Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Premier League - liga angielska
portugalski beton taktyczny? 
Kolejny odcinek serialu Humble
jeszcze trochę i kiwior na 9 zagra
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
-
tomeczek2301
tragedia kurwa osoby odpowiedzialne za planowanie kadry powinny zostac nabite na bambus
- ConeyIsland
ło ja pierdolęManchester United szuka oszczędności odkąd brytyjski miliarder stał się współudziałowcem Czerwonych Diabłów. W poprzednim roku pracę w klubie straciło ponad 250 osób. Na tym jednak cięcia się nie zakończyły.
Manchester United po przyjściu do klubu Ratcliffe’a miał na liście płac 1112 pracowników. Sztab pracowników na Old Trafford był więc zdecydowanie większy niż w innych klubach Premier League. Manchester City w tym samym okresie zatrudniał 520 pracowników.
Dziennik Daily Mail informuje, że ubiegłoroczne cięcia nie były ostatnimi w Manchesterze United. Sir Jim Ratcliffe planuje dalsze oszczędności, a pracę ma stracić ponad 100 osób.
Moim ulubionym cięciem tam było przedłużenie ten haga żeby go kilka miesięcy później zwolnić i zapłacić kilkadziesiąt mln za rozwiązanie 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
partnerka greenwooda to jednak miała łeb na karku, wyciągnęła chłopa z tego gówna żeby se kariery nie zmarnował, a teraz krążą plotki że normalnie im się drugie dziecko urodziło. szachy 5d
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
He he, mistrz zartu sie odnalazl, jebac mg, a United sie odbuduje niedlugo mark my words.
- rozklad_gaussa
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
no to albo city ma zajebiście wydajnych pracowników albo sytuacja jak z wypłatami dla zawódników/pepa, gdzie część idzie normalnie z klubu, a część z jakiejś chujwiejakiej firmy, bo Arsenal/Chelsea zatrudniają koło 800, Liverpool ponad 1000ConeyIsland pisze: ↑12 lut 2025, 12:09 Manchester United po przyjściu do klubu Ratcliffe’a miał na liście płac 1112 pracowników. Sztab pracowników na Old Trafford był więc zdecydowanie większy niż w innych klubach Premier League. Manchester City w tym samym okresie zatrudniał 520 pracowników.
bazowanie na takich suchych danych jest bez sensu,w w sensie ktoś może mieć zatrudnionych(na własnych listach płac) grupę 30 sprzątaczek, a ktoś inny outsourcinguje taką usługę u zewnętrznej firmy i ma te 30 osób na liście mniej, finalnie realizacja zadania jest identycznym obciążeniem dla budżetu klubu. żeby cokolwiek ocenić trzeba by mieć wgląd w bardziej szczegółowe/inne metryki
Nicolas Dziakson wypada na dwa miesiące
Guiu też ma kontuzję więc czekają nas męczarnie Nkunku na 9
Guiu też ma kontuzję więc czekają nas męczarnie Nkunku na 9
kibice Liverpoolu - czujecie sie juz mistrzami czy nadal sracie, ze cos moze sie odjebac?
bo biorac pod uwage to co sie dzieje, za Waszymi plecami to kurwa niemozliwe jest zeby sie wyjebac z tej sytaucji
bo biorac pod uwage to co sie dzieje, za Waszymi plecami to kurwa niemozliwe jest zeby sie wyjebac z tej sytaucji
- genocidegeneral
tytuł może im odebrać tylko latanie na wyjazdy liniami 9/11 airlines
W sumie live jeszcze nie miało kryzysu w tym sezonie ciekawe kiedy im wypadnie ja obstawiam okolice marca/kwietnia akurat żeby się wyjebać w LM
Akurat zaraz po tym jak salah podpisze papier hehehe
Akurat zaraz po tym jak salah podpisze papier hehehe
Wszystko jest kawałem oraz żartem
A od początku roku to nie jest lekki kryzys?
W lidze 3W 3R, w pizde pierwszy mecz z Tottkami, w pizde, kompromitacja w FA Cup, LM nie liczę, bo z PSV grały dzieci, ale z Lille też kiepski mecz.
Wiadomo, że jeśli z meczów z AV, City i Newcastle wyjdą z 7-9 punktami to będziemy mówić tylko o zadyszce, ale równie dobrze mogą wyjść z 4ma i zrobi się gorąco.
W lidze 3W 3R, w pizde pierwszy mecz z Tottkami, w pizde, kompromitacja w FA Cup, LM nie liczę, bo z PSV grały dzieci, ale z Lille też kiepski mecz.
Wiadomo, że jeśli z meczów z AV, City i Newcastle wyjdą z 7-9 punktami to będziemy mówić tylko o zadyszce, ale równie dobrze mogą wyjść z 4ma i zrobi się gorąco.
ja to wiem ze to sie spierdoli przeciez, za dlugi ogladam liverpoolek zeby byc spokojnym ze dowioza. ale z drugiej strony arsenal to jeszcze wieksze zjeby a forest chyba mimo wszystko nie odpierdoli lester sprzed paru lat co
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
sądzę że nie ma chuja żeby liverpool to spierdolił, jak jedyną konkurencją jest arsenal który sam jest mistrzem w zjebywaniu na ostatniej prostej. Musieli by doznać jakiegoś kryzysu z kontuzjami jak spurs. Imo 80% że liverpool zgarnia tytuł
Przynajmniej walka o CL/Europę jest ciekawa jak nawet Bournemouth/Fulham sa w stanie nadgonić
Przynajmniej walka o CL/Europę jest ciekawa jak nawet Bournemouth/Fulham sa w stanie nadgonić
- scam_sakawa
Imo to już tak 97% szans, że Liverpool dowiezie, nie da się tego zjebać
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.