Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Legia ma serie 17stu meczów z rzędu bez porażki, licząc sparingi 26.
18 Z, 7 R
ostatni mecz przegrany w Płocku 14 października
nie pamiętam takiej serii
18 Z, 7 R
ostatni mecz przegrany w Płocku 14 października
- Cz4rny1337
- Moderator
przecież zaraz zmieni, tak za 15 minut
- Cz4rny1337
- Moderator
Mudryk z golem dziś
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2023, 22:37 przez yaneq, łącznie zmieniany 1 raz.
A tymczasem Tuchel ugotował odpadnięcie Bayernu z pucharu Niemiec
Milly - Hendo <3 moi Brexit Boys
- Cz4rny1337
- Moderator
JEDEN PUNKT DO PEWNEGO UTRZYMANIA!
Piękny remis z rezerwami Liverpoolu, kto by się spodziewał 0-0
Piękny remis z rezerwami Liverpoolu, kto by się spodziewał 0-0
obrzydliwa jest ta bezradność, gdyby mieli choć cień godności przy wykończeniu to wyjaśniają ich w pierwszej połowie, bo w drugiej to już sami nie wierzą że potrafią coś strzelić i tak się kręci ten kurwidoł
dziękuje za to widowisko, widzimy się w przyszłym sezonie, oczywiście liczę na kolejny podział punktów po bezbarwnej
Gallagher niesamowity jest to zmiennik
Takiego wyniku właśnie oczekiwałem, co mi w FPL zapunktowali, Alison, Kepa, Chilwell, James <3
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

- Cz4rny1337
- Moderator
Bruno: "We created enough chances to win the game. Two were disallowed. The boys gave everything, they played with their heart and you cannot ask for more."
ja Wam mówię to Potter ogolony jest
ja Wam mówię to Potter ogolony jest

Real Madryt: Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Camavinga; Kroos, Modrić, Valverde; Rodrygo, Vinícius i Benzema
Kroos i Modric razem? Na tak wybieganą Barcelonę? Strzał w kolano. Tchouameni na ławce? Smiech. Camavinga na lewej obronie, gdzie w środku zjada ostatnio i Modricia i Kroosa. Nacho na ławce? Spokojnie na lewej obronie mógłby zagrać lub na prawej za beznadziejnego Carvalaja. Cebula też ława. Kabaret.
Wystawiać kolejny raz ten sam skład co przejebał 3 razy pod rząd z Barcą.
Odejdzie Kroos/Modrić przyjdzie Jude to Carlo sam odejdzie, bo stwierdzi, że nie ma kim grać. Meh. Niech już beton vol2 aka po co zmiany, wypierdziela.
Kroos i Modric razem? Na tak wybieganą Barcelonę? Strzał w kolano. Tchouameni na ławce? Smiech. Camavinga na lewej obronie, gdzie w środku zjada ostatnio i Modricia i Kroosa. Nacho na ławce? Spokojnie na lewej obronie mógłby zagrać lub na prawej za beznadziejnego Carvalaja. Cebula też ława. Kabaret.
Odejdzie Kroos/Modrić przyjdzie Jude to Carlo sam odejdzie, bo stwierdzi, że nie ma kim grać. Meh. Niech już beton vol2 aka po co zmiany, wypierdziela.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
- ebismolarek
Barcelona: Ter Stegen, Araujo, Koundé, Marcos Alonso, Balde, Busquets, Kessie, Roberto, Gavi, Raphinha, Lewandowski.
gdyby byl Andreas to jakos bylbym spokojny, ale z Alonso to moze byc kurwa slisko
oczywiscie licze znowu na wielkiego Polaka Rodaka
oczywiscie licze znowu na wielkiego Polaka Rodaka
Ja dużo potrafię zrozumieć, ale wystawienie Carvaclowna po tym co zrobił ostatnio na Camp Nou i po tym jak się ośmieszył w meczu reprezentacji to już jest sabotaż ewidentny. Widać, że Ancelotti chce latem wypierdalać na faweleVBSW pisze: ↑05 kwie 2023, 19:51 Real Madryt: Courtois; Carvajal, Militão, Alaba, Camavinga; Kroos, Modrić, Valverde; Rodrygo, Vinícius i Benzema