Belmondo
Re: Belmondo
no ale biorą stówę za zdjęcie czy nie?
Znając Belmondo to biorą.
Spoiler
bez zdjęcia
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
ksiazenieporzadek
byłem na urodzinach w poznaniu i nie brali stówy za zdjęcie
żeby mieć zdjęcie musisz kupić koszulkę, która kosztuje 100zł
żeby mieć zdjęcie musisz kupić koszulkę, która kosztuje 100zł
GSP ojciec rydzyk polskiej sceny hiphopowej
nie ma tam gdzies na koszulkach, projekt dofinansowany z funduszy europejskich?
No ale to będzie to solo czy nie?
ksiazenieporzadek pisze: ↑23 wrz 2019, 16:30 byłem na urodzinach w poznaniu i nie brali stówy za zdjęcie
żeby mieć zdjęcie musisz kupić koszulkę, która kosztuje 100zł![]()
Szanuję it's 2019 niech wyciskaja hajs jak się da ludzie i tak to będą brać
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
- marco_pantani
kiedyś do buzi 50, w żopu 100 i mówili, że to prostytuty
dzisiaj mówią, że raperzy chcą 100 za foto xD
dzisiaj mówią, że raperzy chcą 100 za foto xD
zwracam honor
Czego tu nie rozumieć z tymi zdj, Belmondziarz pisał to kiedyś u siebie, że robi zdj tylko z fanami z koszulką hehe albo MOBBYN, uczciwe i ciekawy bonus do koszulki, bo zdjęcie z potężnym Młodym G to ekskluzywna usługa jak nawet Bedoesowi odmówił XD MOBBYN TO JEST WIARA a gamonie ból dupska, że nie mogą zrobić sobie zdj
Pozdrowienia dla tych, którzy mają w głowie olej
Pozdrowienia dla tych, którzy mają w głowie olej
MOB
mozliwe tez, ze olal feata z borygiem 
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- bilderberg
Borygo chcial zaprosić Belmondziaka na Yerbe ale to był czas gdzie Belmondo olewał wszystkich bo ćpał i do featu nie doszło, więc wydaje mi się że nie Belmondo olał Borygo tylko Borygo jego bo po co się miał prosić jakiegoś ćpunka o zwrote która by pewnie zrobił na odpierdol żeby był tylko szmal na nosa.
- marco_pantani
bilderberg pisze: ↑24 wrz 2019, 14:54Borygo chcial zaprosić Belmondziaka na Yerbe ale to był czas gdzie Belmondo olewał wszystkich bo ćpał i do featu nie doszło, więc wydaje mi się że nie Belmondo olał Borygo tylko Borygo jego bo po co się miał prosić jakiegoś ćpunka o zwrote która by pewnie zrobił na odpierdol żeby był tylko szmal na nosa.
bzdura bo w wywiadzie chyba dla cgmu gdzie boryxion siedzi rozjebany w wielkim studiu na fotelu z jakimis dwoma dziwnymi typami i mowi ze nie bral narkotykow od 2 lat a jara skuna nalogowo przewijal o swoich inspiracjach hewra nawinal tez ze zaprosil belmondo do numeru yerba w ktorym wlasnie zaczal jako pierwszy numer tak specyficznie skladac slowa ale belmondo nie mogl mu dograc zwrotki z powodu pewnych zawirowan zyciowych a wiadomo ze byl wtedy w ciezkim sztosie ale mimo to sa nadal w kontakcie i dobrych relacjach. borixon jest poukladany z kazdym raperem dobrze na scenie oprocz tedego ktorego dupy nie zdymal co mowil przy corze swojej i nigdy nie powie ze ma wyjebana kielbase na kogos co najwyzej pomysli ale nie pali sobie mostow i dlatego dzieki konsekwentemu napierdalaniu rapu mimo kilku kryzysow jest ciagle w czolowce w polsce
Borygo pisał przecież niedawno na jakieś grupce że G leci mu parę koła za zwrotkę której nie nagrał
-
ksiazenieporzadek
sentino x belmondo to byloby piekne polaczenie patrzac pod tym wzgledem
Dwóch chachmęciarzy manipulantów