Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Ciekawe czy znowu wyciągnie w taki sam sposób mecz 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Ja jebie, po meczu chyba 
Ale chujowy finał, dramat xd
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
nieźle
Dramatyczna dzisiaj Ons była. Przegrała na własne życzenie.
Git, Czeszka props, Jabeur jest dla mnie nie do polubienia przez ten dokument na Netflixie
@kapper1 Co tam niby takiego powiedziała?
@jAg Z tego co pamiętam cały czas było narzekanie na wszystko (chlip jakie to ciężkie życie tenisisty, bo inni przecież nie mają takiej codzienności - ciągle wyjazdy, treningi, stres). Zresztą w pamięci mam to, że każdy tenisista w dedykowanym sobie odciniu mnie wkurwiał tym swoim narzekaniem oprócz Kyrgiosa, który faktycznie pokazał jakieś swoje żyćko itp.
Berretini chyba też znośnie, rodzinki trochę też było jak kibicują
Berretini chyba też znośnie, rodzinki trochę też było jak kibicują
Łeeee, myślałem że coś gorszego jebnęła
Nie, na szczęście nie. Po prostu jestem pewnie mocniej wyczulony na takie pierdolenie 
i tak najgorszy był odcinek o biednej Sabalence, która przez wojnę prawie skończyła karierę i spotkał ją hejt [za Igą ponoć byli w Krakowie na tym turnieju dla Ukraińców i w ogóle tego nie pokazali w odcinku]. Ogółem nudny był ten dokument, bo większość odcinków podobna właśnie, jakby żadnego backstory ci tenisiści nie mieli [oprócz Kyrgiosa].
A tymczasem zaczynamy sezon w polskiej piłeczce
A tymczasem zaczynamy sezon w polskiej piłeczce
Legia na miękko
Zajebiście odśpiewali
Zajebiście odśpiewali
Podoba mi się ten pressing legionistów
Spoiler
[media] https://twitter.com/MajchrzakP/status/1 ... O50jg&s=19[/media]
innowacyjnie
no zieew
Lederman co akcje zrobił w 94, Santos zapamięta na pewno. Mecz mega chujowy, jak boks na fame MMA w dużych rękawicach
Kovacevic tylko ostatni się rzucił w inną stronę a i tak nic nie dało
- the badman
- Artysta
Też mnie dziwiło że rzucał się tylko w swoje lewo a oni jakby wiedzieli walili tylko w jego prawo. Tylko Rosołek się wyłamał i został złapany. Może mają jakieś tajemne statystyki że Vladan się rzuca 85% w lewo przy karnych