Pikers
- con shonery
- Moderator
Re: Pikers
nowy super traczek https://youtu.be/WOy4RiLVdSw
mimo ze fajnie składa to coraz ciężej słucha sie tych kawałkó o cipkach
kiedyś tu był linkowany snippet o nieco ambitniejszym, życiowym tekście, mam nadzieje ze wyjdzie to prędzej czy później
ale mi się podobają teledyski w takiej aranżacji, czasami taki prosty obrazek lepiej oddaje klimat kawałka niż niejeden wysoko budżetowy klip z wyjebaną fabułką.
a kawałek oczywiście wyjebongo
a kawałek oczywiście wyjebongo
Nie lubię takiego Pikiego, niestety takie se. W ogóle w 2020 mimo kilku sztosów forma trochę nie ta, bo wcześniej to sztos gonił sztos, no ale i tak najlepszy w pl
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
zaraz po sentino, a traczek jak na pikersa taki se
- filipthekiddo
snipetem tego traka się całkiem podjarałem, ale całościowo taki se
- marco_pantani
zjadanie ogona, szkoda, ze nie chce dać jakiegos spojnego, ambitnego projektu. kawałek spoko ale wtórny
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
prawda jest to, słabe to, posłuchałbym czegoś dopieszczonego, bo jego stać żeby rozkurwić czachę
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Zajebiście nawija, tylko jest zbyt nudny tekstowo od jakiegoś czasu.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
pawoleh666
- Zbanowany
Dla mnie to jest największa zagadka, dlaczego jest tak kurewsko ogromna amplituda jeśli chodzi o jakość numerów Pikersa. Totalnie nie rozumiem co z nim ostatnio, W gabinecie luster to po prostu jest naprawdę słaby track, a tekstowo uderza o dno.
Szkoda, bo nie takiego Pikiego bym chciał, a było w tym roku już kilka super kawałków
Szkoda, bo nie takiego Pikiego bym chciał, a było w tym roku już kilka super kawałków
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
A mi właśnie mega siadają jego ostatnie numery. Cyrkiel, Moja Rasa, Bierę, W Gabinecie Luster, czy Nigdy nie mów mi o szczęściu to sztosy przeokrutne. Zajebiście poskładane, elegancko lata na tych bengerowych bitach. A jeśli chodzi o treść to już dawno przestałem zwracać na nią uwagę w przypadku Pikersa, bo rzadko mu się zdarza nawinąć na jakiś ciekawy temat.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2020, 14:37 przez jAg, łącznie zmieniany 1 raz.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- con shonery
- Moderator
Obiema rękoma podpisuje się pod jAgiem, nic nie mam do dodania, ale nie chcę też nie pisać niczego, żeby była równowaga do krytyki ostatnich dokonań 
-
pawoleh666
- Zbanowany
No ale wymieniłeś Cyrkiel obok W gabinecie luster jako równie dobre kawałki.
Ja właśnie uważam Cyrkiel za niesamowicie dobry track, natomiast drugi z wymienionych za syf.
Ja właśnie uważam Cyrkiel za niesamowicie dobry track, natomiast drugi z wymienionych za syf.
W gabinecie luster mi w huj siada, ale ty wyglądasz najładniej, kozacko przewinięte
cztery żubry i dwie kurwy
- filipthekiddo
nowy feat żeby rozwiać wasze wątpliwości
Kolejny track
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
-
pawoleh666
- Zbanowany
przesluchalem i miałem jakieś tam oczekiwania jeszcze i niby brzmi fajnie, ale tekst nie ma jak zwykle nic do przekazania i trochę brzmi to jak 13-letni kukon w gimnazjum próbujący obniżyć ton swojego głosu
skurwiała opinia, z resztą tak jak cały twój foruming typie