Popek
Re: Popek
wiesz co brzmi jak wyliczanka/ to coś tego kogoś cosie pojawiło na tym czymś zwanym najebawszy:
Smagalaz człowieniu, wiesz, co robimy?
Dobrze się bawimy, nawet jak nic nie palimy
Jak Lost Boyz muzyka wznosi nas na wyżyny
A jak się trafią blanciny, (To co?) wiesz, co robimy?
Kręcimy, jedziemy, wy wiecie i my wiemy
Do bitu rymy dajemy, nie po to (Oj nie), żeby wygrywać konkursy
Nie dlatego, że jest coś do powiedzenia
Czysta zajawka, trochę przemyślenia
ja pierdolę
ja pierdolę
jasny wracaj na forum
- Moltisanti
W głowie tego chlopa murzyn z faktu bycia murzynem ma jakiś lepszy gust muzyczny i zna na pamięć historie rapu od 80' do dzisiaj ze wszystkimi podgatunkami włącznie i to wcale nie tak ze wiekszosc słucha tego co dobrze wchodzi pod kodeinke. Tak się kończy moi drodzy przedawkowanie kina z Hollywood.
8na10 pisze: ↑08 lut 2024, 22:54 wiesz co brzmi jak wyliczanka/ to coś tego kogoś cosie pojawiło na tym czymś zwanym najebawszy:
ja pierdolę
a wiesz porąbańcu że to jest w pewnym sensie cover starego numeru? i nadal w chuj lepsze niż
jebana policja jebana policja jebana
- Moltisanti
Ten refren jest najlepszy bo wydaje mi się że murzyn by się do tego bujał a jakby się do tego murzyn bujał to znaczy ze jest najlepszy, periodt.
Juz przynajmniej wiem kto ogląda te reakcje murzynów na polski rap. Masz notatki do czego się bujali i czym można się jarać ?
Juz przynajmniej wiem kto ogląda te reakcje murzynów na polski rap. Masz notatki do czego się bujali i czym można się jarać ?
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Beka
skośnooki cwel chce wmówić że popek to liryczny geniusz. Istny polski kanye
po latach to tim dog przechodzi jako legenda rapu a nie jakieś brand nubian. i tutaj jest podobnie. nie słyszycie tego bo jesteście nieosłuchani, tj - dla was rap ma być w formie grzeczny, statyczny, poukładany i przewidywany - nie rozumiecie tego co dzikie, nieokrzesane i dekonstruujące utarte schematy. nie bronię tutaj jakiegoś tpsa który rapowo ssie fiuta, tylko popka - którego przekrój muzyki mniej więcej na ostatnich stronach tego tematy przytoczyłem. jeśli ktoś zarzuca mi prowo to jest po prostu głuchy. rozumiem ze ta stylistyka może komuś nie odpowiadać, ale zasługuje przynajmniej na uznanie ze względu na niekonwencjonalne podejście.
camzat za tego cwela masz liścia
camzat za tego cwela masz liścia
jasny wracaj na forum
no dokładnie, rap to muzyka buntu, rap od zawsze był muzyką łobuzów, ma korzenie w rywalizacji czyli we freestylu, który przerastał niekiedy w beefy i to już w początkach jego kształtowania, ja rozumiem że jest wolność i każdy ma prawo se rapować, ale dla mnie grzeczny rap to nie jest rap
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
Tpsa nie przeksztalcilo sie w orange? Czy o chuj chodzi.
Popek to noskill i nigdy nie bedzie legenda, chyba ze legenda spierdolenia ludzkiego, nigdy noe nagra klasyka, nigdy nikt powazny nie wymieni go nawet w top100 polskich raperow, bo to jest po prostu bardzo chujowy.
Popek to noskill i nigdy nie bedzie legenda, chyba ze legenda spierdolenia ludzkiego, nigdy noe nagra klasyka, nigdy nikt powazny nie wymieni go nawet w top100 polskich raperow, bo to jest po prostu bardzo chujowy.
nie no, w top 100 na spokojnie
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN