[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
dobrymi chęciami to jest piekło wybrukowane, fajnie, że każdy jest kowalem swojego losu, ale nie każdy ma kilka kuźni na start od starych
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
To bogactwo to już się może ciągnąc od dziadka rocznik 1897
- Haczapurjan
a to ich wina że urodzili się w bogatej rodzinie? mają się odciąć od rodziny i nie korzystać z dobrodziejstwa majątkowego którym chcą się z dzieckiem podzielić? ja też bym korzystał
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Tak, mają się odciąć. Mes powinien normalnie polecieć z dziadkiem, że jest pedałem.
prawda, niektórzy napierdalają młotem w kuźni u starych a niektórzy muszą nieść swój krzyż (wielkie pozdro dla Jezusa)
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
@Milahovic pięknie tu daje. dumnie i otwarcie wykrzykuje na głos przed wszystkimi to co wielu ziutków ma z tyłu głowy ale nieudolnie to próbuje zagłuszać propagandą sukcesu.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- Haczapurjan
No IMO naturalny odruch na widok blichtru i przepychu, który przyszedł do kogoś znikąd, u każdego cienko przędzącego człowieka niemającego widoków na poprawę bytu socjoekonomicznego, to po prostu rozżalenie i złość.
Nie stygmatyzowałbym takich ludzi. Rewolucje nie wzięły się znikąd, dlatego tak PiS zyskiwał wśród najuboższych warstw społecznych, a obecne liby są hejtowane przez doły społeczne. Zresztą przeze mnie też są, mimo że z powodzeniem mogę się zaliczać do klasy średniej, bo mam własne mieszkanie, kilkuletni samochód i kiedyś nawet byłem na wakacjach w Ustce (chyba w 2005)."To brzmi słodko jak Wedel, gdzie Eden, choć pod tym samym niebem nie każdemu Bóg przyświeca"
dzisiaj sobie sluchalem Odkupienia i tam sa wersy o nazistach
moze do tego tez bil Mes z tym AdolfemMiałem parę pomysłów, z których nikt nie skorzystał
Przeczytałem kilka książek o nazistach
Pierdolę nazistów, żeby była jasność
Ale czytam o nich, jak nie mogę zasnąć
Spoiler
sorry jak bylo poruszone ale najebaliscie tyle stron tutaj ze nie przebrnalem przez wszystko
-
VerminatorX
Wracając do postów o gasnącej popularności Tedego i jego dywersyfikacji obdiorców - jestem pewien, że na pewno głodem nie przymiera i nie rwie sobie włosów z pleców, jak tu opchnąć wiecej płyt. Nadal dużo koncertuje, albumy nagrywa już pewnie jako hobby i przyzwyczajenie. Jeśli ma cokolwiek między uszami, to zadbał o oszczędności.
- Cz4rny1337
- Moderator
zatkaną klimpe między uszami ma
no i w studiu se nagrywac mozna tez pewnie cos tam zarabia
no i w studiu se nagrywac mozna tez pewnie cos tam zarabia

Wiadomo ze eat the rich to rigczowa postawa.
Że w Polsce jeszcze katastralnego nie ma to jest jakieś nieporozumienie. A do władzy powoli dochodzą jakieś libertarianskie twory typu Mentzen który jak Korwin twierdzi ze chcacemu nie dzieje krzywda i kazdy jest kowalem własnego losu. Tylko jakimś dziwnym trafem obydwaj pochodzą z zamożnych rodzin, Korwin ponoć nawet z bardzo zamożnej
Że w Polsce jeszcze katastralnego nie ma to jest jakieś nieporozumienie. A do władzy powoli dochodzą jakieś libertarianskie twory typu Mentzen który jak Korwin twierdzi ze chcacemu nie dzieje krzywda i kazdy jest kowalem własnego losu. Tylko jakimś dziwnym trafem obydwaj pochodzą z zamożnych rodzin, Korwin ponoć nawet z bardzo zamożnej
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
trochę na temat, warto przypomnieć grafiki jaką Tede zapowiadał diss na Peje
Spoiler

FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Ojciec Mesa to jest na pewno multimilioner. Kardiochirurg spokojnie ponad 100k wyciągnie na miesiąc z jednego tylko etatu. Zarobki lekarzy są absurdalnie wysokie, widzę to po swoich znajomych, którzy mają rodziców lekarzy. Jak Schmidt Senior odejdzie do lepszego świata i Mes dostanie choćby tylko część majątku po nim to będzie bogatszy od wielu raperów z czołówki sceny. Ale będzie miał używanie, będzie mógł się fleksować, że może kupić hurtem kilka bloków zamiast parę mieszkań na wynajem.
wykupi sobie label jakiegoś kasztana który go będzie wyzywał od bananów i upewni się żeby nic więcej już nigdzie nie nagrał, odwoła, prawdziwy hustler 
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
- Haczapurjan
Wątpię, że aż tak śledził dyskografię Tedego, w dodatku tak niszowy album jak "Odkupienie", który nie zawojował mainstreamu i który był w sumie dodatkiem do "Mefistotedesa", żeby album mógł być 2CD i Wieprz mógł dostać złoto za li tylko 7,5k sprzedanych egzemplarzy, a nie 15k jak w przypadku albumu 1CD.
Po prostu pił do
i nie ma co rozkminiać.Adolf Hitla, bo 88 ten bit ma
Młodzi są labilni w poglądach. Najlepiej świadczy o tym nagły przepływ potencjalnych wyborców Mentzena do Zandberga. Oni nie mają jeszcze ukształtowanych poglądów, anachroniczne wojenki na linii prawica-lewica (też notabene anachroniczne pojęcia) ich nie grzeją, a z korwinizmu się wyleczą jak tylko pójdą do pierwszej roboty zapierdalać u janusza. Wielu już przez to przechodziło.Karkovsky pisze: ↑01 wrz 2025, 13:00 Że w Polsce jeszcze katastralnego nie ma to jest jakieś nieporozumienie. A do władzy powoli dochodzą jakieś libertarianskie twory typu Mentzen który jak Korwin twierdzi ze chcacemu nie dzieje krzywda i kazdy jest kowalem własnego losu. Tylko jakimś dziwnym trafem obydwaj pochodzą z zamożnych rodzin, Korwin ponoć nawet z bardzo zamożnej
który btw okazał się lepszym albumem od płyty właściwejHaczapurjan pisze: ↑01 wrz 2025, 13:04 Wątpię, że aż tak śledził dyskografię Tedego, w dodatku tak niszowy album jak "Odkupienie", który nie zawojował mainstreamu i który był w sumie dodatkiem do "Mefistotedesa", żeby album mógł być 2CD i Wieprz mógł dostać złoto za li tylko 7,5k sprzedanych egzemplarzy, a nie 15k jak w przypadku albumu 1CD.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Pewnie hajs ma. Ktoś tu wrzucał wywiad na jakimś trawniku po koncercie gdzieś tam i opowiadał cały zajarany (bo to jeszcze przed drugim dissem na mesa było) jaki to zajarany nie wbije do studia i nie będzie tego nagrywał. Zajawka kipi i kipieć przestać nie chce. Chłop to robi całe życie, można śmiało powiedzieć, że to zapoczątkował i jako pierwszy pokazał na czym polega całe to flow, charyzma i pisanie tekstów. Żywa legenda, ale tym swoim przeciąganiem i nagrywaniem chujni po czterdziestce strasznie to rozwodnił. No tutaj to brzmiał jak podróżnik w czasie:VerminatorX pisze: ↑01 wrz 2025, 12:59 Wracając do postów o gasnącej popularności Tedego i jego dywersyfikacji obdiorców - jestem pewien, że na pewno głodem nie przymiera i nie rwie sobie włosów z pleców, jak tu opchnąć wiecej płyt. Nadal dużo koncertuje, albumy nagrywa już pewnie jako hobby i przyzwyczajenie. Jeśli ma cokolwiek między uszami, to zadbał o oszczędności.
Co tu jest takiego wyróżniającego się?
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
jak tak zajawka kipi gęsta to siema tede zioom, gdzie jest kurwa diss halo? już ponad 48h minęło
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111