Sentino
Re: Sentino
Nikt nie teskni za era dipset, tylko jeden mówi, ze wtedy byl naj lepszy jego czas.
Taki Xatar tez bardzo pózno sie wybil.
No ja potwierdzielem, ze w tej chwili jeszcze bedzie trudno w DE, ale moze sie zmieni.
Na mzee prawie nikogo nie szanuja, ale Sebka z reguly tak. Ale Autotune im za bardzo nie wchodzi.
Ganando La Vida bedzie w stylu El Malo, tylko z hiszpanskim i z lepszymi klipami.
Taki Xatar tez bardzo pózno sie wybil.
No ja potwierdzielem, ze w tej chwili jeszcze bedzie trudno w DE, ale moze sie zmieni.
Na mzee prawie nikogo nie szanuja, ale Sebka z reguly tak. Ale Autotune im za bardzo nie wchodzi.
Ganando La Vida bedzie w stylu El Malo, tylko z hiszpanskim i z lepszymi klipami.
-
ksiazenieporzadek
różnica jest taka, że xatar wybił się późno ale to było x lat temu
w 2019 szanse na wybicie sie bedac starszym sa praktycznie bliskie zera, teraz juz od malolata kazdy zaczyna i ze starych trzymaja sie tylko wyjadacze
w 2019 szanse na wybicie sie bedac starszym sa praktycznie bliskie zera, teraz juz od malolata kazdy zaczyna i ze starych trzymaja sie tylko wyjadacze
Serio ktoś wierzy że Sebek jeszcze zrobi karierę z tym co ma pod czaszką?
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
Tak, kocham go i wierzę, że się zmieni
ahah 
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
pierwszy raz widze te forum, niezle
Myslalem nad discordem fanow Sebka, ogolnie nawet taki zrobilem kilka miesiecy temu, ale jakos o nim zapomnialem. Ktos chetny?
dzisiaj w nocy ponoć wlatuje nowy Sebek, czekanko 
niech już da cokolwiek matko bosko

-
ksiazenieporzadek
no info leci od dawna, że 04.10 niby klip
w de rapie jest przyjęte ze nowosci puszcza sie o polnocy w nocy z czw na pt
chociaz u sebastiana cicho w socjalach xD
w de rapie jest przyjęte ze nowosci puszcza sie o polnocy w nocy z czw na pt
chociaz u sebastiana cicho w socjalach xD
- marco_pantani
jeszcze 30 min czekania na dobrą muzykę, szkoda tylko, że po niemiecku 
szybciej, bo spac musze
chuj tam ja sluchalbym pewnie nawet po chinsku, ale wiadomo, ze czekane najbardziej na polskie wydawnictwo
chuj tam ja sluchalbym pewnie nawet po chinsku, ale wiadomo, ze czekane najbardziej na polskie wydawnictwo