Bartosz Frankowski z Torunia, który w przeszłości wielokrotnie popełniał błędy na niekorzyść Arki, został wybrany przez PZPN na arbitra meczu o Ekstraklasę. Pierwszy gwizdek spotkania z GKS-em Katowice w niedzielę o 15:00.
Bartosz Frankowski z Torunia, który w przeszłości wielokrotnie popełniał błędy na niekorzyść Arki, został wybrany przez PZPN na arbitra meczu o Ekstraklasę. Pierwszy gwizdek spotkania z GKS-em Katowice w niedzielę o 15:00.
btw najlepsze, ze tam zamieniasz Arkę na literalnie każdy inny klub, któremu kiedyś Frankowski gwizdał i zdanie dalej jest prawdziwe
co za pojebana akcja że kibole przychodzą porozmawiać z piłkarzami na zasadzie "jedziemy kurwa jazda kurwa jestesmy kurwa u siebie kurwa, tak? jazda kurwa, no!" a ci musza stać przed nimi i udawać nieobsranych
z drugiej strony imo uczciwy deal - z tak piękną pracą idą niby jakieś negatywy, ale to i tak relatywnie luzik w porównaniu z normalnym ludzkim życiem, a stres to czuć ma prawo najwyżej pielęgniarka, która sama utrzymuje siedemnastoosobową, czteropokoleniową rodzinę i to wieczorami dorzucajac jeszcze wolontariat w hospicjum, a nie covidowe machlojki
Panowie wychodzimy na takiej kurwie że zmiatamy ich z powierzchni ziemi jest pierwsze pierdolnięcie oni kurwa nie żyją , jeżeli się przewróci/przewrócisz się z drugim patrzcie co się dzieje jak będziesz widzieć że ktoś leży to pomóż koledze i wypierdol mu bułe.
Dodano po 3 minutach :
eddy_wata pisze: ↑24 maja 2024, 13:38
Arka nie ma prawa tego wygrac po takim czyms, raczej na topie bedzie Arak, a nie Arka
Wbrew pozorom takie akcje w krótkim terminie częściej pomagają niż szkodzą
CL500 pisze: ↑26 maja 2024, 9:19
Przegrany meczu Arka - GieKSa nie wejdzie do ekstraklasy po barażach
Zależy kto to będzie, gieksa i tak będzie mocna u siebie bo gonią i raczej psychicznie dźwigną to że się nie udało dogonić, arka jak wyleci z drugiego miejsca to psycha będzie gdzieś w okolicach rururururkowców na dnie oceanu i byle Górnik Łęczna wali ich na łeb
Dodano po 3 minutach 55 sekundach:
Ale ja jestem naiwny posłużyłem się logiką w przewidywaniu rezultatu w polskiej piłce oczywiście kurwa że i jedni i drudzy odpadną
Awans Motoru jest dla mnie niewyobrażalny na chwilę obecną, ale liczę na fajny mecz barażowy u siebie. Już dzisiaj będzie fajny mecz i chyba pęknie 10k frekwencji