FAGATA

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kalom

Re: FAGATA

Post autor: Kalom »

benger
Awatar użytkownika
saturn

Post autor: saturn »

bronek pisze: 01 sie 2025, 15:50 saturn jak oceniasz? I jak twoja koszulka sie miewa, jest dobrej jakosci czy juz sie zniszczyla?
sprzedałem ją kilka miesięcy temu, kiedy jeszcze byłem uzależniony od głosówek/innych pato multimediów
to zwykła koszulka typu bootleg, prawdopodobnie nowa właścicielka już dawno ją rozjebała
na szczęście moja mama ma jakiś autorski sposób prasowania niskojakościowych rzeczy tak, że w miarę długo się trzymają

nowy numer wg mnie poprawny, przyjemny, ale do jej największych bangerów mu daleko
ja nie jestem fanem tego całego "pussy rapu"
kiedyś słuchałem trochę glorilli, tylko mój problem z zagranicą polega na tym, że słabo rozumiem teksty
a dla samych bitów nie warto, bo są wkurwę powtarzalne
teraz, z takich wyuzdanych wariatek to sprawdzam k3 i poza tym nic
wolę spokojniejsze klimaty, np. wynne (lub to po prostu moja słabość do kobiet palących klasyczne szlugi)

co mogę więcej napisać? doceniam, że fagi traktuje swoją muzykę poważnie, że zrobiła postęp w nawijce
ładnie przeniosła ten dziwkarski sznyt na nasz grunt - jest atrakcyjna, wbrew pozorom posiada wiedzę rapową
propsuję też zachowania typu odcięcie się od family friendly contentu, odmawianie zdjęć trzynastoletnim fankom, itd.

no można posłuchać, nawet sobie podwalić jak napisał uż. rupert
tylko z drugiej strony taki szybki, dopaminowy strzał to się w końcu może okazać killshot, gdy ktoś zużywa dziennie cały magazynek 💀
jest trudno
Ostatnio zmieniony 02 sie 2025, 9:22 przez saturn, łącznie zmieniany 1 raz.
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
Awatar użytkownika
Milahovic

Post autor: Milahovic »

Ale jaki kurwa problem że słabo rozumiesz angielskie nuty? Ziomek ja miałem co roku 2 z angola, znałem tyle co w Fifie było potrzebne i jakoś żyje. Odpal se jak człowiek genius.com albo na spotify i lecisz razem z tekstem, na skupieniu, razy, dwa, kilka i wiesz ocb w utworze. Co to za wymówka?

Nuta chujowa, jak wszystko od Fagaty. Hyperkonsumpcyjne społeczeństwo samo sobie dokręca kurek taką przeseksualizowaną propagandową muzyką a potem płacz, że dzieciaki są do chuja podaj. Sami se kurwa bicz ukręciły elity, które nie potrafi niczego wyregulować w tym kraju. Eot.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Milahovic pisze: 01 sie 2025, 17:11 Hyperkonsumpcyjne społeczeństwo samo sobie
Żyd kręci korbą
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

saturn pisze: 01 sie 2025, 17:06
bronek pisze: 01 sie 2025, 15:50 saturn jak oceniasz? I jak twoja koszulka sie miewa, jest dobrej jakosci czy juz sie zniszczyla?
sprzedałem ją kilka miesięcy temu, kiedy jeszcze byłem uzależniony od głosówek/innych pato multimediów
to zwykła koszulka typu bootleg, prawdopodobnie nowa właścicielka już dawno ją rozjebała
na szczęście moja mama ma jakiś autorski sposób prasowania niskojakościowych rzeczy tak, że w miarę długo się trzymają
Ehhh szkoda stylowa byla i pasowala tb, mogles chociaz na forumku ja opylic pewnie by jakis twoj hejter pleja bylby chetny na zakup
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
saturn

Post autor: saturn »

bronek pisze: Ehhh szkoda stylowa byla i pasowala tb, mogles chociaz na forumku ja opylic pewnie by jakis twoj hejter pleja bylby chetny na zakup
dzięki. spoko fitowała, ale w tamtym czasie wyprzedawałem wszystko jak leci:(
Milahovic pisze: 01 sie 2025, 17:11 Ale jaki kurwa problem że słabo rozumiesz angielskie nuty? Ziomek ja miałem co roku 2 z angola, znałem tyle co w Fifie było potrzebne i jakoś żyje. Odpal se jak człowiek genius.com albo na spotify i lecisz razem z tekstem, na skupieniu, razy, dwa, kilka i wiesz ocb w utworze. Co to za wymówka?
dostawałeś 2, bo pewnie kładłeś huja na podstawę programową, byle otrzymać promocję
a we własnym zakresie - muza, seriale, gry (czyli właśnie fifa) mimowolnie uczyłeś się tego języka
jak 90% ludzi z mojego LO

ja na koniec roku wiecznie miałem naciągane 5, a mój angielski to jest słabe A2 (nie potrafiłbym zamówić prostego dania w restauracji, na studiach nie dostałem się na lektorat, bo nie utworzono tak niskiej grupy i musiałem wybrać niemiecki)
dlaczego? ponieważ tryhardowałem, całe życie wkuwałem na pamięć setki słówek, z których większości i tak już nie pamiętam
kiedy przychodziła wypowiedź ustna, zawsze wypadałem najsłabiej
na początku czerwca wychowawcy chodzili i błagali anglistkę o bdb, żebym na świadectwie nie miał żadnej oceny poniżej piątki
po prostu byłem jebanym kujonem w pełnym tego słowa znaczeniu - bez smykałki do konkretnego przedmiotu
dlatego w końcu dotarło do mnie, że tak naprawdę nic nie umiem
a dwójko-trójkowicze rozwijali swoje zajawki i końcowo dobrze na tym wychodzili

od dzieciaka korzystam z polskiej części Internetu, reddita odkryłem może w 2k22
w gry nigdy nie grałem, bo miałem za słaby sprzęt - a właśnie tak przeciętny nastolatek uczy się języka obcego
rap też głównie krajowy
więc proszę, nie bądź zdziwiony, że mam problem
ok, mogę sobie tłumaczyć lyricsy - tylko google translate nie zawsze poprawnie rozszyfruje slang
zresztą dla mnie pełny odsłuch jest wtedy, gdy odbieram tekst i muzykę w czasie rzeczywistym
Milahovic pisze: 01 sie 2025, 17:11Nuta chujowa, jak wszystko od Fagaty. Hyperkonsumpcyjne społeczeństwo samo sobie dokręca kurek taką przeseksualizowaną propagandową muzyką a potem płacz, że dzieciaki są do chuja podaj. Sami se kurwa bicz ukręciły elity, które nie potrafi niczego wyregulować w tym kraju. Eot.
z tym hyperkonsumpcyjnym społeczeństwem to beka z ciebie trochę
przypominasz mi sen, który kiedyś miałem o uniwersum "króla lwa"
śniłem, że wszystkie postaci odbywały orgię na sawannie, a między nimi spacerował ptak Zazu
wciąż coś niezadowolony pierdolił, komentował - a zwierzęta nie zwracały na niego uwagi i ruchały się dalej

dlatego zamiast narzekać, po prostu zanurz się w tym
jeśli potrafisz pływać - nie utoniesz
a jak nie potrafisz, to przed śmiercią będziesz mógł chociaż powiedzieć, że poznałeś wodę

też nie jestem mega szczęśliwy, że dziewczynki tego słuchają, po czym zachodzą w ciążę przed 15r.ż. (była ostatnio taka sytuacja)
ale moją misją nie jest zbawianie świata - czasem mam ochotę puścić taką nutkę fagaty i sam przed sobą przyznać, że mi się podoba
analogicznie: chciałbym móc spróbować jak działa większość narkotyków, poznać różne typy ludzi, obcować z wieloma rodzajami kobiecego ciała
tak, na świecie są dziwki dragi lasery - lecz nie dystansuję się do tego, tylko wchodzę w ten gąszcz na pełnej kurwie
z wiarą, że jestem wyposażony w narzędzia, które pozwolą mi tam przetrwać i czerpać z tego jakąś przyjemność
świadomy, zrównoważony hedonizm - wg mnie najlepsza filozofia życiowa

tzn. ja sobie mogę o tym wszystkim jedynie pomarzyć, ale to nie dyskusja o moich problemach
tyle, z mojej strony również eot. pzdr
przegrałem swoje życie..
#stopNFZ
Polscy lekarze najgorsi w Europie?
Awatar użytkownika
Milahovic

Post autor: Milahovic »

Ja pierdole ziomek dzięki za odpowiedź ale ja tego czytać nie będę hehe. Lepiej się zbuntować i walczyć z patosystemem, z prądem tylko martwe ryby płyną. Typowego słuchacza Fagaty to ja mogę zdominować jednym rykiem. Najłatwiejsze czasy w ludzkości do robienia ruchów poza systemem, a Ty coś pierdolisz haha.

Posłuchaj se tego małolat i odmul!

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

saturn pisze: 01 sie 2025, 18:28 przypominasz mi sen, który kiedyś miałem o uniwersum "króla lwa"
śniłem, że wszystkie postaci odbywały orgię na sawannie, a między nimi spacerował ptak Zazu
wciąż coś niezadowolony pierdolił, komentował - a zwierzęta nie zwracały na niego uwagi i ruchały się dalej
:joint:
2ps__

Post autor: 2ps__ »

to przeczytaj może coś zrozumiesz

fagata progres w nawijce w huj, nie wiem jak można w tym momencie w ogóle polemizować z tym że jest to najlepsza raperka w pl, szkoda że nie robi więcej traków w stylu czarnykon nie pamietam jak się nazywała ta nuta sry
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

saturn pisze: 01 sie 2025, 18:28 w gry nigdy nie grałem, bo miałem za słaby sprzęt - a właśnie tak przeciętny nastolatek uczy się języka obcego
w pokemony na emulatorze gba i w tibię nie mogłeś cisnąć? wymówki
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

@phobos przecież posiadanie słabego sprzętu to przypadłość z 95% ziomków z mojego pokolenia. Tylko żaden z nas nie szukał wymówek, po prostu graliśmy w starsze/mniej wymagające tytuły. A ten robi z siebie kogoś kto jak inni napierdalali na PS4, to dostał od ojca Atari 2600.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Akurat pamiętam z dzieciństwa, że najlepsze i najbardziej grywalne gierki to często były te z najmniejszymi wymaganiami sprzętowymi xD jakieś DSJ, netsoccery itd
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

super post Saturn, do czasu ehhh @Bolo
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

jajca pisze: 01 sie 2025, 22:09 Akurat pamiętam z dzieciństwa, że najlepsze i najbardziej grywalne gierki to często były te z najmniejszymi wymaganiami sprzętowymi xD jakieś DSJ, netsoccery itd
ale Tobie pewnie ojciec nie zepsuł prądu
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

rrxtwick bardzo dobra odpowiedź, propsy
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Co to za łak :bag:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

To nie jej chlopak? No ta dwojka chcialaby byc kotolga ale nie jest, a na koncu po pisku fagaty na pow pow pow chlopaka nie slychac glosu diha przez pol sekundy?
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

bronek pisze: 29 sie 2025, 10:09 To nie jej chlopak?
Lizak type więc :dunno:
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Dajczman XDDD
MalinowyJogurt 2
ODPOWIEDZ