Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Aha i ofc dziekujemy agentowi yaya toure za zdjecie klatwy afrykanskich marabutow 
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
No ten Rodri na ŚO na mundialu to było tylko rozwiązanie doraźne, po tym jak Enrique zdał sobie sprawę że poza Laporte powołał samych lamusów jak Eric Garcia i Pau Torres. Z kolei w środku pola miał spory wybór bo był pedri, Busquets i gavi. Co nie zmienia faktu że trochę sam się wpierdolił w to bagno, bo trzeba było powołać Ramosa i Inigo Martineza to nie musiałby kombinować.potter pisze: ↑10 cze 2023, 22:55No też sprawdziłem, pięć meczów łącznie przez kilka lat w City na śo a na samym mundialu cztery. Mnie dziwi bo to jest typowy regulator tempa z dobrym strzałem, a nie gość żeby grać tak nisko.ebismolarek pisze: ↑10 cze 2023, 22:49No w sezonie 19/20 przede wszystkim, niby z konieczności był duet Fernandinho i Rodri na środku, ale na szybko sprawdziłem na transfermarkcie to były mecze gdzie Rodri był wystawiony na środku obrony, a na ławce siedział chociażby Stones i Eric Garcia xD
Enrique chciał upchnąć i Busiego i Rodriego, pewnie mógłby to inaczej zrobić, ale nie dziwi mnie stawianie go na CB w takich drużynach jak Hiszpania czy City, świetnie wyprowadza piłkę, a do tego jest wysoki i silny
dobra dawac euro bo brakuje takich pojedynczych meczow o ekstremalnym napieciu chyba zgoda
Dawać tego Lukaku do Realu na wypożyczenie chociaż
ten charakterystyczny ziomus co komentuje tenis na eurosporcie to ten sam co najebany skroty meczow robil kiedys czy tylko glosy podobne
ciężary novaka od początku
nie no Ruud to jest najnudniejszy tenisista ever
dawaj novak nie pierdol ze on zostanie mistrzem RG
dawaj novak nie pierdol ze on zostanie mistrzem RG
nie ma takiej opcji nawet
Burnos zaraz po tamtym incydencie został wyjebany i już nie wrócił
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Komentuje Stopa z Sidorem chyba
Co ty robisz Nole
Dodano po 19 minutach 46 sekundach:
No, oby teraz z górki i skończył do 18
Dodano po 4 minutach 19 sekundach:
Oli
Dodano po 19 minutach 46 sekundach:
No, oby teraz z górki i skończył do 18
Dodano po 4 minutach 19 sekundach:
Oli
nie no nie ma szans zeby to sie przed 18 skonczylo
mysle ze trzeba liczyc na 5h pojedynek
mysle ze trzeba liczyc na 5h pojedynek
No pewnie nie, ale imo w trzech setach to się zamknie
Za dwie minuty karne w Olsztynie. Transmisja TVP Sport
- rozklad_gaussa
jazdunia motooor
Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
lukasz budzilek zaczarowal bramke

Dodano po 1 minucie 23 sekundach:
lukasz budzilek zaczarowal bramke
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Gratulacje dla Motoru, heh Stomil się podłożył w karnych