kwiatek to idealny przykład. jako element hałastry na dwóch pierwszych nielegalach top, w las studio klika kocur. a teraz czuć mocny wpływ tego obsranego 2020. taki wykastrowany problem z temu. ten ostatni kawałek z kukonem i dziarmą to w ogóle syfilisPopi pisze: ↑09 paź 2025, 15:20 Mało kontrowersyjne w sumie, po odsłuchu albumu kwiatka haze dochodzę do wniosku że mainstream kastruje raperów. Goście którzy byli dobrzy w podziemiu po wyjściu na legal to są jakieś kukły jebane, cienie samych siebie. Zaczyna się branie kukonów na feat, zmienianie stylówy pod trendy, przestają mieć coś do powiedzenia i robią muzę byle tylko coś wypuszczać regularnie co by wykorzystać szansę i hype nie opadł.
W tym miejscu props dla Vkie'go który obsrał mainstream i będąc w podziemiu, robiąc to na co ma ochotę jest w topce zainteresowania młodszego pokolenia i nie musi odpierdalać fikołków z lamusami na featach
Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
dziwki basen i machanie kutasem
no jak nie chce żeby go ludzie mieli za sprzedajną muzycznie ciotę to z jakiejś pobocznej, uczciwej działalności na przykład
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
gdyby to się jeszcze sprzedawało jakoś zajebiście. podejrzewam że nielegali więcej opchnęli niż tego co wychodzi teraz
dziwki basen i machanie kutasem
Strefa Ruchu >Sos Ciuchy i Borciuchy
Suja THS – ZIOMEK ZIOMEK to nieironicznie zajebisty numer
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
gosc wyciagnal najpopularniejsze zdanie z tematu suja ths klika i wrzucil do tematu o zdaniach niepopularnych/kontrowersyjnych
Tylko Słowo to najlepszy kawałek eldoki
Do roku 2000 w PL rapie nie wyszedł żaden słuchalny album. Kaliber się otarł ale wyjątek potwierdza regułę.
Z perspektywy dzisiejszych czasów może i tak, ale nakładając filtr ówczesnych realiów takie nastukafszy IMO całkiem słuchalne.
Gorzej ze skandalem który moim zdaniem zupełnie niesłusznie cieszy się tak wielką estymą, może i na tamte czasy był głosem pokolenia ale to jest ogólnie cienka płyta abstrachując moleściaki nigdy nie nagrali zajebistej płyty od a do z
Gorzej ze skandalem który moim zdaniem zupełnie niesłusznie cieszy się tak wielką estymą, może i na tamte czasy był głosem pokolenia ale to jest ogólnie cienka płyta abstrachując moleściaki nigdy nie nagrali zajebistej płyty od a do z
Popi.jaku
A co do kalibra to w 63 minuty... jest doakonala i niemozliwe ze tak swietna plyte dalo sie nagrac w tamtych czasach. Na bank mieli wehikul czasu
Oprócz Naskutafszy jeszcze EP Grammatika, ale oprócz tego to faktycznie słabo, od biedy 600V
Dołącz do naszej firmy: viewtopic.php?t=13333
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
thinkadelic lek jeszcze
Dodano po 32 sekundach:
zresztą co ja gadam najlepsza płyta 90s to bafangoo vol1 a nie jakiś kaliber.
Dodano po 32 sekundach:
zresztą co ja gadam najlepsza płyta 90s to bafangoo vol1 a nie jakiś kaliber.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
księga tajemnicza
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
to kurwa forum rap, nie wizaż
Panie, ale ja Panu nie obrzydzam, więc prosze mnie także nie obrzydzać, dobre?
to kurwa forum rap, nie wizaż