Belmondo
Re: Belmondo
I proszę już nie narzekać, że za krótkie rzeczy wrzuca 
- Ten Typ Gold
idę na szaber
jak bowl

jak bowl
*jak paul wall
młody howlin' wolf
ale tak to jest jak z zagranicznego rapu przesłuchało się 3 piosenki eminema co leciały akurat w eska.tv
młody howlin' wolf
ale tak to jest jak z zagranicznego rapu przesłuchało się 3 piosenki eminema co leciały akurat w eska.tv
Fajne by to było gdyby Belmondo był zdolny do nagrania więcej niż 8 wersów. No ale jak się nie ma o czym nawijać to ciężko więcej skleić najwyraźniej.
Nie mogę tego znaleźć, search na messengerze jakiś zjebany a jestem pewien, że to widziałem.
Belmondziak grał kiedyś gig/koncert (wydarzenie max pół roku wstecz), chuj wie jak to nazwać, pamiętam, że sprzedawał tam jakieś gadżety Poppyn (?), było to kameralne wydarzenie w jakimś sklepie i grał normalnie numery, m.in. zapamiętałem że grał Dzień Dobry a jakaś małolatka przed nim nos wlepiony w telefon.
Kojarzy to ktoś i miałby link pod ręką?
Belmondziak grał kiedyś gig/koncert (wydarzenie max pół roku wstecz), chuj wie jak to nazwać, pamiętam, że sprzedawał tam jakieś gadżety Poppyn (?), było to kameralne wydarzenie w jakimś sklepie i grał normalnie numery, m.in. zapamiętałem że grał Dzień Dobry a jakaś małolatka przed nim nos wlepiony w telefon.
Kojarzy to ktoś i miałby link pod ręką?
Pojechałeś mi na ślizgawce, mam cię za kurwę
ale nie będę cię bił, też byłem wyszczekanym kundlem
dzięki!
Pojechałeś mi na ślizgawce, mam cię za kurwę
-
pawoleh666
- Zbanowany
no i chujnie samą wydaje nadal, ten feat z winim to szmelcogkush pisze: ↑09 gru 2020, 14:34 ile razy to juz czytalem, tylko kilka sprzed poltora roku:
Tytus chyba ogarnął się bo ostatnie kawałki brzmią jak odrzuty ze złotego okresu mobbyn
zajebiście widzieć, że Belmondziarz chyba ogarnięty całkiem
wraca do dobrej formy, jest nadzieja na dobry projekt
detox dobrze mu zrobil widocznie
ale nvm zajaweczka, moze powine
Dodano po 2 minutach 17 sekundach:
nie wiem, kto jest odpowiedzialny tutaj za pracę kamery ale w końcówce tego wideo jest fenomenalna
kiedy fani zaczynają robić coś lepszego niż ich idol chodząc za nim..
edit: to jednak z tego co ktoś pisał jest jego crew, w sumie nie oglądałem uważnie akcji, teraz patrząc na to to fakt, no to szacun Belmondo ogarnął sobie kamerzystę teraz nie pozostaje nic tylko wypromować go i stworzyć duet konkurencyjny dla Marka kruszela i Kamerzysty.
Te tępe kurwy mogą wypierdalać bo ja takich kundli al dente wpierdalam
Na Tidalu nowy sztos - Pappardelle all'arrabbiata 
Kolega mnie wyręczył, dzięki, bo nie mam yt music i nie umiem wrzucać tych kawałków z yt belmondo topic, a tidala mniej osób używa od spotify
- gonny_trebor
- Moderator
nowy belmondziak > brudne serca
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #109 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
- marco_pantani
zwracam honor
Ja pierdole ta druga zwrota mi ryja otworzyła a potem zamknęła, takiego belmonda jeszcze nie słyszałem
[Verse 1: Tay-K]
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
School was very hard (gang)
https://open.spotify.com/artist/3v9qYvgnhbV0McEWEISOQ3
https://www.instagram.com/kidzej__/
wybitnie słabe jak na belmo
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
co on tu poskładał na tym bicie
nwm, 5/10 czyli lepsze o 100 razy od eldo gres bisz i bonson ale takie se jak na mlodego g
nwm, 5/10 czyli lepsze o 100 razy od eldo gres bisz i bonson ale takie se jak na mlodego g
raczej najsłabsze co nawinął od czasów scib
rymy tak hujowe że aż nie chce się wierzyć że to on je wymyślał
Dodano po 38 minutach 31 sekundach:
wgl obczajcie sobie instastory na thebestofoyche xD Gdynianin zgarnia po 100 zeta za hujowe jak pizda kambodżanki pozdrowienia, a jacyś debile to serio kupują
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia