłady lepsze niż przy pierwszych projektach i chce się wracać, niestety jakość płyt Sentino to dramat - dla ludzi ceniących dźwięk słuchanie tego trochę jednak kłuje w ucho, summa summarum nie jesteś sam w swojej opinii,Czy wróci ? Wątpię, miał swoje 5 minut, których nie wykorzystał, raczej wyda mało znaczące albumy i tyle, no i też nie jest pierwszej młodości.Nie śledzę jego „kariery” za granicą, ale chyba tam ma większe zasięgi,niech się fani wypowiedzą bo nie chce wprowadzać w błąd.
Edit: @yungXpaproch Dzięki za sprostowanie czyli tam też szału nie zrobił.
Edit: @yungXpaproch Dzięki za sprostowanie czyli tam też szału nie zrobił.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2021, 6:47 przez SiNi, łącznie zmieniany 2 razy.
- yungXpaproch
w niemczech go slucha 5 osob, kariery hiszpanskiej jeszcze nie zaczal
- MartchinFleent
Wytłumaczy mi ktoś czy ludzie 100% serio spuszczają się pod sentino czy tylko mają z niego bekę? Widzę, że istnieje spore grono jego sluchaczy ale jak dla mnie jego fenomen jest niezrozumiały 
Muszę się skupić na finansach, suki i tak mam 
takie prowo, przyjelo sie juz pare lat temu i tak se to krecimy i mamy niezly ubaw
normalnie sluchamy bisza i intruza
normalnie sluchamy bisza i intruza
-
ksiazenieporzadek
Jak zaczniesz jakieś prowo to potem ciężko już się z tego wycofać i tak już zostajesz na stałe.
Jeden typ tutaj kiedyś robił prowo ze jest homo ale tak mu to weszło w banie ze to już przestało być prowem
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jeden typ tutaj kiedyś robił prowo ze jest homo ale tak mu to weszło w banie ze to już przestało być prowem
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- ebismolarek
@ART ty jongmena aferzysto...
sentino to nowy ostr&miles davis albo me, myself and I wilka
To przecież typowe w dzisiejszych czasach. Wielu nie tylko raperów, ale takich zarobasów co się obwieszą najdroższym ciuchami i udają bogaczy, a tak naprawdę to golasy żyjące tu i teraz zamiast np. zainwestować
- qualite_de_schizoide
Ludzie dalej zadają jakieś absurdalne pytania czy propsy muzyki Sentina są na poważnie. Tymczasem on w tym roku nagrał, spokojnie już teraz można powiedzieć, album roku. W dodatku Czary mary to jedna z najmocniejszych rapowych płyt w ostatnich kilku latach