Belmondo
Re: Belmondo
GSP się tam znowu pluje do Oyche na insta, że niby mu pod domem krzyczeli żeby na solo wychodził a on się scykał.
Przerzuciłem na YT:
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
olal zwrote za ktora dostal hajs a borixon wysyla mu jeszcze pozdroweczki? najs
https://www.youtube.com/watch?v=-9rRD7dCydU
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
bo Borygo ma otwarty łeb i wie że to typowy kwit flip a nie jakaś wyjebka
doni wyzywa gsp na famemma xD
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
niestety Wojtek Gola pewnie nawet nie wie kim oni są, a fame mma to już tylko biznes. Jeśli fani nie zrobią jakieś zorganizowanej akcji to raczej nic z tego nie bedzie
E tam, zawsze w chuj no namów walczy.
Sądzę że wie doskonale, bo jest hip-hopowym świrem. Może jestem zbyt pozytywnie nastawiony i to moje życzeniowe myślenie, ale skoro Gola i Bombel klepnęli walkę Wiewióra z totalnie nieznanym wtedy Hassim, bo ten wjebał się na scene i zaproponował mu walkę, to według mnie zarówno GSP jak i Oyche są popularniejszymi postaciami od obu powyższych. Chuj, że to popularność taka czysto memiczna, ale generują zainteresowanie w internecie, mają za sobą faktycznie ciekawą historię konfliktu (w porównaniu do tych niektórych gówno walk, gdzie zawodnicy praktycznie się nie znali, a Gola krzyczał UUU KURWA CZEKAŁ NA TO CAŁY INTERNET!!!!). No nie wiem, ja na miejscu potężnego Lestlimela klepałbym to szybciutko, według mnie dużo bardziej interesująca para niż jakieś lamusy robiące openingi paczek.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
No ale na fame mma kosy nie będą dozwolone przecież 
Kogo kurwa obchodzi jakis Kasti czy tam Krycha obecnie. Dajcie walke, Oyche vs Bajorson/GSP i gitara. Glamrap nakreci zasieg.
Przecież oyche mial juz przybitą walkę z bajorsonem za którą miał dostac 25k, ale ten drugi się wycofał.
Z kolei gsp ostatnio tu mówił że nie wystąpi na fame mma bo to dno
Z kolei gsp ostatnio tu
Spoiler
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2019, 0:13 przez vivid, łącznie zmieniany 1 raz.
no wywiad prestiżowy, myślę że odpowiedział bez namysłu że nie wystąpi na fame mma bo nawet nie sądził iż może napatoczyć się taka okazja, tera jest realny konflikt z donizem i jak gole i bomble zaoferują poważny pitos to może by coś ku tej walce ruszyło, niemniej czekam
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- Hytry Wałek
to portal plotkarski czy randkowy, bo się gubię.
No cat can match me... I'm passing fastly. Who's half as nasty?