Skolim
Re: Skolim
Chuj w wyświetlenia. Ważne że są majty i parówy
Rapery z USA dzwonią po feat do króla latino
Rapery z USA dzwonią po feat do króla latino
- rozklad_gaussa
przeciez jak baba zobaczy te gacie na tobie to ściągnie jeszcze kolezanke tzw skolim pull, nie ma co zalowac 9 dych
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
-
starydobryhiphop
czemu skolim pojawia się w polski hip hop? On się jakoś wywodzi ze środowiska czy co?
uwierzycie że żyję w takiej piwnicy że nie słyszałem ani jednego numeru skolima
odpowiedz na to pytanie padła już wielokrotnie w tym temacie który jest jednym wielkim tribute dla króla latino, polecsm
jedna z podpowiedzi znajduje się dwa posty wyżej
jedna z podpowiedzi znajduje się dwa posty wyżej
#freefromage
Czy ci raperzy z USA to Funky Polak ?
-
starydobryhiphop
a czyli albo beka, albo wszystko co rap to hip hop, albo za mało postów przejrzałem 
no tak, nie wszystko da się sprowadzić i streścić do trzyzdaniowej odpowiedzi jak u groka, niektóre rzeczy trzeba poczuć i włożyć jakiś effort
nalej sobie jakiegoś alkoholu do szklanki, rozsiądz wygodnie włącz na głośnik daj mi jedno słowo, bebecita, nie dzwon do mnie mała, 96, wyglądasz idealnie, track z kotolga, mata, featy z hellfieldem i inne największe skolimowe hiciory zapoznaj z tematem i zrozumiesz jaka legendę skolim ma na forum i dlaczego znajduje się właśnie w tym dziale i reprezentuje hip hop jak nikt inny
nalej sobie jakiegoś alkoholu do szklanki, rozsiądz wygodnie włącz na głośnik daj mi jedno słowo, bebecita, nie dzwon do mnie mała, 96, wyglądasz idealnie, track z kotolga, mata, featy z hellfieldem i inne największe skolimowe hiciory zapoznaj z tematem i zrozumiesz jaka legendę skolim ma na forum i dlaczego znajduje się właśnie w tym dziale i reprezentuje hip hop jak nikt inny
#freefromage
- marmolad_k2
TEMPERATURAAAAAAA
-
starydobryhiphop
reprezentuje hip hop - serio czy ironicznie? bez przyjebki, nie ma złej odpowiedzi, wtedy będę już na bieżąco przynajmniejMizter pisze: ↑dzisiaj, 12:56 no tak, nie wszystko da się sprowadzić i streścić do trzyzdaniowej odpowiedzi jak u groka, niektóre rzeczy trzeba poczuć i włożyć jakiś effort
łańcuchy, cycate laski na klipach, samochody, groupies, swag, przewozka, interakcja z fanami od klubu do klubu, brak strachu przed wejściem w konfrontacje z hejterami (vide ostatnia aferka z „artystami”) i niekończąca się pewność siebie
oczywiście również duma z pochodzenia straight outta podlasie nie zapomniał skąd przybył
oczywiście również duma z pochodzenia straight outta podlasie nie zapomniał skąd przybył
#freefromage
dobry matching z nickiemstarydobryhiphop pisze: ↑dzisiaj, 12:18 czemu skolim pojawia się w polski hip hop? On się jakoś wywodzi ze środowiska czy co?
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
skolim = bardziej hip-hop niż cześki dukające jaki to z nich prawdziwy hip-hop i próbujący ludziom wmawiać czego mają słuchać a czego nie
e: no i przy okazji największy żyjący Polak
e: no i przy okazji największy żyjący Polak
17. Zjedz skręta feat. Żary