Paluch
Re: Paluch
Dawno nie dał Paluch tak dobrej zwrotki. Charyzma, technika, a i treść oraz odniesienia do ostatnich wydarzeń. Dobre to jest!
Dodano po 12 minutach 11 sekundach:
Nowe dojebane gościnki Palucha:
- marmolad_k2
-
piatkowskistyl
- Zbanowany
Kiedy moderacja weźmie się za banowanie masowych prowo kont dyskredytujących Palucha?
Kiedy administrator forum przyzna się do powiązań z szemranym portalem pseudoinformacyjnym Glamrap.pl?
Dlaczego szanowany w środowisku moderator Jose nie zająknął się w filmie top 10 polskich raperów w historii o istnieniu Szefa Syntetycznej Mafii?
Dlaczego jawnie propagujący rosyjską narrację wojenno światopoglądową Phobos ma tak duży wpływ na ruchy administratorów i moderatorów forum?
Dlaczego zgodnie z tym co mówi się na grupkach internetowych Glamrap oraz Ślizgawka korzystają z tego samego serwera a ich założyciele mają tego samego menadżera?
Kto to wszystko opłaca i dlaczego rosyjskie służby wpływają na bańkę rapowa w Polsce?
W czym rosyjskim służbom przeszkadza Paluch? Tutaj każdy kumaty doda sobie dwa do dwóch i równanie wyjdzie proste...
Nie zdziwcie się gdy za parę tygodni/miesięcy Phobos nagle wyjedzie do Białorusi i zacznie nagrywać peany pochwalne dla Łukaszenki. Do tego te ostatnie pożary w Polsce. Jesteśmy na wojnie! Tak, to jest nasza wojna. Otwórzcie oczy, bo się zaczęło. Ślizgawka to tylko jedna z płaszczyzn dezinformacji.
Kiedy administrator forum przyzna się do powiązań z szemranym portalem pseudoinformacyjnym Glamrap.pl?
Dlaczego szanowany w środowisku moderator Jose nie zająknął się w filmie top 10 polskich raperów w historii o istnieniu Szefa Syntetycznej Mafii?
Dlaczego jawnie propagujący rosyjską narrację wojenno światopoglądową Phobos ma tak duży wpływ na ruchy administratorów i moderatorów forum?
Dlaczego zgodnie z tym co mówi się na grupkach internetowych Glamrap oraz Ślizgawka korzystają z tego samego serwera a ich założyciele mają tego samego menadżera?
Kto to wszystko opłaca i dlaczego rosyjskie służby wpływają na bańkę rapowa w Polsce?
W czym rosyjskim służbom przeszkadza Paluch? Tutaj każdy kumaty doda sobie dwa do dwóch i równanie wyjdzie proste...
Nie zdziwcie się gdy za parę tygodni/miesięcy Phobos nagle wyjedzie do Białorusi i zacznie nagrywać peany pochwalne dla Łukaszenki. Do tego te ostatnie pożary w Polsce. Jesteśmy na wojnie! Tak, to jest nasza wojna. Otwórzcie oczy, bo się zaczęło. Ślizgawka to tylko jedna z płaszczyzn dezinformacji.
Free bortwick
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- marmolad_k2
piatkowskistyl pisze: ↑14 maja 2024, 7:16 Kto to wszystko opłaca i dlaczego rosyjskie służby wpływają na bańkę rapowa w Polsce?
paluchowcy niczym kitowcy z power rangers
Spoiler

Spoiler
borborborbor
Czytane zachrypniętym głosem Gandziora pod ten bit
Spoiler
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
jaka świeżość po konwulsjach riwaldy, BOR4LIVE
- FruitOffTheWall
ten nóż nawet nie brzmi tak tragicznie na snippet, wiadomo na traku bedzie chujostwo
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
- marmolad_k2
-
piatkowskistyl
- Zbanowany
Niby dopiero maj ale chyba można już powiedzieć z pełnym przekonaniem, że Paluch najlepszym gościnnym raperem w 2024. To dobrze wróży przed jesiennym albumem Najlepszego Życia Diler na którym Piątkowski Autentyk zabierze nas w realny świat braterstwa i zasad oraz życia z honorem a nie bez. Bez gryzienia się w język, medialnych popłuczyn oraz mówienia tego co chce przeciętny niekumaty odbiorca.
Dodano po 1 minucie 32 sekundach:
Daily Grind w jednym z ostatnich wywiadów powiedział, że do poglądów Palucha trzeba dorosnąć i on już dorósł. Tego wam życzę.
Dodano po 1 minucie 32 sekundach:
Daily Grind w jednym z ostatnich wywiadów powiedział, że do poglądów Palucha trzeba dorosnąć i on już dorósł. Tego wam życzę.
- marmolad_k2
Życzę każdemu raperowi tak oddanych fanów jak Bortwick.
- scam_sakawa
Rap Palucha jest dokładnie przeciwieństwem tych słów. Odpisz @bortwick z innego konta jak coś.piatkowskistyl pisze: ↑14 maja 2024, 23:45 Bez gryzienia się w język, medialnych popłuczyn oraz mówienia tego co chce przeciętny niekumaty odbiorca.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
"Joo. Jestem MC. Nie jesteśmy tacy sami choć dzielimy jeden bankiet. Ty szukasz street creditu kurwa ja tu jestem bankiem.
Asocjalny w chuj ale podwórek socjolog
W całkowitej czerni odnajduję ciągle kolor
Słaby politolog poprawność zabija polot
Jestem MC daję słowo znów leci monolog
Królowie bez koron pewni siebie jak Conor
Jestem dzielni ikoną od ludzi medal of honor
BIERZ SWOJĄ EKIPĘ IDĘ Z WAMI NA SOLO
WY MACIE BEEF Z BITEM ROZJEBIĘ WAS NAWET W MONO
Jestem MC mam odwagę by mieć własne zdanie
Choć wkurwia to owieczki które dusi kaganiec
Na Fryderykach ciągle dziwnie patrzą na mnie
Pewnie słyszeli me zdanie jak bardzo szanuję branżę
Steruję tłumem nie tylko pogo lecz umysłem
Gdy piszę myślę bo mogę im wyrządzić krzywdę
Ty chcesz tylko pożywkę i lot na prywatną wyspę
Tu dusza kwitnie, rodziny nie wykarmię plikiem."
Obiektywnie to to jest zwrotka roku. Niesamowicie poskładane.
A ty wyżej co się tam prujesz - ja już postanowiłem nie dyskutować z ruskimi botami. Jeszcze napisz prześmiewczo Sowiecki Sowiecki bo chyba ci nie wgrali oprogramowania trollu Putinowy. Phobos cię napisał pewnie.
Asocjalny w chuj ale podwórek socjolog
W całkowitej czerni odnajduję ciągle kolor
Słaby politolog poprawność zabija polot
Jestem MC daję słowo znów leci monolog
Królowie bez koron pewni siebie jak Conor
Jestem dzielni ikoną od ludzi medal of honor
BIERZ SWOJĄ EKIPĘ IDĘ Z WAMI NA SOLO
WY MACIE BEEF Z BITEM ROZJEBIĘ WAS NAWET W MONO
Jestem MC mam odwagę by mieć własne zdanie
Choć wkurwia to owieczki które dusi kaganiec
Na Fryderykach ciągle dziwnie patrzą na mnie
Pewnie słyszeli me zdanie jak bardzo szanuję branżę
Steruję tłumem nie tylko pogo lecz umysłem
Gdy piszę myślę bo mogę im wyrządzić krzywdę
Ty chcesz tylko pożywkę i lot na prywatną wyspę
Tu dusza kwitnie, rodziny nie wykarmię plikiem."
Obiektywnie to to jest zwrotka roku. Niesamowicie poskładane.
A ty wyżej co się tam prujesz - ja już postanowiłem nie dyskutować z ruskimi botami. Jeszcze napisz prześmiewczo Sowiecki Sowiecki bo chyba ci nie wgrali oprogramowania trollu Putinowy. Phobos cię napisał pewnie.
- scam_sakawa
Chujowe
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Phobos co to za nowe prawo weszło że takie informacje dodajesz jak o lokowaniu produktu chyba premium nie wykupiłes w Pajtonie albo innym zjebanym programie w którym piszesz ruskie boty. No jak widać branża IT jednak upada chyba doczekam cię na zmywaku w Dublinie.Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2024, 22:10 przez brtwck, łącznie zmieniany 1 raz.
wez wypierdalaj z bieda (umyslowa) na zawsze zwiazany
Ja forum nie potrzebuję do szczęścia
Forum potrzebuje mnie jeśli chce błyskotliwe posty
Wniosek z powyższej rozkminy jest prosty
Forum potrzebuje mnie jeśli chce błyskotliwe posty
Wniosek z powyższej rozkminy jest prosty
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego bortwick cały czas leci na bana? O ile rozumiem że rivaldo pisał pierdyliard postów w wielu tematach wkurwiajac wszystkich tak ten użytnik chyba przejął tylko temat o palczanie, skąd tyle nienawiści?
CAŁE ŻYCIE MAM