OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Gagatku, straciłeś pewnie kilka godzin nad szukaniem napisów, zamiast zapłacić te kilkanaście złotych za miesiąc Netflixa
SLG Team since 2009
- JoeyJoeJoe
Już umiem farmazonie
No halo chłopie ale różnica jest taka, że żeby zapierdolić serial z internetu klikasz trzy razy i czekasz pięć minut a żeby ojebać porsze z salonu musiałbyś trochę poplanować pewnie zainwestować jakiś kapitał w sprzęt itd. nie ma tu porównania wg mnie.
Słuchaj, zaraz Cię tutaj pouczy Paweł z Graila, że musisz mi nalać tego soku i będziesz pouczony
przecież większość seriali z netflixa na rarbg ma wbudowane napisy
kiedyś też srałbym się o to żeby ludzie kupowali ale teraz tyle tych serwisów najebało że trochę rozumiem mimo że netflix akurat najbardziej wart swojej ceny
No niech każdy robi jak uważa. Ja zadałem tylko pytanie, więc jak się nie ma nic na ten temat do powiedzenia to po co się wpierdalać w dyskusję? 
Dostanę jakiś solidny francuskojęzyczny serial na netlixie albo hbo?
Gdzie obejrzę teraz czarnobyl oprócz HBO GO?
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
- ToMojaStaraKsywka
Obejrzę gdzieś na polskich internetach The Americans (wykluczam serwisy VOD, bo tam nie ma)?
Polskie seriale typu czas honoru i stulecie winnych spoko?
Wielkie 5 dla was
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Wielkie 5 dla was
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Czas Honoru klasyk oczywiście, Stulecie Winnych osobiście mi bardzo odpowiada.
Czas honoru wspominam bardzo dobrze, oglądałem regularnie odcinki emitowane przez TVP i mocno się wtedy jarałem tym serialem. Polecam, chociaż zaznaczę, że nie znałem wtedy żadnych lepszych seriali i byłem mocno zainteresowany tematyką IIWŚ i wojskiem i może dlatego zbyt pobłażliwie podchodzę do losów Władka, Bronka i Michała 
ogladam se wlasnie westernowsko-obyczajowe lonesome dove i gus jest moj murzyn, super postac
Ja właśnie dzisiaj skończyłem oglądać islandzki, jedno sezonowy serial "The Valhalla Murders", bardzo dobry kryminał i w sumie takie skandynawskie produkcje mają to do siebie, że tworzą taki dość mroczny i intrygujący klimat (jeśli mowa tu o kryminałach) co mi bardzo odpowiada. Do tego świetne postacie i całkiem ciekawa fabuła, która wydaje się oczywista, a co chwilę dochodzą nam nowe wątki. Polecam obejrzeć, 8 odcinków.
-
genocidegeneral
https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/p ... d-netflixaPlatformy VoD mają płacić 1,5 proc. przychodów na PISF. Rząd liczy na 6,4 mln zł od Netflixa
Rząd przyjął we wtorek projekt uzupełniający tarczę antykryzysową, zgodnie z którym właściciele platform VoD mają płacić 1,5 proc. przychodów na rzecz Polskiego Instytutu Sztuki Filmowej. Ma to dać ok. 15 mln zł w br. i co najmniej 20 mln zł rocznie w kolejnych latach.
- Cz4rny1337
- Moderator
Tak, we Francji na pewno, ale gdzieś mi się przewinęło, że nie tylko.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji