A co do show to średniawka w chuj tylko to nie problem kendricka, a chujowego nagłośnienia to wszystko tam płasko brzmi + po chuj brać raperów żeby później co chwile jakieś słowo wypikac
Wszystko jest kawałem oraz żartem Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
many-s pisze: ↑10 lut 2025, 10:22
Mój głos jest za Kendrickiem bo to jest hip hop kultywujący tradycje muzyczną, a nie nastawiony tylko na profit produkt.
Dobre prowo było, ale musiałeś wszystko popsuć ech
Drake wygrał automatycznie po tym jak Kendrick wydał najbardziej irytującą piosenkę w historii po czym była najgorsza w historii masowa euforia z upadku kogoś, każdy kto w tym uczestniczył, a szczególnie każdy kto tańczył do tego gówna i krzyczał minorrr zasługuje na śmierć, może Drake jest pedofilem jeśli tak to też zasługuje na najgorsze ale to sprawa dla sądu, Kendrick na publiczną egzekucję za not like us I ten koszmarny album i ten występ i wszystko inne, każdy kto broni kendricka też powinien obserwowany być
Offtopic: jakbyś umiał zapomnieć o całym kontekście otaczającym tą piosenkę i nie brać tekstu poważnie, czyli usłyszeć ją tak jak brzmiała w głowie Lennona a nie jak brzmi dla nas, usłyszałbyś to co ja, czyli jedną z tych piosenek które pokazują że Lennon był bogiem który zstąpił na ziemię jak Kanye west. To nie są moi ulubieni artyści (Kanye lubię tylko tlop, Lennona z 10 piosenek) ale Kanye i John Lennon zawsze brzmią dla mnie jak nieludzie tylko prorocy zesłani na ziemię czy anioły wiem że cringe ale moje religijne przekonania kazały mi to napisać bo obraziłeś mesjasza
Smly pisze: ↑10 lut 2025, 14:10
Drake wygrał automatycznie po tym jak Kendrick wydał najbardziej irytującą piosenkę w historii po czym była najgorsza w historii masowa euforia z upadku kogoś, każdy kto w tym uczestniczył, a szczególnie każdy kto tańczył do tego gówna i krzyczał minorrr zasługuje na śmierć, może Drake jest pedofilem jeśli tak to też zasługuje na najgorsze ale to sprawa dla sądu, Kendrick na publiczną egzekucję za not like us I ten koszmarny album i ten występ i wszystko inne, każdy kto broni kendricka też powinien obserwowany być
nie oszukujmy sie, nic nie trybisz z rapu. wlacz sie jakiegos dwudziestoletniego polaka udającego czarnucha XD
haha wy jesteście pierdolnięci max, murzyn se wyszedł na scenę w przerwie ich największego sportowego święta, które ogląda ponad 42% amerykanów i razem z calym stadionem nazwał go pedofilem, zaprosił jego byłą - bogini amerykańskiego tenisa do crip walku w międzyczasie a tu jeden z drugim wymyślają kolejne argumenty na wygraną kanadyjskiego gamonia
Drogi pamiętniczku, 11 lutego br. to dzień, w którym pierwszy raz napisałbym do uż @ffeee że się z nim zgadzam ale się wstydzę
To jakie posty tu lecą od paru dni to jest lepsze niż kabarety, proszę ja ciebie. Kędryk słaby i nUdNy, Drake wygrał.