Skolim

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

edenmar

Re: Skolim

Post autor: edenmar »

Chuj w wyświetlenia. Ważne że są majty i parówy

Rapery z USA dzwonią po feat do króla latino

Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

przeciez jak baba zobaczy te gacie na tobie to ściągnie jeszcze kolezanke tzw skolim pull, nie ma co zalowac 9 dych
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.

free fromage
starydobryhiphop

Post autor: starydobryhiphop »

czemu skolim pojawia się w polski hip hop? On się jakoś wywodzi ze środowiska czy co?

uwierzycie że żyję w takiej piwnicy że nie słyszałem ani jednego numeru skolima
Awatar użytkownika
Mizter

Post autor: Mizter »

odpowiedz na to pytanie padła już wielokrotnie w tym temacie który jest jednym wielkim tribute dla króla latino, polecsm

jedna z podpowiedzi znajduje się dwa posty wyżej
edenmar pisze: wczoraj, 21:05 Rapery z USA dzwonią po feat do króla latino
🌴 latinogang 🌴

#freefromage
Jasion94

Post autor: Jasion94 »

Czy ci raperzy z USA to Funky Polak ?
starydobryhiphop

a czyli albo beka, albo wszystko co rap to hip hop, albo za mało postów przejrzałem :)
Awatar użytkownika
Mizter

no tak, nie wszystko da się sprowadzić i streścić do trzyzdaniowej odpowiedzi jak u groka, niektóre rzeczy trzeba poczuć i włożyć jakiś effort

nalej sobie jakiegoś alkoholu do szklanki, rozsiądz wygodnie włącz na głośnik daj mi jedno słowo, bebecita, nie dzwon do mnie mała, 96, wyglądasz idealnie, track z kotolga, mata, featy z hellfieldem i inne największe skolimowe hiciory zapoznaj z tematem i zrozumiesz jaka legendę skolim ma na forum i dlaczego znajduje się właśnie w tym dziale i reprezentuje hip hop jak nikt inny
🌴 latinogang 🌴

#freefromage
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

TEMPERATURAAAAAAA
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
starydobryhiphop

Mizter pisze: dzisiaj, 12:56 no tak, nie wszystko da się sprowadzić i streścić do trzyzdaniowej odpowiedzi jak u groka, niektóre rzeczy trzeba poczuć i włożyć jakiś effort

nalej sobie jakiegoś alkoholu do szklanki, rozsiądz wygodnie włącz na głośnik daj mi jedno słowo, bebecita, nie dzwon do mnie mała, 96, wyglądasz idealnie, track z kotolga, mata, featy z hellfieldem i inne największe skolimowe hiciory zapoznaj z tematem i zrozumiesz jaka legendę skolim ma na forum i dlaczego znajduje się właśnie w tym dziale i reprezentuje hip hop jak nikt inny
reprezentuje hip hop - serio czy ironicznie? bez przyjebki, nie ma złej odpowiedzi, wtedy będę już na bieżąco przynajmniej
Awatar użytkownika
Mizter

łańcuchy, cycate laski na klipach, samochody, groupies, swag, przewozka, interakcja z fanami od klubu do klubu, brak strachu przed wejściem w konfrontacje z hejterami (vide ostatnia aferka z „artystami”) i niekończąca się pewność siebie

oczywiście również duma z pochodzenia straight outta podlasie nie zapomniał skąd przybył
🌴 latinogang 🌴

#freefromage
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

starydobryhiphop pisze: dzisiaj, 12:18 czemu skolim pojawia się w polski hip hop? On się jakoś wywodzi ze środowiska czy co?

uwierzycie że żyję w takiej piwnicy że nie słyszałem ani jednego numeru skolima
dobry matching z nickiem
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Awatar użytkownika
zygi

Post autor: zygi »

skolim = bardziej hip-hop niż cześki dukające jaki to z nich prawdziwy hip-hop i próbujący ludziom wmawiać czego mają słuchać a czego nie

e: no i przy okazji największy żyjący Polak
17. Zjedz skręta feat. Żary
ODPOWIEDZ