najbardziej ruchable raperka
Re: najbardziej ruchable raperka
po dzisiejszym klipie z młodym matczakiem chce się zmienić na Fagatę.
Poszedł głos na jedyna słuszna opcje czyli Sz. P. AdMę
przynajmniej wiadomo, że Adma ma zawyżone głosy, bo multi smly na nią głosują
Adma typowo polacki wygląd, za jakieś 5 lat będzie grażyna pełną gębą a teraz jest w przejściu
sprawidziłem tą mei bee i jej instagram wygląda bardziej jak teaser konto jakiejś onlyfansiary, ale np. najnowsze zdjęcia z wyeksponowanym dupskiem oddają - nie powiem, że nie. jest ruchable.
Bez kitu tej, typiara co srake pokazuje. Najgorsze są te dziewczyny w tych czasach
Popi.jaku
To niby rapuje poza jękami dla klientów ? 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jak wchodziła do asfaltu to jednym z kilku elementów jej wizerunku było nie golenie pach 
xDDDD zajebisty znak charakterystyczny
dziwki basen i machanie kutasem
- genocidegeneral
na życzenie klienta
"CO?!" mówię do niego, a on do mnie "Że tego, rozumiesz, bo tutaj"
Pani Mei dobrodusznie uśmiecha się do was i zapytuje
Czy myślisz że mi imponuje twój sikor
śmigam na desce, ktoś mnie obserwuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
poznaję te mundury, wiem co to za chuje
żadna inna się do Taifun z Undy nawet nie zbliża. Kobieta ideał.
- Haczapurjan
No spoko, ale promo material, który wrzuciłeś, jest sprzed prawie 14 lat. Teraz nie jest nawet cieniem dawnej siebie. A kumam, że w temacie chodzi raczej o w miarę aktualne "oblicze", coś jak ze zdjęciem do dowodu.
a adma druga i chuj, i już nawet nie egzekwo
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Haczapurjan pisze: ↑21 sty 2026, 15:26
No spoko, ale promo material, który wrzuciłeś, jest sprzed prawie 14 lat. Teraz nie jest nawet cieniem dawnej siebie. A kumam, że w temacie chodzi raczej o w miarę aktualne "oblicze", coś jak ze zdjęciem do dowodu.
nadal jest prześliczna i trzyma figurę
no ładna jest, ale siekaieś to wszystko, nie wiem, ona daje mi bardziej wajbsy takiej lokalnej piękności co dałaby ci kosza w liceum a tera studiuje prawo, a nie jakiejś hiphopowej ghetto ass bitch, a to chyba o tych drugich jest ten temat. ta undowa to jest ten typ baby co nawet nie nazwałbym ją dupą, tylko laską.
swoją droga dzięki, że przypomnialeś, że guakamol to jeden z najgorszych nawijaczy którzy dotknęli kiedykolwiek majka na polskiej ziemi.
swoją droga dzięki, że przypomnialeś, że guakamol to jeden z najgorszych nawijaczy którzy dotknęli kiedykolwiek majka na polskiej ziemi.
Ostatnio zmieniony 21 sty 2026, 15:56 przez baqlashan, łącznie zmieniany 1 raz.
w końcu, tajfini do ankiety już
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno