AdMa

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
2rzyn

Re: AdMa

Post autor: 2rzyn »

Gruba cos pierdoli w butach typu smoczy pazur
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

aleksy pisze: 03 sty 2026, 17:47 Ale do kogo ona mówi? Do siebie z przeszłości? W takim razie po co te rady, przecież ich nie wykorzysta, bo jej pierwszy hejter już się wydarzył sto lat temu. Do młodego artysty/artystki, który właśnie doświadcza pierwszego hejtu? No ale ja nie wiem, czy ona jest w pozycji, żeby komukolwiek doradzać raperskie ruchy. W sumie to tą raperką tak naprawdę nie została i już nie zostanie. Może niech ci młodzi robią jednak inaczej.
Możliwe, że właśnie przeczytała komentarze 2rzyna.
Awatar użytkownika
Slatty+

Post autor: Slatty+ »

Albo on do niej na pisał na ig
𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪𒐪
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

I dała mu kosza
This page is no longer available.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

Dużo lepsza byłaby ta jej rozkminka gdyby zachowala ja dla siebie
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

Najbardziej odpychający w niej jest vibe starej ciotki która na imprezie rodzinnej przysiada się do młodych i za wszelką cenę chce zgrywać młodzieżową. Kobieto masz pewnie już z 35 lat, idź się zajmij uczciwą robotą.
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
Awatar użytkownika
d3luge1

Post autor: d3luge1 »

WesolyJozek pisze: 31 gru 2025, 18:23 No i ona na początku starała sie robic "ambitny rap", a nie piosenki o melanzach. Ba, ona na początku w teledyskach nawet nie miała dekoltu xD . Cyklotymia to nawet w 2025 nie zrobiłaby szału, a jak na tamte czasy miała fajne liczby.
W sumie była jeszcze Szmaragdowa Szczerość i wydaje mi się, że to był czas idealistyki Admy, która myślała że wybije się samą twórczością.
Na Slash! i pewnie gdzieś indziej rzucała jakieś teksty o niemoralnych propozycjach ale nie wiem czy kiedykolwiek rzuciła konkretną ksywką.
Niemniej jednak bardzo ciekaw rozwój postaci, która próbuje coś wykrzesać z siebie ostatnim sumptem. Wydaje mi się, że jakby była skromną szarą myszką chodzącą w luźnych dresach na siłownie to niebyłoby tu tyle hejtów na temat jej wyglądu.
kark to nie debil, mówił mi tak laik
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

Nie no, jakie ostatnim sumptem, ona ma 34 lata dopiero.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

dr zjeb pisze: 04 sty 2026, 14:18 ona ma 34 lata dopiero.
Starowinka
Awatar użytkownika
d3luge1

Post autor: d3luge1 »

To bardzo dobry wiek na rozpoczęcie kanału o tematyce coachingowo-lifestylowym. Pierwszym filmikiem mógłby być "co zrobiłabym inaczej gdybym zaczynała karierę od zera?"
kark to nie debil, mówił mi tak laik
WesolyJozek

d3luge1 pisze: 04 sty 2026, 14:01
WesolyJozek pisze: 31 gru 2025, 18:23 No i ona na początku starała sie robic "ambitny rap", a nie piosenki o melanzach. Ba, ona na początku w teledyskach nawet nie miała dekoltu xD . Cyklotymia to nawet w 2025 nie zrobiłaby szału, a jak na tamte czasy miała fajne liczby.
Niemniej jednak bardzo ciekaw rozwój postaci, która próbuje coś wykrzesać z siebie ostatnim sumptem. Wydaje mi się, że jakby była skromną szarą myszką chodzącą w luźnych dresach na siłownie to niebyłoby tu tyle hejtów na temat jej wyglądu.
Przydałby sie jej chyba jakis reality check ze nie ma sensu parcie na kariere bo w jej wieku i przy demografii odbiorców ona nie ma prawa sie przebić do meja co ewidentnie jest jej ambicja. Mogła juz zostac przy robieniu tego na czym sie wybiła, zrobic sobie niewielki lojalny fanbase i pewnie wyszloby jej to porownywalnie, a nie byloby blaznowania.
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

Adma wiem że czytasz to dam ci radę - otwórz jakiś kebab jak malczynscy brothers i wykorzystaj jeszcze chwile hejtu dodając zabawne filmiki z dekoltem jak jesz kebaby to będziesz miała źródło zarobku jakieś pewne pozdro
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Awatar użytkownika
Popi

Post autor: Popi »

Przecież ona aspiruje na influencerke a nie raperke, rapuje bo bo jak to raper wiele więcej nie potrafi ale widać że chce skręcić w media i tylko czeka na płatne lokowania
Popi.jaku
WesolyJozek

No to jak chce być influ to niech idzie full milf, bo 34-latka udajaca nastolatkę zasięgow nie zrobi
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

Jaki Waszym zdaniem jest taki graniczny wiek na udawanie nastolatki, gdy się nastolatką już nie jest? 25 lat?
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Zależy jak wyglądasz. Leosia ma 27 lat już, a wygląda a Adma wygląda przy niej jak matka.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

Ja dałbym tak 25-29. To jest generalnie taki graniczny wiek, w czasie którego wiele rzeczy staje się przypałem w mojej opinii i trzeba wymyślać siebie na nowo. A kobiety to już w ogóle zmieniają się z fajnych młodych dziewczyn w poważne panie ze zmarszczkami i dzieciakami albo marzeniami o dzieciakach.
Ostatnio zmieniony 05 sty 2026, 18:34 przez aleksy, łącznie zmieniany 1 raz.
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

a w drugą stronę to działa? czy można mieć 50 lat, resoraki na półce i w fajnych ciuchach jeździć na rowerze zgrywając gimbusa?
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Kalom

Post autor: Kalom »

kasia babis ma 33 i nieźle jej wychodzi granie nastolatki
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

O adma jeszcze tak pomyślałem bo wiekowo podobna jesteś z panią dominika clarke. Może content tego typu? Z tego co wiem to dużo babć rozczulają te filmiki i przesyłają pieniądze i klików jest dużo. Z tego rapu to już za późno trochę

https://youtube.com/shorts/kP-fIBdFTTE? ... Icwz-D1R_K
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
ODPOWIEDZ