czlowiek sie powkurwial ale bilet na baraze zakupiony
I liga i niżej
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
tacocabana
Re: I liga i niżej
pajacerka w chuj ostatnie mecze arki, ale krzyki o to zeby wyjebac Łobo to tez przesada, bo przed sezonem 3 miejsce kazdy wzialby w ciemno, bo oklicznosci byly jakie byly
j6k
- FruitOffTheWall
Arka jest mi obojętna (w sumie to lubię Łobodzińskiego i Milewskiego nawet). Normalnie bym Wojtusiowi kibicował, ale po tym, co odjebały patałachy z jego teamu życzę zeby od razu w pierwszym meczu wyjebali się na ryj. Cieszy mnie, że nie ma nudnej i bezbarwnej Wisły Płock, bo należy im się za ten sezon jedno wielkie NIC. To samo tyczy się Wisły, ale z Krakowa, nie ma większego debila niż królewski. Mecz z Bruk betem podsumował ich kurwa idealnie. Na wielki + Znicz, wiecznie młody Majewski i ten japończyk fajne duo odjebali.
Chciałbym, żeby z Baraży Awansował Motor (Górnik Łęczna też lubię akurat w sumie, gdzieś przez fifę 17 maja sympatie w moim serduszku
przez granko Grzelczakiem oraz młodym Syszem), lecz nie obrażę się jak awansuje Odra Opole, tylko pewnie będzie grać nie u siebie, bo tam stadion, mówiąc kolokwialnie ssie pałę w chuj.
Chciałbym, żeby z Baraży Awansował Motor (Górnik Łęczna też lubię akurat w sumie, gdzieś przez fifę 17 maja sympatie w moim serduszku
przez granko Grzelczakiem oraz młodym Syszem), lecz nie obrażę się jak awansuje Odra Opole, tylko pewnie będzie grać nie u siebie, bo tam stadion, mówiąc kolokwialnie ssie pałę w chuj.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- rozklad_gaussa
nie ma szans, ze arka wejdzie, pozycja faworyta barazy to pocalunek smierci
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
- FruitOffTheWall
Kazmierz Moskal trenerm Wisły Kraków róbcie skriny, tak będzie
rip zioloziolo
Też mi się wydaje że nie wejdą, chciałbym żeby wszedł Motor ale coś czuję że chyba Łęczna wygra te barażerozklad_gaussa pisze: ↑27 maja 2024, 15:23 nie ma szans, ze arka wejdzie, pozycja faworyta barazy to pocalunek smierci
jakie są pary i terminarz
e; dzięki
e; dzięki
Ostatnio zmieniony 27 maja 2024, 17:04 przez Kalom, łącznie zmieniany 1 raz.
Wydaje mi się, że w finale baraży Motor wygra z Arką, ale kurwa wróżenie z fusów ma pewnie lepszą skuteczność, niż próba przewidywania polskich lig.
No ale nowy stadion na 11 tysi już stoi w Opolu, w listopadzie będzie oddany, na pierwszą rundę zgłosili Lubin a od wiosny będzie już można na nowym.FruitOffTheWall pisze: ↑27 maja 2024, 14:43 Chciałbym, żeby z Baraży Awansował Motor (Górnik Łęczna też lubię akurat w sumie, gdzieś przez fifę 17 maja sympatie w moim serduszku
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
-
Bisclavret
u nas wszystkie bilety na baraż się już sprzedały, zostały miejsca które z tego co wiem negocjuje Górnik plus niewykorzystane rezerwacje dla sponsorów i karnetowiczów. No będzie komplet jak nic.
Górnik sprzedał swoją pulę (1200 biletów) w godzinę, zasługuje to na uznanie biorąc pod uwagę że Łęczna ma 20 tysięcy mieszkańców
Górnik sprzedał swoją pulę (1200 biletów) w godzinę, zasługuje to na uznanie biorąc pod uwagę że Łęczna ma 20 tysięcy mieszkańców
trzymam kciuki za Motor ze względu na dawną zgodę, którą prawo mają pamiętać tylko osiedlowe staruchy, ale zawsze z dobrym słowem
śmiertelny chuj w serce Arce, która wypięła się Gieksie z tabliczką ładujcie nas, kara dla boiskowych ciumcioków i kolejny sezon w 1 lidze na odmułę
śmiertelny chuj w serce Arce, która wypięła się Gieksie z tabliczką ładujcie nas, kara dla boiskowych ciumcioków i kolejny sezon w 1 lidze na odmułę
słyszałem w niedzielę na trybunach, że Sobolewski ma przyjść do Odry, ale nie brałem tego na poważnie. A teraz spocony Samuel też o tym pisze i że jest już po słowie. Nocoń sobie robi baraże z takim przeciętnym składem a tym się zachciało go gonić i brać tego Sobola, który nie kojarzy mi się z żadną dobrą pracą, szkoda gadać.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
KKS Kalisz, drugoligowy klub z mojego rodzinnego miasta przejebał dzisiaj drugi finał baraży o 1 ligę w ciągu ostatnich 4 lat. Dzisiejsze widowisko: 1 połowę skończyliśmy prowadząc 0:1, w 51. minucie ręka w polu karnym, czerwona, karny na 1:1, druga bramka na 2:1 w 52. minucie, dalej jeszcze 2 czerwone kartki i chuj xD
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
-
Bisclavret
Ta pierwsza czerwona kartka to obrońca który zdecydował się wybijać piłkę ręką z bramki w 49 minucie meczu
Jest nagranie jak po wszystkim mówi "no co miałem kurwa zrobić" 
Mi się wydaje że wiesz, to był taki odruch, on go kurwa kopał
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Maradona obrony od razu, troszkę zagrał jak cymbałek
Chuj w to, Motor dzisiaj musi.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam