Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

moxxi

Re: Kartky

Post autor: moxxi »

XDDDDD LEL ŚLIZGAWKOWICZE TAKI WYROK NA KARTKIEGO UKAMIENIOWAĆ A DUPECZKA PROPSIK KSIĘŻNICZKO SUPER URATUJEMY CIE XD
Spoiler
Obrazek
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
krychaj5

Post autor: krychaj5 »

noizeone pisze: 12 lis 2019, 20:20 Serio wystawiałbyś się na kolejny atak po ugodzeniu nożem opuszczając tym samym gardę, żeby zarejestrować dramaturgie?
kopała go, nie miała noża w ręku

mój ziom był w bardzo podobnej sytuacji, tam jak borderka leciała na niego z nożem to zdążył spierdolić do łazienki i wezwać pomoc, ale były wczesniej momenty gdzie najebana i nałykana lekami go szarpała, drapała i wtedy po kilku takich akcjach zaczął ją nagrywać bo wszystko skręcało w złą strone, przecież gdyby jej zajebał w tej szarpaninie i emocjach to byłby damskim bokserem, tak? co miałby na swoją obrone? sami widzimy po czyjej stronie stała większość ludzi przez 20 stron tematu.
Awatar użytkownika
hubi

Post autor: hubi »

Awatar użytkownika
BENGAL

Post autor: BENGAL »

ten filmik to w huj game changer i pokazuje inny swiat jak mikrospok ktorego nie dostrzegamy tylko ze tu jest ciezka patola w obiektywie co ja pamietam z dziecinstwa jak w kamienicach na paterze byly rodziny meliniarskie i sie dzialo grubo i kazdy udaje ze wyparl to z pamieci ale to trwa w sumie do dzis bo moj sasiad taki kurwa zdzichu 3 tygodnie temu ledwo uszedl z zyciem mnie na chalupie nie bylo ale sasiad inny mi przewijal rano jak sprzatal klatke ze kurwa gruba awantura o 3 w nocy zdzich darl pizde na klatce walil ludziom po drzwiach w koncu ktos mu otworzyl a zdzichu zakrwawiony trzyma sie bebechow bo w klotni mu zona wsadzila kose upierodlona od juchy cala klatka on lezy tam pod drzwiami blaga o pomoc przyjechala karetka zawineli go na stara nie zeznal powiedzial ze sie przewrocil na noz.
tutaj to jest ostro pojebana akcja i mozecie mowic co chcecie ale on ja napierdalal i z nia zyl mimo to wiec jest zwyklym cwelem co ma juz zniszczony umysl przesiakniety patologia. nie ma dla niego ratunku to kurwa. ona? drobna piekna kobitka z dobrego domu ktora studiuje jakis w huj ciezki pojebany kierunek studiow wiec musi byc inteligentna i co. rozkmincie jakie wrazenie musiala na niej zrobic jego osoba ze ona sie w nim zakochala i jak silnych emocji doswiadczyla bedac z nim. to uzaleznia jak dragi. moze wczesniej tez byla pierdolnieta ale jej osobowosc nie byla spierdolona nie widze zeby ktos pisal hehe kurwa znam te typiare od pieluchy z moim bajglem smigala do klasy kurwa ona zawsze byla pierdolnieta nie nie. ona sie wjebala kurwa w zwiazek z alkoholikiem ktory ja pograzyl i zmienil ja z jakiegos mola ksiazkowego w kogos kto wali benzo alko i siedzi z jakims zzulonym typem starszym od siebie i sie napierdalacie i wyzywacie.
ktos pierdoli ze kurwa czemu sie nie uwolnila od tego potwora to takie gadanie jak dla dzieci w szkole, ona uzaleznila sie od niego i w chwilach trzezwosci widziala w nim kurwa kochana osobe np zobaczcie se film o rysku ridlu jak jego zona kurwa zapierdala na 2 etatach ogarnia chalupe dzieci a maz kurwa nacpany na dworcu nakurwia browna i ona dalej go kocha i z nim jest kminicie. on z kolei? jak nakurwia tak wodke to wiecznie ma zerwany i huj odpierdoli cos rano wstanie nie pamieta. ja np nie pamietam okolo 2 lat zycia tzn przez mgle i z opowiesci. kolezka moj sie nakurwil kiedys i mowi do bylej zeby pakowala sie i wypierdalala z jego zycia ona czy tego chce on nawija tak spierdalaj on idzie spac wstal rano ona zawinela mandzur i wyjechala do starych i huj nie sa juz razem takze kumacie kurwa przekaz ostry jak kodachi.
zwykla typiarka poznala typa z innego swiata zakochala sie i zachwycila jego zyciem i swiatem z ktorego jest ale jak okazalo sie ze jej zyciowy gray ma drugie mroczne oblicze skandalisty to bylo juz za pozno na pociag powrotny z dworca zoo i potem nie dawala sobie rady wjebala sie w psychiatryk umyslowy zrac benzy i wiecznie szantazujac go bedac sama szantazowana i zaczela zyc takim szarym gorzkim jak pigula zyciem jakie jej pokazal pelnym kurwa intryg bolu agresji przemocy napierdalania amoku alkoholu benzo. bedzie jej w huj ciezko z tego wyjsc. on ma prawie 30 lat wiec sie nie zmieni moze jak nie bedzie pil to nie bedzie robil skandali z napierdalaniem ale moze sie zapomnic bo ma temperament latynosa jak sentino co tez kobiety lubial napierdalac tylko ze sentino cial je nozem a nie cieto jego. ja nie popieram kurwa bicia kobiet sam pare razy szona wyjebalem za drzwi za kudły ale nie zajebalem nawet z otwartej dlatego ten typ u mnie jest przekreslonym szmaciarzem
edycja w sumie 4 lat nie pamietam za dobrze
Ostatnio zmieniony 12 lis 2019, 20:29 przez BENGAL, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
noizeone

Post autor: noizeone »

Tzn ja to bym z chaty wyszedł, albo laske z niej wypierdolił, chociaz patrząc po jej stnaie emocjonlanym peirwsza opcja jest lepsza
Śniący

Post autor: Śniący »

Stuleje i spermiarze się zesrały zamiast spokojnie poczekać na rozwój wydarzeń
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Oszfaaaak, Big Little Lies na żywo

Ale pamiętajmy kto był pierwszy
Spoiler
Obrazek
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
norfnorf

Post autor: norfnorf »

kocham polski rap i to forum, tego października i listopada nawet brudne w wigilie nie przebija
Awatar użytkownika
mlody jelcz
zielony skurwiel

Post autor: mlody jelcz »

jak tę ranę na klacie to kartkiemu pewnie zrobił kolega z wytwórni guzior, który już raz przecież zrobił fejka z własną skaryfikacją mordy, to teraz wykorzystuje znajomości </sarcasm>
na ciebie mówią samosieja a na mnie zielony skurwiel
Awatar użytkownika
rakieta_rakieta

Post autor: rakieta_rakieta »

[mention]BENGAL[/mention] aka mad feminist :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
rubinstein

Post autor: rubinstein »

exyou pisze: 12 lis 2019, 20:22 O kurwa ten rok to jest złoto, najpierw G teraz Kartky, nie zapomne
Jeszcze, dosyc przykra drama nuestety, ziolo-sitko-tonciu.
Koncowka roku w polskim rapie potezna w emocje.
Tylko level upa z podsumowaniem nie bedzie niwstety.

Jose ale zes skompromitowal slizgawke :bag: :bag:
(Zewnetrznie, bo wewnetrznie, to niektore posty bialorycerzy to :bag^2: )

Ja od poczatku bylem sceptyczny i teraz sobie tryumfuje :joint:
Ostatnio zmieniony 12 lis 2019, 20:36 przez rubinstein, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
afterlight

Post autor: afterlight »

bengal w huj w punkt props
ale fala bobasow w komentarzach na fb ktorzy po tym filmiku jezeli mieli powoli jakies podejrzenia w strone rapera kartky po tym filmiku wyrzucili je do kosza i stwierdzili ja pierdole kartek stary ty to ciezko miales codziennie chciala cie zabic ja pierdole wiedzialem ze jestes niewinny jest kurwa za mocna
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
Awatar użytkownika
MoTyW
Pierwszy Mod

Post autor: MoTyW »

Bengal wyjaśnił.
moxxi

lepsze to niż 25 stron linczu gościa bo go kurwa nie lubią :rotfl:
Ja od poczatku bylem sceptyczny i teraz sobie tryumfuje :joint:
I również się pod tym podpisze :cool:
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

BENGAL pisze: 12 lis 2019, 20:27 edycja w sumie 4 lat nie pamietam za dobrze
:bowdown: :bowdown:
frontkick

Post autor: frontkick »

rubinstein pisze: 12 lis 2019, 20:32 Jose ale zes skompromitowal slizgawke
Jak skompromitował jak ten film nie rozwiewa w ogóle wątpliwości gościu
Awatar użytkownika
noizeone

Post autor: noizeone »

ja tma jeszcze od sibie dosypie (może poraz wtóry), mało jest sytuacji, w których działa to w jedną stronę
Zbl

Post autor: Zbl »

Jutro okaże się że kartky był nacpany i wjebal sobie ten noz a dziewczyna kopiąc go chciała mu go wyrwać z ręki jak brucelee i karuzela kręci się będzie dalej :rotfl:
moxxi

Bardziej chodzi o to że głównie 90% tutaj jebała rapera Kartki, a nikt nie brał pod uwage że z drugiej strony też może być coś na rzeczy :dunno:

Poza tym ona wrzuca jakieś zdjęcie z SORu które niczego nie dowodzi, a gość daje filmik jak dostał Kose i jest kopany, kurwa mać :lol:
Ostatnio zmieniony 12 lis 2019, 20:38 przez moxxi, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

moxxi pisze: 12 lis 2019, 20:37 Bardziej chodzi o to że głównie 90% tutaj jebała rapera Kartki, a nikt nie brał pod uwage że z drugiej strony też może być coś na rzeczy :dunno:
a no to jak z drugiej strony też coś było na rzeczy to typ jest usprawiedliwony
Spoiler
Obrazek
ODPOWIEDZ