Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
nasz najlepszy mecz w ostatnich czasach i prawdziwe pokazanie potencjalu to 1;1 z espana za sousy siwego bajeranta
To 1:1 z Hiszpania to już jakimś mitem obroslo jak Wlochy za Brzeczka, gdzie 1pkt i wyciągnięty karny zaburzają percepcję, w tamtym okresie mieliśmy obronę dziurawa jak sito obecnie; zreszta wystarczy na liczby z tego meczu spojrzeć
- scam_sakawa
To 1:1 fartowne, ale wtedy chcieliśmy grać trochę do przodu, za mojego życia tylko pod Siwym taki styl prezentowaliśmy.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Bez kitu za siwego bajeranta sie dzialo na boisku, wyniki byly takie sobie ale gra mogla sie podobac i mysle ze z czasem wyniki tez by przyszly wtedy, niestety sam przystojny portugalczyk nie patrzyl na to tak pozytywnie i sie katapultowal bez sentymentu
Mam małego, a rapuję jakbym miał dużegoprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
no wynik moze fartowny, ale chodzi o gre, pileczka chodziła taka prawda, zreszta wyniki siwego w salernitanie to nie jest przypadek, to jest gosc z warsztatem, zwłaszcza, ze mamy duzo grajkow z ligi włoskiej, tez mysle, ze gdyby nie jego charakter pozaboiskowy to bysmy mieli z naszych orzelkow pod jego batutą pociechę
Gościu kurwa mieszkałem pół roku w Czechach i widzialem co tam się dzieje w barach kiedy ich reprezentacja gra w hokeja. Emocji w chuj, bo to jest sport, drużyna narodowa, rywalizacja, o chuj Ci chodzi w ogóle? Każdy przeżywa na swoj sposób. Różne rzeczy różnie działają na różnych ludzi ja jestem kibicem tego sportu, co weekend oglądam parę spotkań chyba że mnie na chacie nie ma i dlatego po takim meczu nie umiałem zasnąć. Mam się puknąć w łeb, bo piłka nożna która jest moją zajawka od zawsze wzbudza we mnie emocje? To tylko piłka nożna.exyou pisze: ↑11 wrz 2023, 9:00No tak kurwa rzeczywiście.
Ludzie puknijcie się w łeb, to tylko piłka nożna.
Przeżywacie jakby to była sprawa życia i śmierci i dlatego tak jest że te marnoty tak grają bo czują oddech tylu ludzi.
Zazdroszczę takim Czechom że oni mają podejście na zasadzie będzie to będzie nie to nie, hokej ważniejszy, napijemy się piwa to najistotniejsze.
Dlatego Czesi pomimo chujowego potencjału ludzkiego grają bardzo dobrze bo tam nie ma presji.
Ale Czesi nie muszą leczyć kompleksów sportem bo to zawsze było MIESZCZAŃSTWO a nie jak Polaki chłopy pańszczyźniane.
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
imagine dyskutować z exyou
To tylko piłka nożna, najważniejsza z nieistotnych rzeczy.
A Polacy są słabi bo nie mają mentalu zwycięzców.
Bo kto ma go mieć Piotruś Zieliński czy Kiwiorek który się boi swojego cienia?
A Polacy są słabi bo nie mają mentalu zwycięzców.
Bo kto ma go mieć Piotruś Zieliński czy Kiwiorek który się boi swojego cienia?
Mecz z Francją wyglądał strawnie, głównie dlatego, że Francja mając na skrzydłach Mbappe i Dembele i wiedząc, że chuja umiemy w ataku pozycyjnym, oddała nam piłkę, nastawiając się na kontry. Gdyby Zielowi wpadło na 1:0 to mecz zmieniłby się w Argentyna-Polska, czyli jedno wielkie oblężenie naszej bramki. Nie dajcie się zwieść, że w tym starciu było coś do ugrania.
A druga sprawa jest taka, że o ile krytykowałem wtedy Michniewicza za ten autobus, to teraz zastanawiam się, czy on po prostu nie dokonał poprawnej diagnozy i nie dostosował do tego gry. Psychikę polskiego reprezentanta jest krucha. Jeśli straci bramkę w pierwszym meczu, to jest w stanie otrząsnąć się z tego dopiero 2 tygodnie później na Malediwach, kiedy on sam jest już po 3 meczach i odpadnięciu z turnieju, a trener jest zwolniony. Tak więc patrząc na tę bandę chuja, to zaczynam bardziej rozumieć tych Brzęczków i Michniewiczów.
A druga sprawa jest taka, że o ile krytykowałem wtedy Michniewicza za ten autobus, to teraz zastanawiam się, czy on po prostu nie dokonał poprawnej diagnozy i nie dostosował do tego gry. Psychikę polskiego reprezentanta jest krucha. Jeśli straci bramkę w pierwszym meczu, to jest w stanie otrząsnąć się z tego dopiero 2 tygodnie później na Malediwach, kiedy on sam jest już po 3 meczach i odpadnięciu z turnieju, a trener jest zwolniony. Tak więc patrząc na tę bandę chuja, to zaczynam bardziej rozumieć tych Brzęczków i Michniewiczów.
A ja mam wrażenie że to właśnie tłusty w pewnym sensie zrobił z nich takie pizdy.
- Bunnymen77
a wczesniej to niby nimi nie byli?
Ale tłustego nie było jak wychodzili obsrani na Senegal, czy Słowację. Oni zawsze pierwszy mecz przegrywają, a potem załamanie nerwowe i koniec turnieju. To są takie pizdy, że tracą gola i jest koniec świata, więc Czesiu zadbał o to, by nie stracili z Meksykiem, a dalej jakoś będzie.
ale przecież zespoły Czesia tak grają niezależnie jakich ma piłkarzy, teraz poszedł do Arabii i grają tam mecze z 30% posiadania i o wiele mniejszą liczbą strzałów niż rywal. Imo on inaczej nie potrafi niż opcja, że tak diagnozuje swoje zespoły, on jest bardziej trenerem który patrzy na rywala i jak go zneutralizować niż myśli 'co my możemy tutaj zrobić samemu'.
historia zweryfikuje cześka "zadaniowca" pozytywnie

dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
- ConeyIsland
Fernando Santos nie zostanie zwolniony we wtorek z funkcji selekcjonera reprezentacji Polski. Portugalczyk spotkał się z prezesem PZPN w Warszawie, lecz nie zapadły żadne konkretne decyzje. Jak poinformował dziennikarzy team manager kadry Jakub Kwiatkowski, kolejnych wiadomości możemy spodziewać się jeszcze w tym tygodniu, kiedy dojść ma do drugiego spotkania obu panów.
Tu jest dużo racji, ale ten mecz z Meksykiem, był w moim odczuciu karykaturalny, nawet jak na niego. Takie miałem odczucie oglądając go. On tam nie chciał spróbować czegokolwiek.potter pisze: ↑12 wrz 2023, 11:49 ale przecież zespoły Czesia tak grają niezależnie jakich ma piłkarzy, teraz poszedł do Arabii i grają tam mecze z 30% posiadania i o wiele mniejszą liczbą strzałów niż rywal. Imo on inaczej nie potrafi niż opcja, że tak diagnozuje swoje zespoły, on jest bardziej trenerem który patrzy na rywala i jak go zneutralizować niż myśli 'co my możemy tutaj zrobić samemu'.
polska meksyk najgorszy mecz jaki widziałem w życiu to na pewno
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Ale za Sousy właśnie tak nie było bo nawet jak tracili bramkę to nie było psycha sitting tylko walka.Bakan pisze: ↑12 wrz 2023, 10:41 Ale tłustego nie było jak wychodzili obsrani na Senegal, czy Słowację. Oni zawsze pierwszy mecz przegrywają, a potem załamanie nerwowe i koniec turnieju. To są takie pizdy, że tracą gola i jest koniec świata, więc Czesiu zadbał o to, by nie stracili z Meksykiem, a dalej jakoś będzie.
- ConeyIsland
w meczu z albanią do nieuznanej bramki nasze chujki przynajmniej były na boisku, z meksykiem zostali w szatni więc w kategorii gówna czy sraczka u mnie również mecz z meskykiem był większą klaką