Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
kurde fajnie ze dark souls stworzylo nowy gatunek gier ale fajnie by bylo zobaczyc cos innego xD
Gdzie można tanie odkurzyć (już trochę sam odkurzyłem) i wymienić pasty w ps4 FAT w WWA. Bo pożyczyłem Ghost of Szutusimu i normalnie mi konsola zaraz odleci (nic nie było przy niej robione od zakupy, circa 12 lat)
Po prostu gdzie to robiliście i byliście zadowoleni?
Po prostu gdzie to robiliście i byliście zadowoleni?
Imo nic ci to nie da. PS4 znane jest z wydawania dźwięków jak startujący helikopter.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
genocidegeneral
Weźcie mi powiedzcie o co tu chodzi bo chyba mi się w głowie pierdoli.
W lutym wyłączyłem Game Pass Ultimate, później w kwietniu kupiłem z poziomu PC wersję standardową czy jak tam się ona nazywa, chyba nawet nie zwróciłem uwagi na tą rzekomą pecetowość, ja nie chcioł ja nie wiedzioł.
Nie wiedząc o tym platformowym ograniczeniu odpaliłem konsolę, no i faktycznie przy próbie pobrania gier miałem komunikat o konieczności wykupienia najdroższej subskrypcji, ale coś tam ponaciskałem, weszłem i wyszłem w/z jakiegoś meni, no i koniec końców udało mi się te gry pobrać.
Jest ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego mogłem pobrać i ograć te gry na klocku korzystając z niby pecetowej usługi?
W lutym wyłączyłem Game Pass Ultimate, później w kwietniu kupiłem z poziomu PC wersję standardową czy jak tam się ona nazywa, chyba nawet nie zwróciłem uwagi na tą rzekomą pecetowość, ja nie chcioł ja nie wiedzioł.
Spoiler

Jest ktoś w stanie wytłumaczyć dlaczego mogłem pobrać i ograć te gry na klocku korzystając z niby pecetowej usługi?
Bill Gates po IP zobaczył że jesteś z Polski i się zlitował
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
genocidegeneral

mógłby mi teraz Wuchanga pozwolić ściągnąć
Dodano po 23 godzinach 48 minutach 41 sekundach:
tyyy to dobre może być, aż mi się dark mesaja w gimbazie ogrywany przypomniał
przechodzę pierwszy raz lies of p i laxasia to jest tak popierdolony boss xD
cały w umęczeniu na 5 potach już przechodzę przez pierwszą fazę, która nie jest jakaś trudna, ale boss dość tanky, a ja zawsze dostane tym shujałym zdelayowanym atakiem z prądu, a w drugiej fazie tempo x20
cały w umęczeniu na 5 potach już przechodzę przez pierwszą fazę, która nie jest jakaś trudna, ale boss dość tanky, a ja zawsze dostane tym shujałym zdelayowanym atakiem z prądu, a w drugiej fazie tempo x20
To była ta na moście? Jeśli tak to nie zazdroszczę
Jeden z najlepszych bossów w LoP, potem przecież pierwszą fazę robi się hitless, a w drugiej te pociski jej możesz parować i zjesz jej znaczną część paska życia zanim w ogóle władujesz sam pierwszego hita w nią.
Jak nie najlepszy w sumie, Nameless Puppet też zajebisty, ale jednak dużo prostszy i szybko się go wali na pizdę
Chujowy boss z podstawki to był ten potwór z bagien, n i e n a w i d z e
Jak nie najlepszy w sumie, Nameless Puppet też zajebisty, ale jednak dużo prostszy i szybko się go wali na pizdę
Chujowy boss z podstawki to był ten potwór z bagien, n i e n a w i d z e
no to odbijanie pocisków dużo ułatwiło w drugiej fazie i udało się najebać finalnie, ale i tak dojebany boss
moja topka póki co to laxasia, romeo i druga walka z królikami, a największe gówno to też ten zielony cwel z bagien
moja topka póki co to laxasia, romeo i druga walka z królikami, a największe gówno to też ten zielony cwel z bagien
Nie wiem, nie znam się bo mało gram w nowe gierki, a działu nie śledzę to dodam se tu.
Death Stranding 2-jka zajebista gierka. Co prawda fabularnie jestem odcięty, coś niecoś i know z dwójki, ale za tydzień ogram sobie jedynkę.
Death Stranding 2-jka zajebista gierka. Co prawda fabularnie jestem odcięty, coś niecoś i know z dwójki, ale za tydzień ogram sobie jedynkę.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Kurierowi podoba się gra o dostarczaniu paczek życie bywa przewrotne
- checollada
ej spróbowałem ziomków namówić na wspolne granie w BF6 i sie udalo, strasznie im sie spodobał ten koncept wspolnego grania, ale sa kurwa mega chujowi w strzelanie przeciwko ludziom, nigdy nie grali w zadne strzelanki i robia staty 0-15 ciagle xd
potrzebuje gry, ktora jest cross play pc/xbox/ps, jest free to play i mozna w druzynie z kolezkami co sa noobami grać przeciwko komputerowi, dajcie jakis pomysl
czy destiny 2 sie nada? albo jest cos w stylu diablo darmowego czy cos nie wiem
potrzebuje gry, ktora jest cross play pc/xbox/ps, jest free to play i mozna w druzynie z kolezkami co sa noobami grać przeciwko komputerowi, dajcie jakis pomysl
czy destiny 2 sie nada? albo jest cos w stylu diablo darmowego czy cos nie wiem
W CoD Warzone był taki tryb jak casual, gdzie masz ze 30 ludzi, a reszta to boty - z 70 chyba, a może i więcej
- Cz4rny1337
- Moderator
no destiny 2 jak chcecie strzelac i sie maja nauczyc/warframe jest tez przechujem ale nigdy sie nie konczy
moze jakies helldivers? Risk of Rain 2? - chyba tanie juz, ale fakt nie f2p/nie wiem jak crossplay
swietnie bawilem sie z ziomkami przy Deep Rock Galactic - bekowe jest i przy Killing Floor 2
Tylko wiesz BF6 to odpalasz mecz i nara, a w destiny 2/warframe milion pincet godzin [w tym drugim szczegolnie] trzeba spelnic
ooo moze Marvel Rivals? Taki overwatch z innymi skinami!
moze jakies helldivers? Risk of Rain 2? - chyba tanie juz, ale fakt nie f2p/nie wiem jak crossplay
swietnie bawilem sie z ziomkami przy Deep Rock Galactic - bekowe jest i przy Killing Floor 2
Tylko wiesz BF6 to odpalasz mecz i nara, a w destiny 2/warframe milion pincet godzin [w tym drugim szczegolnie] trzeba spelnic
ooo moze Marvel Rivals? Taki overwatch z innymi skinami!

tibia mordo
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Ale tam masz pve
Jakieś borderlands odda albo kurde nie pamiętam dwuczłonowa nazwa i są dwie części jedna wyszła nie dawno
Jakieś borderlands odda albo kurde nie pamiętam dwuczłonowa nazwa i są dwie części jedna wyszła nie dawno
- zemsta1camzata
left 4 dead 2
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- checollada
dzięki za wszystkie polecenia, najbardziej mi się helldivers 2 podoba, zwłaszcza że zajebiście bawiłem się przy pierwszej części, może uda się ich namówić na kupno