Sentino - Aporofobia (2022)
Re: Sentino - Aporofobia (2022)
zapamiętajcie tę datę. 10.01.2022, coś pięknego dla naszego forum, które od początku stało murem za Sebastianem, my wnieśliśmy cegiełkę, a może nawet postawiliśmy fundament pod ten sukces. sentino 10 najpopularniejszym artystą na świecie, wreszcie ludzkość nauczyła się co jest super
w sumie to oprocz weeknda i gunny to same kasztany, ktorych nie kojarze, wtf
A no to jak nie kojarzysz, to nieznani są.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
no na to wychodzi. ten og keemo czy the minds of 99 maja chyba po jednym kawalku na youtube z >1 mln wyswietlen 
Wyświetlenia na YT może nie powalają, ale prawda jest taka, że obecnie OG Keemo to jeden z najbardziej cenionych, szczególnie przez dziennikarzy i krytyków, niemieckich raperów.
Bardziej mnie dziwi Kurdo, bo myślałem, że swoje najlepsze lata ma za sobą, a tutaj proszę, topka Spoti.
Także Niemcy mocni w tym rankingu, bo Musso to też reprezentant naszych sąsiadów; młody pistolet, który robi coraz lepsze liczby.

-
ksiazenieporzadek
Bo w Niemczech nikt nie słucha muzyki z yt xD
Chociaż z drugiej strony dziwne, że przy 250k słuchaczy na spotify w miesiąc wbija #4 a sentino przy 650k jest dopiero #10
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Chociaż z drugiej strony dziwne, że przy 250k słuchaczy na spotify w miesiąc wbija #4 a sentino przy 650k jest dopiero #10
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
- FruitOffTheWall
to wszystko dzieki forum slizgawka bez kitu
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Ten Wesley S ma 8 mln na Spotify a jest za OG Keemo.
-
ksiazenieporzadek
no ja tutaj podejrzewam, że og keemo być może standard z de i kupione streamy ma, żeby w chartsach wysoko być ;p
it ain't much, but it's honest work
przypomnialo mi sie cos, uzytkowniku godsbidness no offence mimo wszystko jc i to nie jest przytyk, tylko taki smieszny zbieg okolicznosci
gods bidness pisze: ↑22 sie 2020, 19:12 Może to w sumie przez was, naczyta się biedaczyna tych postów, peanów po pasach, a tu serio, mi się zdaje, że siedzi z 50% całego jego fanbase'u i to takiego hardkorowo-sekciarsko nastawionego, przez co mu się zdaje, że jest półbogiem polskiego rapu, a potem pińcet sprzedanych egzemplarzy, z czego wyslanych 350.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
no ale ten post był napisany zanim sentino nagrał swoją pierwszą dobrą płytę więc
wtedy był prawdziwy
dlatego pisze ze to nie jest zaden przytyk i sobie mozesz e-kolego zmruzyc oczko jedno albo drugie
ten post byl po wrzutach z zl3 i feacie u quebonafide (gdzie pelno komentow blagalo o powrot seby) i snippetach chyba juz jakichs
i prosze nie szkalowac zl1 i zl2
ten post byl po wrzutach z zl3 i feacie u quebonafide (gdzie pelno komentow blagalo o powrot seby) i snippetach chyba juz jakichs
i prosze nie szkalowac zl1 i zl2
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- SentoAlainDelon
Jeżeli nic się nie odjebie w tym roku, to moje predykcje są takie że ten rok będzie przełomowy dla Sentino. Wystarczy parę featów zapowiadanych doprowadzić do skutku, podkręcić m/m i teledyski na odpowiedni poziom. Obstawiam 1,5 miliona na spotify, 500k instagram, 300k na YT do końca tego roku.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2022, 1:33 przez SentoAlainDelon, łącznie zmieniany 2 razy.
Jest na to dokładnie 50% szans. Jak Latynosowi nie odjebie, to Remik mu załatwi sensowne featy, kilka numerów pójdzie viralem i dokładnie coś takiego się stanie. Ale równie dobrze może obrazić się na Polskę i zapowiedzieć dalsze nagrywki tylko po niemiecku.
w tym miesiacu jeszcze palnie jakas glupota na instagramie, ale wszyscy juz do tego przyzwyczajeni i kazdy bedzie mial to w dupie
a do konca roku na stowe powtorzy swoje slowa, ze robi niemiecki album, angielski album i jeszcze po hiszpansku z klipami w chile
a do konca roku na stowe powtorzy swoje slowa, ze robi niemiecki album, angielski album i jeszcze po hiszpansku z klipami w chile
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- marco_pantani