Ślizgery Dekady - WYNIKI

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

oyche

Re: Ślizgery Dekady - WYNIKI

Post autor: oyche »

giardino i oczywiscie tez bym zaglosowal
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

Jose pisze: ↑02 lis 2020, 19:13 ale nie wiem, czy to ma sens
nie
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

Jakby ktoś chciał plejkę na Spoti to proszę: https://open.spotify.com/playlist/0xiVL ... DRoRHoHUtw

Chociaż wielu kawałków nie ma, więc :dunno:
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Belmondo i światowa kariera z oryginalnym stylem :rotfl: :bowdown: , gdyby nie ślizgawka to bym nie wiedział że ten powykręcany koneser transów ma taki koguci fejm
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

no jak sie spalo pod kamieniem ostatnie 5 lat to mozliwe, ze sie wie takie rzeczy tylko z slgwk
oczywiscie prawda, wypierdolony prochami belmondziak zamkniety w amerykanskim studio szastalby hit za hitem, a ze w polsce moze byc jedynie przecpanym skejtem to inna sprawa
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

przedszkolanek pisze: ↑02 lis 2020, 17:59
baqlashan pisze: ↑02 lis 2020, 17:53 mówisz w tym momencie o jedynym polskim raperze, który nawijając po angielsku miałby szanse zrobić ogromną karierę na świecie
chyba nie bardzo, belmondziak imo jest zbyt idiomatyczny, by odnaleźć się z takim polotem w innym języku, gdyby był angielskim nativem to może tak
my dick is siorber for her

A nie wiem co ma bycie koneserem transów do twórczości muzycznej, ale jeśli cokolwiek, to akurat argument za oryginalnością jego styly
saturn pisze: ↑11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: ↑03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
czardi

Post autor: czardi »

Pikers za nisko, poza tym nic, co by zaskoczyło wieloletniego czytelnika forum hiphopowego slg, jakieś kazy i oskary dominują plebiscyty, co to flow i patentu, by nie zmienili nawet z pistoletem przy skroni
Krynew pisze: ↑20 kwie 2021, 14:15No z pewnością po 2 dniach porzuca projekt, który był planowany latami xD
SLG SINCE 2013
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Strasznie chujowe te wyniki slizgerow w wiekszosci
Ale nic dziwnego skoro wiekszosc tu ma chuja w uszach
Pozdrawiam serdecznie

2rzyn - czlowiek ktory hejtowal chujowego bedoesa zanim to stalo sie modne na forumku
Jose pisze: ↑08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

słuchając nagrywek bedoesa z 2016 pojawia się rozkmina że ten type mógł wyewoluować w ciekawszą stronę, a poszedł w jakieś smęty i płacze
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

To oczywiste. Materiał który zaczął powstawać przed dołączeniem do SBM czyli squadshits to najlepszy album bedoesa. Nie ma tam skrzeczenia, pisków ani płaczu. Mało tego, zanim młody bedi,młody be, młody borek wszedł w szeregi sbm to miał możliwość zostania członkiem legendarnej formacji GM2l, jeszcze za czasów sztamy Malika z Sebastianem. To był moment w którym zarówno malik jak i senti nie kręcili jeszcze dużych liczb, więc zastrzyk młodej, utalentowanej krwi jaką byłby Bedoes zrobiłoby dobrze całej ekipie GM2l jak i każdemu z osobna. Myślę że można powiedzieć wprost, że gdyby Bedoes dołączył do GM2l zamist do SBM to Sentino byłby w zupełnie innym miejscu niż jest teraz ( w chuj wyzej )
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

za to bedoes byłby niżej
dla swojej kariery dobrze zrobił
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

ale to ma być kurwa artysta, a nie maszynka do zarabiania na gimbach do chuja, ech znowu się zdenerwowałem, bedi dlaczego nam to zrobiłeś, tyle cię broniliśmy
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

ja tam zawsze mówiłem że chujowy, a gustawem do dzisiaj nie wiem czemu się tak pałowaliście, kto tego słucha po latach (chyba że remixu explosion)
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

kozacki jest ten remix, to prawda
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
jabolsdz

Post autor: jabolsdz »

Jaayu pisze: ↑02 lis 2020, 15:31 no a jakie plyty czy tam rapery zasluguja na takie tytuly? rozumiem ze tam pro8l3m czy tam steez budzi mieszane odczucia ale no ja np doskonale czulem ze tak beda wygladaly wyniki i to po prostu glos ludu co sie tu wczuwac
mozemy sobie dyskutowac o wynikach, ale czytajac posty tutaj domyslam sie ze dyskusja ugrzeznie na jakims kurwa ostr albo malpa muwi
tzn wiesz ja nie krytykuje plebiscytu, osobiscie nie kumam w ogole zajawki kazem a tu typ ma 4 najlepsze plyty w dekadzie - bardziej ten post swiadczyl o to jak mi teraz kurewsko daleko do tego co jest uznawane za fajne, i ze w sumie to dobrze sie z tym czuje, bo to zupelnie nie moja bajka
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

no jasna sprawa stary i to nie jest atak na osoby Twojego pokroju, ktore po prostu maja inne zdanie, bo ja tez nie czaje paru pozycji, ale niektorzy tutaj probowali podnosic larum typu hectic i jego "to nie jest hip hop" pisane hieroglifami, ze wyniki chujowe a glosujacy nie maja gustu
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Biesprym
Zbanowany

Post autor: Biesprym »

32 smartfony, jak można było pominąć? Tam się wszystko zgadza, zwrotki, refren i załączony obrazek.
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

DJ_BOBO pisze: ↑06 lis 2020, 1:58 To oczywiste. Materiał który zaczął powstawać przed dołączeniem do SBM czyli squadshits to najlepszy album bedoesa. Nie ma tam skrzeczenia, pisków ani płaczu. Mało tego, zanim młody bedi,młody be, młody borek wszedł w szeregi sbm to miał możliwość zostania członkiem legendarnej formacji GM2l, jeszcze za czasów sztamy Malika z Sebastianem. To był moment w którym zarówno malik jak i senti nie kręcili jeszcze dużych liczb, więc zastrzyk młodej, utalentowanej krwi jaką byłby Bedoes zrobiłoby dobrze całej ekipie GM2l jak i każdemu z osobna. Myślę że można powiedzieć wprost, że gdyby Bedoes dołączył do GM2l zamist do SBM to Sentino byłby w zupełnie innym miejscu niż jest teraz ( w chuj wyzej )
w sumie. poza tym mając za plecami Malika i Sentino, pewnie by Bedoesa ominęły akcje z ucieczką z własnego koncertu w bagażniku. O Maliku chyba do tej pory nikt ze sceny złego słowa nie powiedział, miał Słowików na klipach, bujał się z Robertem RS77, Diox jak sapał w moment przywołany do porządku. Sentino też do momentu rozpadu gm2l budził mocno zachowawcze reakcje, kumplował się z bilonem, bonus rpk proponował wspólny treningi. z kolei Solar i Białas mieli zawsze łatkę przypałowców, więc Dixony czy TPSY nie bali się głośno mówić. Przez co teraz nie możemy słuchać kontynuacji drogi muzycznej wytyczonej na squadshitach i asmz, tylko płaczliwe pierdolenie.
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

no nie wiem, dj decks naruszył dobre imie malika, a paluch sentina
Moltisanti pisze: ↑13 wrz 2026, 23:10 Czy to do chuja rozumiesz ze to państwo finansuje te obiady, a nie ty?
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

Ubolewam nad totalnym pominięciem Popka, tak jakby Dirty Diana był jedynym sztosem który wydał
Influencer.
ODPOWIEDZ