Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Lakaka niefarci dalej, a przy tej obronie to fleszbeki z kataru 
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
czuję niedosyt w chuj po tej poprzeczce i strzale Lukaku
Barella też chujowy strasznie dzisiaj
dobra jutro prawdziwy finał sportowy dla gigachadow we Francji a nie te zjeby co za pilkom ganiają
No też sprawdziłem, pięć meczów łącznie przez kilka lat w City na śo a na samym mundialu cztery. Mnie dziwi bo to jest typowy regulator tempa z dobrym strzałem, a nie gość żeby grać tak nisko.ebismolarek pisze: ↑10 cze 2023, 22:49No w sezonie 19/20 przede wszystkim, niby z konieczności był duet Fernandinho i Rodri na środku, ale na szybko sprawdziłem na transfermarkcie to były mecze gdzie Rodri był wystawiony na środku obrony, a na ławce siedział chociażby Stones i Eric Garcia xD
Enrique chciał upchnąć i Busiego i Rodriego, pewnie mógłby to inaczej zrobić, ale nie dziwi mnie stawianie go na CB w takich drużynach jak Hiszpania czy City, świetnie wyprowadza piłkę, a do tego jest wysoki i silny
co na to roman kolton?
- ebismolarek
Elegancko, w końcu należało się Pepowi
Brawo @City zasłużenie
Prawdziwy finał jest oczywiście jutro i gramy baraże o ekstraklasę i 1 ligę, zapraszam
Prawdziwy finał jest oczywiście jutro i gramy baraże o ekstraklasę i 1 ligę, zapraszam
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Wreszcie łysy z LM
No a Messi już na 100 procent ze złotą piłką, bo jedynie jakiś popis Haalanda w finale mógłby cokolwiek zmienić.
No a Messi już na 100 procent ze złotą piłką, bo jedynie jakiś popis Haalanda w finale mógłby cokolwiek zmienić.
lukaku zmienił historię piłki
gdyby ten misio umiał trafić do bramki z kilku metrów, to chorwacja by nie wyszła z grupy na mundialu, nie wyjebałaby brazylii, która pewnie zatańczyłaby sambę w katarze i odjebałaby w półfinale leo i argentynę, a inter, który był dziś lepszą drużyną (a na pewno nie gorszą) drużyną niż city już by tego nie wypuścił i pep musiałby najebać w kolejnym sezonie premier league 100 punktów, żeby chociaż stanowski dalej uważał go za najlepszego trenera w historii
pamiętajcie o lakace kiedy będziecie mówić o piłkarskim dziedzictwie messiego i guardioli
gdyby ten misio umiał trafić do bramki z kilku metrów, to chorwacja by nie wyszła z grupy na mundialu, nie wyjebałaby brazylii, która pewnie zatańczyłaby sambę w katarze i odjebałaby w półfinale leo i argentynę, a inter, który był dziś lepszą drużyną (a na pewno nie gorszą) drużyną niż city już by tego nie wypuścił i pep musiałby najebać w kolejnym sezonie premier league 100 punktów, żeby chociaż stanowski dalej uważał go za najlepszego trenera w historii
pamiętajcie o lakace kiedy będziecie mówić o piłkarskim dziedzictwie messiego i guardioli
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Julian Alvarez wygrał wszystko w tym sezonie
lukaku i mourinho najwieksze blogoslawienstwo pepa taka prawda
Graty city, a inter propsy za walke. Ta druga polowa troche czerstwa (a tylko tyle widzialem bo ogladalem laval ze sportingiem paris do 22h) ale pare tych ciekawych sytuacji bylo
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- qualite_de_schizoide
Lakaka
Onana za to spoko, trudno było go nie lubić podczas tego meczu
Onana za to spoko, trudno było go nie lubić podczas tego meczu
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?