Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
W ogóle ktoś poważny mówi o tych wymianach na linii Inter - Chelsea czy po prostu byle pismaki pierdoły pociskają
obrzydliwe jest to robienie klikow na sousie w polskim internecie, czlowiek z godnoscia ma w huju goscia odkad opuscil polske repke, krzyz na droge i esa, ale jebane polaki musza sie popisywac a tfu na nich jeszcze zatesknia po kadencji impotenta czeska
Taa, od jego odejścia co jakiś czas widziałem artykuły o nim, ludzie tam emocjonują się w komentarzach, strasznie żenujące, aż mam wrażenie, że na liście top 10 sukcesów polskiej piłki w XXIw. na pierwszym miejscu by się znalazło zwolnienie Sousy z Flamengo.
PAULO Sousa zwolniony z Flamengo! Twitter grzmi [NASZ NEWS]
[PiLne]
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

Zidane w PSG
https://linktr.ee/don_kebo
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Ruszyła dzisiaj sprawa z transferem De Jonga do United. Frenkie jest otwarty na ten ruch, United złożyło dzisiaj pierwszą ofertę która została odrzucona. Barca chce minimum 100 baniek. IMO ten transfer dojdzie do skutku prędzej czy później.
Aurelien tuchameneni.... Oficjalnie w realu prezentacja w pon
Jak narazie dobre okienko
Jak narazie dobre okienko
Wszystko jest kawałem oraz żartem
- nihil Novi
- FruitOffTheWall
Wlazło w Stali, może wypalić
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Darwin już niby here we go, taka sama kwota jak tszłameni do Realu
Tottenham chce Richarlisona.
Tottenham chce Richarlisona.
wjechały oficjalki Nuneza w LFC i Haalanda w City
wielkie pozdro dla obu panów, świat może teraz doceniać ich bezpośrednią rywalizację tak jak ja 24 maja 2019 r. w Łodzi
Ale będzie fajna liga. Oby tylko arsenal nie dał dupy na rynku
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Powrót Lukaku do Interu to już chyba tylko kwestia czasu, co za koleś...
DiMarzio: Oferta 5mln za roczne wypożyczenie Lukaku odrzucona, ale oba kluby chcą się dogadać i pewnie skończy się na kwocie 10mln ojro.
Potężnie zostaliśmy wyruchani przez tę belgijską kurwę, nie przypominam sobie wielu gorszych transakcji na tym poziomie w piłce xD
Natomiast koniec końców myślę, że to może być wskazówka jak będą działać nowi właściciele. Za Romana po takiej transakcji pewnie łatwiej byłoby wyjebać trenera i starać się dopasować napastnika za 100 baniek, a tu jednak widać, że chyba chcą dać Tuchelowi poukładać te klocki po swojemu.
Potężnie zostaliśmy wyruchani przez tę belgijską kurwę, nie przypominam sobie wielu gorszych transakcji na tym poziomie w piłce xD
Natomiast koniec końców myślę, że to może być wskazówka jak będą działać nowi właściciele. Za Romana po takiej transakcji pewnie łatwiej byłoby wyjebać trenera i starać się dopasować napastnika za 100 baniek, a tu jednak widać, że chyba chcą dać Tuchelowi poukładać te klocki po swojemu.
Kocham, pozdrawiam
-
Bisclavret
nie wiem czy to najbardziej bekowy transfer w historii piłki ale top5 to na pewno