Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
Robercik opuści zgrupowanie. Skręcona kostka we wczorajszym meczu
#dobrazmiana
myślicie, że przygrał w chuja, bo mu się nie chce z farerami kopać?
- scam_sakawa
na pewno
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Przecież wczoraj zszedł kulejąc w pierwszej połowie po tym jak chłop mu się wjebał właśnie w kostkę, więc teoria z dupy.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- ConeyIsland
Ewidentnie podłożył kostkę tamtemu chujkowi. Zdrajca pierdolony
nie będzie też Bednarka, miałem nie oglądać ale bez tych trzech to już trochę kusi
Dodano po 4 godzinach 10 minutach 38 sekundach:
Luźne powołania o północy
Ten Dragowski to faktycznie dlatego, że jego agentem jest szwagier Kuleszy czy o co chodzi, że Bułka i Grabara niżej od niego? No i jest Patryk Peda z Serie C, ciekawie
Dodano po 4 godzinach 10 minutach 38 sekundach:
Luźne powołania o północy
Ten Dragowski to faktycznie dlatego, że jego agentem jest szwagier Kuleszy czy o co chodzi, że Bułka i Grabara niżej od niego? No i jest Patryk Peda z Serie C, ciekawie
Bułka i Grabara za młodzi, stawiamy na doświadczenie 
- ConeyIsland
Jest marchewa, elegancko
Kurwa Tarasa Romańczuka brakuje i Frankowskiego z Europarlamentu. To się nie może udać.
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
- ConeyIsland
Bramkarzami jestem trochę zaskoczony, jednak liczyłem chyba na Bułkę z szynką Grabarą.
przecież ta kadra wygląda gorzej niż z najciemniejszych lat xxi wieku, wolałbym artura wichniarka z arminii czy wojtka kowalewskiego ze spartaka niż tych asów, czekam na zestawienie linii defensywy bereszyński x wieteksa x walukiewicz, każdy jest w chujowej formie, idealnie by się wykopyrtnać nawet na farerach
Ci są lepsi, ale psycha im siada tak że tracą większą część umiejętności
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
jest jakis peda z serie c, a nie ma helika, ktory zbiera dobre noty w huddersfield 
Helik już był w kadrze i się nie popisał. Teraz czas na innych.
gdyby przyjąć takie kryteria to 23 debiutantów by musiało być na tym zgrupowaniu
- ConeyIsland
23 grajków nie zaliczyło ani jednego dobrego epizodu na kadrze? Bielik właśnie do tego grona zacnrgo się zalicza.
Za brak powołania dla Betoniarka i podziękowanie Grzesiowi props
Ale ten brak grabary niezrozumiały, na pewno dochodzą kwestie pozasportowe, w końcu to probierz wprowadzał dragowskiego w jadze. Kwestia menedżera też ciekawa
Ten zjeb Grosicki mi się nie podoba, rzygam już tym wpychaniem go do kadry przez dziennikarzy nawet jak kopał się po czole przez większość tego sezonu.
Ten Peda to tak pod publiczkę żeby pokazać że odkrył jakieś nieoczywiste nazwisko z młodzieżówki. Walukiewicz to nie wiem z jakiej paki.
Ale ten brak grabary niezrozumiały, na pewno dochodzą kwestie pozasportowe, w końcu to probierz wprowadzał dragowskiego w jadze. Kwestia menedżera też ciekawa
Ten zjeb Grosicki mi się nie podoba, rzygam już tym wpychaniem go do kadry przez dziennikarzy nawet jak kopał się po czole przez większość tego sezonu.
Ten Peda to tak pod publiczkę żeby pokazać że odkrył jakieś nieoczywiste nazwisko z młodzieżówki. Walukiewicz to nie wiem z jakiej paki.
Tymo Puszka 27 się rozjebał, może Karbo albo Kun za niego?
Ostatnio zmieniony 06 paź 2023, 20:44 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.