Premier League - liga angielska

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto skończy w TOP6 2023/2024?

Arsenal
68
17%
Aston Villa
21
5%
Bournemouth
4
1%
Brentford
2
0%
Brighton & Hove Albion
17
4%
Burnley
3
1%
Chelsea
38
9%
Crystal Palace
0
Brak głosów
Everton
1
0%
Fulham
1
0%
Liverpool
55
14%
Luton Town
5
1%
Manchester City
66
16%
Manchester United
44
11%
Newcastle United
43
11%
Nottingham Forest
5
1%
Sheffield United
3
1%
Tottenham Hotspur
25
6%
West Ham United
3
1%
Wolverhampton Wanderers
2
0%

Liczba głosów: 406

Bakan

Re: Premier League - liga angielska

Post autor: Bakan »

Kurde, gigantyczne rozczarowanie z tym Spurs. Spodziewałem się, że ze Zdenkiem Zemanem wygrać nic się nie uda, bo tytuły są dla pragmatycznych, ale że taka mizeria będzie, to trudno było przewidzieć.
Awatar użytkownika
Damian

Post autor: Damian »

Po prostu okazało się, że trener który coś tam ugrywał w półamatorskich ligach jednak nie nadaje się do PL. Drugi sezon jechał na opinii pierwszych 10 meczów, a z czasem uwidaczniały się wszystkie mankamenty. Zajeżdżanie zawodników, granie jednym ustawieniem, brak trenowania stałych fragmentów gry. To nie mogło wypalić w tak silnej lidze.
Awatar użytkownika
ConeyIsland

Post autor: ConeyIsland »

Jakby ktoś się wyjątkowo wieczorkiem nudził to na viaplayu można obejrzeć dziś o 21 Burnley vs Leeds czyli meczyk drużyn z miejsc 1 i 3. Bunrley ostatni raz przegrali 3 listopada a Leeds 30 listopada. W ogole burnley w tym sezonie u siebie jeszcze bez porazki.
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Jaja to sa, bo ostatni raz jak wchodzili do PL to też przecież z rekordem punktów bodajże, a potem w PL wpierdole tak sromotne, że ja cię
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
genocidegeneral

Post autor: genocidegeneral »

Haha, znowu miałem rację
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

ConeyIsland pisze: 27 sty 2025, 13:23 Jakby ktoś się wyjątkowo wieczorkiem nudził to na viaplayu można obejrzeć dziś o 21 Burnley vs Leeds czyli meczyk drużyn z miejsc 1 i 3. Bunrley ostatni raz przegrali 3 listopada a Leeds 30 listopada. W ogole burnley w tym sezonie u siebie jeszcze bez porazki.
I jak tam bylo? Równie ciekawe co poprzednie mecze domowe?

Dajcie spokój z takimi Burnley, wpadną na rok, Scott Parker wyleci jeszcze w trakcie pierwszej rundy, komu to potrzebne
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

Pewnie ciekawy patrząc, że latało wczoraj po twitterze :lol: Fakt że na koniec juz byly inne, wiec moze fejk
Spoiler
Obrazek
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Awatar użytkownika
ConeyIsland

@Piters aż takich nudów nie było, bez przesady :lol:
https://www.sofascore.com/pl/football/m ... statistics

Ale tak, to był typowy mecz dla angielskiej ligi niebędącej Premier League :D
Awatar użytkownika
wueste

Post autor: wueste »

Mam membership Manchester United i chciałbym się wybrać na jakiś mecz w tym sezonie. Nigdy nie byłem więc mam pytanie co do biletów. Myślałem o meczu z West Ham w maju ale nie ma już prawie biletów w jakiejś rozsądnej cenie, a kupno dwóch miejsc obok siebie (bo chce w dwie osoby skoczyć) praktycznie graniczy z cudem. Za to na mecz z Ipswich w lutym jest sporo biletów w dobrej cenie. Wiem, że to może kwestia przeciwnika, itp. ale z Waszego doświadczenia czy jest szansa że bliżej meczu z West Ham w maju będzie dostępne więcej biletów czy raczej nie?
Awatar użytkownika
ConeyIsland

:lol: :lol:

Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Miałem właśnie wrzucać, no udane w chuj props
Obrazek
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

@wueste
powinny byc, konto na twitterze @TicketManUtd regularnie wrzuca alerty ze wpadaja bilety dla memberow
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

Cz4rny1337 pisze: 03 lut 2025, 0:46 Miałem właśnie wrzucać, no udane w chuj props
no ogolnie zasmiane ale o takim byciu humble wlasnie hohland mowil. typy sraja jakby wygrali final lm a poki co to jest 6pkt stary do lidera ligi i nic nie wygrali od 20 lat. no nie wiem,
ale za sranie na city props, guardiola na koniec okienka transfer do choroszczy chyba
2do5

Post autor: 2do5 »

Lisandro Martinez out do końca sezonu, zerwane więzadła

kibice United
Spoiler
Obrazek
porter

Post autor: porter »

Szkoda chłopa, bo fatalna kontuzja. Ale jakościowo to akurat żadna strata.
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

dobrze ze smiec nikomu nie zdazyl nogi urwac tymi swoimi wyskokami
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

wueste pisze: 02 lut 2025, 19:38 Mam membership Manchester United i chciałbym się wybrać na jakiś mecz w tym sezonie. Nigdy nie byłem więc mam pytanie co do biletów. Myślałem o meczu z West Ham w maju ale nie ma już prawie biletów w jakiejś rozsądnej cenie, a kupno dwóch miejsc obok siebie (bo chce w dwie osoby skoczyć) praktycznie graniczy z cudem. Za to na mecz z Ipswich w lutym jest sporo biletów w dobrej cenie. Wiem, że to może kwestia przeciwnika, itp. ale z Waszego doświadczenia czy jest szansa że bliżej meczu z West Ham w maju będzie dostępne więcej biletów czy raczej nie?
Wiem że tak się chujowo planuje loty i noclegi bez biletów, ale w ciągu tygodnia do meczu jak będziesz sprawdzał stronę z 2-3 dziennie to będzie mnóstwo opcji wyskakiwało ze zwrotu od karnetowiczów. Tak to w sumie działa w większości klubów PL.

Powinny być i bilety obok siebie, i pojedyncze blisko siebie, tak że można na spokojnie się zamienić żeby siedzieć obok.

Natomiast jeżeli chcesz w dwie osoby to będzie trzeba też tej drugiej osobie kupić membership, co jest mega chujowe dla takiego wyjazdu raz na sezon.
Ceny pewnie będą podobne do Brighton ostatnio, czyli za 60-65£ da się ogarnąć zajebiste miejsca + ten membership chyba 25 najtańszy
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
wueste

Post autor: wueste »

@bialyjelen dzięki, może się przyda.

@gambler, druga osoba też ma membership więc to nie problem. Problemem jest właśnie to, że chciałoby się kupić lot na maj i jakiś hotel a wychodzi na to, że nie wiadomo do ostatniej chwili czy coś się trafi jeśli chodzi o bilety w dobrej cenie bo te za 399 £ to mnie nie interesują. No nic, zobaczę jak się sytuacja rozwinie. Dzięki!
2do5

Post autor: 2do5 »

porter pisze: 03 lut 2025, 19:26 Szkoda chłopa, bo fatalna kontuzja. Ale jakościowo to akurat żadna strata.
może, ale jeszcze ze 2 kontuzje i portugalski beton taktyczny wpierdoli dalota na pół-lewego stopera, a tu świeżutkie info 🔥
Spoiler
ODPOWIEDZ