[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
proponuje zasadzkę umawiając się (prywatnie oczywiście żeby szybciej było) na jakiś zabieg u dr. starego mesa i porwanie go dla okupu. Jako okup proponuje nagranie oświadczenia przez Mesa jak Firma dała dla Pam Pama
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2025, 10:06 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Tede zrobilby najlepszy dojazd Mesowi, gdyby odkurzył kontakty Macieja Granieckiego i wylobbował rozpoczęcie prac nad podatkiem katastralnym
o kurwa. dalbym z 50zl żeby choć jedna piąta tego zaszła.dr zjeb pisze: ↑01 wrz 2025, 10:04 W jakiejś pięknej, alternatywnej rzeczywistości Tede też odpina wroty i wjeżdża na grubo w Lil Rycha, babę jego i samego Piotera-szalonego rapowego barona, niczym przywódca rewolty chłopskiej, kręcąc w międzyczasie klipona jak to jego przydupasy polują na Mesa po Warszawie i koczują w czarnej audicy pod przedszkolem, pod klatką czy u starego pod siedzibą, rozpiedalają szyby w oknach mieszkań z których familia Szmidt ciągnie kwit i tego typu wesołe psikusy.
Dodano po 53 sekundach:
ktoś musi powiedzieć sprawdzam szaleństwu mesa
W sumie ta zajawka landlordzka spina się elegancko z gościnnością, z jaką mes wita imigrantów z Ukrainy, komus mlody rychu będzie musial wynajmować te mieszkania żeby móc przejść przez życie nie stając się nigdy robotną suką
O marności Tedego najlepiej świadczy fakt, że wystarczyło być trochę bardziej oldskulowym i nagle jest fala propsów, podczas gdy przykładowe wrzutki z ostatniej płyty robią tragiczne liczby
Skrzydła - 106k odsłon w 3 tygodnie
Numer z Leosią - 126k w 4 miesiące
Pod (chyba - poprawcie mnie jeśli nie) pierwszym singlem z Vox Veritatis - Scara Baina - 410k w rok
Pod tym kątem dobrze się z Mesem dobrali xD
Peja też nie kręci mocnych liczb teraz, ale pod pierwszym klipem z nowego Slums Attack nabił 2,7 miliona po roku
Duża część fanów Pei to rondlarze którzy nie słuchają krytycznym uchem, tylko słuchają z przyzwyczajenia
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
ciekawe ile stary mesa ma lat jak jego dziadek urodził sie w 1897
Bo to był pierwszy singiel po wielu latach, okoliczności były ciekawe, już tego nie powtórzą.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Dziadek pewnie jeszcze żyje mając ponad 100 lat dzięki przetaczaniu młodej krwi przez elity
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
No ale jakie one liczby mają robić u schyłku kariery? Przecież to ich ostatnie pierdniecia. Słuchajcie Mario ma 40 lat. Dawaj Mario dawaj Mariomario995 pisze: ↑01 wrz 2025, 10:11O marności Tedego najlepiej świadczy fakt, że wystarczyło być trochę bardziej oldskulowym i nagle jest fala propsów, podczas gdy przykładowe wrzutki z ostatniej płyty robią tragiczne liczby
Pod (chyba - poprawcie mnie jeśli nie) pierwszym singlem z Vox Veritatis - Scara Baina - 410k w rok
Peja też nie kręci mocnych liczb teraz, ale pod pierwszym klipem z nowego Slums Attack nabił 2,7 miliona po roku
No dokładnie, Tede nie ma już nic do zaoferowania słuchaczowi. To nie brzmi nawet jako stary dobry odgrzewany kotlet z jego twórczości .
Mój styl życia to Piątkowo
no i jakościowo te kawałki to jest dla mnie taka marnośc, że dziwie sie że w ogóle komus tego skrzeczenia chce sie jeszcze słuchać. Jak dla mnie typ całą swoją charyzme i stylówe stracił po beefie z peją, później troche pokopiował ameryczke i ludzie sie jarali, a tera to jak dla mnie po prostu wypalony raper i tak te 88 lajny to dużo powyżej jego aktualnego poziomumario995 pisze: ↑01 wrz 2025, 10:11O marności Tedego najlepiej świadczy fakt, że wystarczyło być trochę bardziej oldskulowym i nagle jest fala propsów, podczas gdy przykładowe wrzutki z ostatniej płyty robią tragiczne liczby
- Haczapurjan
Dlatego powinien zostać przy takiej stylówie, bo młode oskarki z brokułem na łbie i tak się nie będą już nim jarać, bo Tede to dla nich relikt przeszłości, a tak to może chociaż część jakichś dinozaurów przyciągnie z powrotem.mario995 pisze: ↑01 wrz 2025, 10:11 O marności Tedego najlepiej świadczy fakt, że wystarczyło być trochę bardziej oldskulowym i nagle jest fala propsów, podczas gdy przykładowe wrzutki z ostatniej płyty robią tragiczne liczby
Featy z jakimiś Yangami z Metina, Leosiami, jelonkami bambi, skolimami na nic się zdały. Drugiego boomu jak przy Vanillihaj$ nie będzie.
E: Chwytał się wszystkiego czego się dało. Chillwagonów, sronów, no niestety to nie było remedium jak widać
Ostatnio zmieniony 01 wrz 2025, 10:29 przez Haczapurjan, łącznie zmieniany 1 raz.
Tede gra nadal jakieś koncerty po wypidówach i nie tylko, a Peja to tylko na Festiwalu Piosenki Poznańskiej co najwyżej
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Na samej swojej legendzie powinien raczej wyciskać więcej. Bardzo mało ludzi przy nim zostało jako słuchacze. Ostry, Peja czy Małpa lepiej sobie na dłuższą metę radzą. Rahim z Fokusem więcej na tributach PFK wyciągną chyba niż Tedzik na swoich płytach teraz
-
WesolyJozek