co by nie pisać o yeezusie to nie brzmiał on jak kulawe odgrywanie muzyki barokowej na nowszym sprzęcie przez murzynów nie mających o niej pojęcia (przypominam - mówię tylko o teaserze)
Kanye West - JESUS IS KING (2019)
- przedszkolanek
Re: Kanye West - JESUS IS KING (25/10/2019)
aż trochę zazdroszczę wszystkim wierzącym, chwalącym pana i mogącym utożsamić się jakkolwiek z nadchodzącym materiałem.
Spoiler
a tak serio to ni chuja XD to będzie jak płyta Tau - ON, tylko w duchu gospelowym, więc trochę ładniej i smaczniej muzycznie. no ale chciałbym się mylić oczywiście i może tylko jeden track będzie o jezusku, a reszta normalny, mniej lub bardziej odchylony Kanye
ja pomimo, że nie podzielam poglądów katolickich to jednak uważam że muzyka to muzyka, może być o czymkolwiek. kanye to geniusz, wierzę że nie zawiedzie.clockers pisze: ↑23 paź 2019, 23:18 aż trochę zazdroszczę wszystkim wierzącym, chwalącym pana i mogącym utożsamić się jakkolwiek z nadchodzącym materiałem.
Spoiler
a tak serio to ni chuja XD to będzie jak płyta Tau - ON, tylko w duchu gospelowym, więc trochę ładniej i smaczniej muzycznie. no ale chciałbym się mylić oczywiście i może tylko jeden track będzie o jezusku, a reszta normalny, mniej lub bardziej odchylony Kanye
mam jedynie nadzieję, że nie będzie tu jakiegoś straszenia piekłem i krzyczenia, żeby się nawrócić na jedyną słuszną drogę życiową(patrz: wspomniany Tau)
nawet jak bedzie to wywalone, nie po polsku to
Ja jebie xD rozumiem że Jesus walks też skipujecie xDD
przecież choćby ta płyta się nazywają Zeus is King to jaralalbym się tak samo
przecież choćby ta płyta się nazywają Zeus is King to jaralalbym się tak samo
Myślę, że tytuł to ostatnie o co im chodziło, ja też trochę ze strachem czekam na premierę szczerze mówiąc 
- zemsta1kadluba
gospel jest zajebisty, lubie w chuj to wycie murzyńskich chórów
jakbym mieszkał w Stanach to bym śmigał na takie coś nawet będąc niewierzącym
to co jest w tym trailerze to część Selah które wyciekło
tyle że wyciekła wczesna wersji bez partii chóru i wiadomo też że w finalnej wersji tekst będzie lekko "zredagowany"
i jest to kozackie w chuj, a będzie jeszcze lepsze #wierze

jak już się osłuchacie z albumem do poniedziałku to wam wrzuce tą paczke z leakami jeszcze raz, zupdatowaną bo kilka rzeczy doszło
jakbym mieszkał w Stanach to bym śmigał na takie coś nawet będąc niewierzącym
to co jest w tym trailerze to część Selah które wyciekło
tyle że wyciekła wczesna wersji bez partii chóru i wiadomo też że w finalnej wersji tekst będzie lekko "zredagowany"
i jest to kozackie w chuj, a będzie jeszcze lepsze #wierze
jak już się osłuchacie z albumem do poniedziałku to wam wrzuce tą paczke z leakami jeszcze raz, zupdatowaną bo kilka rzeczy doszło
hejty bo Kanye ma fazulec na Jezusa są dla mnie idiotyczne kurwa do granic, nie mówię tlyko o tym forum, ale też i o KTT
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Spoiler
LA Monster szkoda jak wypadniePlayed as part of album:
1. Untitled 1
2. Selah
3. Follow God
4. Closed on Sundays
5. On God
6. God Is
7. Water (feat. Ant Clemons)
8. The Storm (feat. Ty Dolla $ign & Ant Clemons)
9. Untitled 2 (potentially Wake the Dead feat. Victory Boyd)
10. Hands On (feat. Fred Hammond)
11. Use This Gospel (feat. Clipse & Kenny G)
Played for a couple seconds but skipped (Could still make it):
LA Monster
New Body
Up from the Ashes
Played in credits of IMAX Film:
Baptized
New Body i Up from the Ashes do pieca
No nie wiem co myśleć. Z jednej strony to Kanye i zawsze te premiery były kontrowersyjne i po opadnięciu emocji był zasłużony zachwyt. Z drugiej strony wydał tyle zajebistych płyt że może to czas jego regresu. Szczerze to obstawiam to pierwsze
dawaj Kanye!
kanye kurwa na chuj ci ten pustynny demon
To wyjdzie dzisiaj po północy???
normalna godzina premier to 5-6 rano polskiego czasu
w Australii szybciej, więc w dobrych sklepach może latać wcześniej
ale to jest Kanye West więc może puścić o której chce więc nie ma się co nastawiać
w Australii szybciej, więc w dobrych sklepach może latać wcześniej
ale to jest Kanye West więc może puścić o której chce więc nie ma się co nastawiać
Tutaj jeszcze wiecej snippetow
- zemsta1kadluba
Pierdole nie słucham tych streamów z listening party, to tak jak obejrzeć wersję CAM na przykład Incepcji czy Interstellar